2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bu kansayimini 8 aylık kontrolünde sağlık ocağı mi yapiyor yoksa gittiğiniz doktor mu istiyor hanımlar ?
Sağlık ocağı değil canım kendi doktoru istedi . Çünkü demir takviyesini çok çok az yapabildik. Ne durumda diye bakmsk için 9 aylık kontrolde bakalım dedi doktoru.

Kızlar bizi sağlık ocağından aradılar gelin kan sayimi icin diye orda baktılar yani. Parmak ucundan kan alıp hemen bakıyorlar basit bir işlem bebişler pek anlamıyor bile

Kızlar bizi sağlık ocağından aradılar gelin kan sayimi icin diye orda baktılar yani. Parmak ucundan kan alıp hemen bakıyorlar basit bir işlem bebişler pek anlamıyor bile
Yaa bizim sağlık ocağı neden yapmıyor ki 8 aylık kontrolüne getir demişlerdi belki gidince alırlar..

Merhabalar inş emir bebek biran önce sağlığına kavuşacak annesi az kaldı dualarım sizinle !!!bende bugün sizden dua istemeye geldim yarın önemli bir doktor kontrolümüz var çok önemli gidişatımız için...lütfen dualarınızda benim yavrumu da eksik etmeyin hayırlı haberler alalım çok stresliyim rabbim evlatlarımızı korusun kimseyi yavrusuyla imtihan etmesin sağlıkla kalın

Anneler ek gidaya gectikten sonra hangi mama tabagini ve sandalyesini kullandiniz malum cok hareketli vurdugunu savuruyor

Amin canım İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. Allah yardımcınız olsun şifa versin Allah'a emanet bütün yavrular ...

Selam hanımlar bebeğine beyaz lahana veren var mı ? Verdiyseniz ne şekilde verdiniz biraz bakindim ama kayda değer birşey bulamadım...

Allah yardımcınız olsun, Allah sizin bebeginize, Emir'e ve tüm bebeklere sağlık sıhhat versin inşallah. Dualarımız sizinle
Selam hanımlar bebeğine beyaz lahana veren var mı ? Verdiyseniz ne şekilde verdiniz biraz bakindim ama kayda değer birşey bulamadım...
Gazdan korkumdan veremedim ama ben de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…