• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
nöroloji hocamiz bir siralama yapinca hacettepe ilk sirada çapa ikinci sirada demisti. ben o yuzden hacettepe istiyordum ama capa oldu. hocanin istedigi cihaz capada da varmis. onemli olan cihazin saglikli sonuc vermesi. insallah hicbir seyi yoktur kuzumun.
egzersizlere 3 gundur giremiyordum. cunku 10 kisilik yogunbakimda 14 cocuk var ve bazilarinin durumu agir. oyle olunca da aileler yogunbakimin kapisinda bekliyor.o durumda da ben egzersize gireyim demek ayip geliyor. bugun girebildim 20 dk.

onceden hep gulerdi bizi gorunce ama salidan beri uyku ilaci vermedikleri icin emir hortumlari hissediyor ve cok rahatsiz. hep agliyor,sesi de cikmiyor hortumlar ses tellerinin arasindan gectigi icin. sadece gozyaslari akiyor ve yuzunu burusturuyor.
kollari da bagli hortumlari cekmesin diye. onu oyle gormek istemiyorum ama egzersiz de yapmam sart.bazen ben de kendimi tutamiyorum agliyorum. oyle gorsun istemiyorum ama gozyaslari iniveriyor birden. beni al burdan der gibi bakiyor:110::110::110:
nöroloji hocamiz bir siralama yapinca hacettepe ilk sirada çapa ikinci sirada demisti. ben o yuzden hacettepe istiyordum ama capa oldu. hocanin istedigi cihaz capada da varmis. onemli olan cihazin saglikli sonuc vermesi. insallah hicbir seyi yoktur kuzumun.
egzersizlere 3 gundur giremiyordum. cunku 10 kisilik yogunbakimda 14 cocuk var ve bazilarinin durumu agir. oyle olunca da aileler yogunbakimin kapisinda bekliyor.o durumda da ben egzersize gireyim demek ayip geliyor. bugun girebildim 20 dk.

onceden hep gulerdi bizi gorunce ama salidan beri uyku ilaci vermedikleri icin emir hortumlari hissediyor ve cok rahatsiz. hep agliyor,sesi de cikmiyor hortumlar ses tellerinin arasindan gectigi icin. sadece gozyaslari akiyor ve yuzunu burusturuyor.
kollari da bagli hortumlari cekmesin diye. onu oyle gormek istemiyorum ama egzersiz de yapmam sart.bazen ben de kendimi tutamiyorum agliyorum. oyle gorsun istemiyorum ama gozyaslari iniveriyor birden. beni al burdan der gibi bakiyor:110::110::110:
Yasadiklariniz cok zor,okurken goz yaslarim akti. Tum dualarimiz sizinle. Emir yavrumuzun sagligina kavustugu gunleri gorecegiz insallah.

elimden geldigince sabirli olmaya calisiyorum,her sey kuzumun iyiligi icin ve bu ozleme emir icin dayanmak zorundayiz diye kendimi telkin ediyorum ama iste bazen boyle oluyorum ve anlatip konusup rahatlamak istiyorum. bazen de hic konusmadan gunlerin gecmesini bekliyorum.

dualariniz eminim ki hem benim kuzuma hem de yanindaki arkadaslarina ulasti,allahim kabul etsin insallah. tümmm kuzular analarinin koynuna,babalarinin kucaklarina gelsin. allahim sizlerin evlatlarina da her zaman saglik versin.
sizleri seviyorum:KK200::KK200::KK200:
Canım yaşadıklarınız çok zor, çok zor bi sınavdan geçiyorsunuz. Her yazdığını okuyorum, hatta emir den haber var mı diye giriyorum çoğu zaman. Ama yazdıklarını okumak bile ağır gelirken, iki cümleyi bir araya getiremiyorum. Dualarım ve kalbim sizinle. İnşallah en kısa zamanda emir ine kavuşacaksın az kaldı inanıyorum :dua:

Gözlerimden akan yaşlara engel olamadım..Allah sana sabır,Emir'imize güç kuvvet versin... ınsallah bugünler gececek,Kuzumuz zaten hatırlamayacak bile...sende de kötü bir anı olarak kalacak sadece.Emir kuzumuz sonunda topiğimize bayramı getirtecek❤️❤️ Inanıyorum buna..

Doktorda öyle dedi. Göz numarasi düşecekmis inşallah.
Benim ailemde var. Abilerimde bende gözlük kullandık hep. Kuzum küçük dayısı gibi hipermetrop. Cocuklugu kalın camlı gözlüklerle geçti. Ama şimdi kullanmıyor.
Evt cnm simdi lazer yapiliyor 18 yasinda... bi de lensler var 14-15 yasindan sonra rahatlikla kullanir.

Günaydın kızlar biz bu aralar gece sık sık uyanmaya başladık 4.5 aylıkken gece uyanmaları 1 iken. Zaman geçtikçe hiç uyanmamaya başladık. Ama bu yarım aydır ki 3,4 defa mızmızlanıyor tabi bende hemen emziriyorum hevesle içiyor ama kısa sürüyor 2,3 dk gibi pozisyonu değiştirince .mışıl mışıl uyuyor acaba acıktığında için mi yoksa uyuma pozisyonunu değiştirmediği için mi anlam veremedim bu arada 9 10 gibi yatmış oluyor

Günaydın kızlar biz bu aralar gece sık sık uyanmaya başladık 4.5 aylıkken gece uyanmaları 1 iken. Zaman geçtikçe hiç uyanmamaya başladık. Ama bu yarım aydır ki 3,4 defa mızmızlanıyor tabi bende hemen emziriyorum hevesle içiyor ama kısa sürüyor 2,3 dk gibi pozisyonu değiştirince .mışıl mışıl uyuyor acaba acıktığında için mi yoksa uyuma pozisyonunu değiştirmediği için mi anlam veremedim bu arada 9 10 gibi yatmış oluyor
Biz sürekli bu durumdayiz ama bana bu ayda tavan yapan ayrılık kaygisindan ötürü varlığını hissetmek için yapıyor gibi geldi.Bizimki de uyanıyor bazen iyi emiyor bazen de azıcık emip geri yatıyor genelde sürekli uyandigi için babası ile dönüşümlü yatirirdik ama artık babası gelince kesinlikle istemiyor.Bunlar hep bu kaygı yüzünden sanırım 12. Aya kadar azalarak devam edecek umarım en hafif ve uykulu şekilde atlatiriz:)

Biz sürekli bu durumdayiz ama bana bu ayda tavan yapan ayrılık kaygisindan ötürü varlığını hissetmek için yapıyor gibi geldi.Bizimki de uyanıyor bazen iyi emiyor bazen de azıcık emip geri yatıyor genelde sürekli uyandigi için babası ile dönüşümlü yatirirdik ama artık babası gelince kesinlikle istemiyor.Bunlar hep bu kaygı yüzünden sanırım 12. Aya kadar azalarak devam edecek umarım en hafif ve uykulu şekilde atlatiriz:)
Benim ikizlerde oyle canim surekli uyaniyorlar bende senin gibi dusunuyorum anne farkindaligi basladi hep yanlarinda istiyorlar yanlarina gidince susuyorlar ikisinede yetismeye calisiyorum birine bakiyom oburu agliyor ona gidiyorum oburu basliyor kendimi bolesim geliyor:olamaz::KK48:

Ayrılık korkusu olabilir aslında. Hiç aklıma gelmemişti inş en hafif şekilde atlatırız :anne::KK200:

Benim ikizlerde oyle canim surekli uyaniyorlar bende senin gibi dusunuyorum anne farkindaligi basladi hep yanlarinda istiyorlar yanlarina gidince susuyorlar ikisinede yetismeye calisiyorum birine bakiyom oburu agliyor ona gidiyorum oburu basliyor kendimi bolesim geliyor:olamaz::KK48:
Seni düşünemiyorum bile çok zor biz bir bebekle bu kadar yorulurken sen iki bebekle nasıl baş ediyorsun:KK57:

Mama takımı almak isteyenlere tavsiyem :) malzemesi çok hoşuma gitti. Bambu fiber. Ama malesef oğluma pembe renk aldım :D rengi yakmayanlara öneririm hemen kargolandı. Hediye etmek isteyen olursa da çok güzel kutusu ile geliyor. Kıyafetten daha tatlı bir hediye bence :))

Eklentiler

• F61FD389-3CB8-4D69-99D1-F2F5D7B41E6C.jpeg
    F61FD389-3CB8-4D69-99D1-F2F5D7B41E6C.jpeg
    36,7 KB · Görüntüleme: 71
Senin işin daha zor gerçekten Allah kolaylık versin :anne: bizim oğlan da hep geceleri sık kalkoyordu zaten 2 gecedir tavan yapti
Gece saat 1-2 gibi bir uyanıyor dün gece 4 du uyutabildigimde. Bı ara eşim kalktı o gezdirince rahat uyuyordu normalde, ellerini açıp beni istedi durmadı babasından :KK16: sabah 6 buçuk yine kalktı şuan uyumaya çalışıyor. Sanırım disten çok belirgin patlamak üzere üstler.:uykucu:

Mama takımı almak isteyenlere tavsiyem :) malzemesi çok hoşuma gitti. Bambu fiber. Ama malesef oğluma pembe renk aldım :KK70: rengi yakmayanlara öneririm hemen kargolandı. Hediye etmek isteyen olursa da çok güzel kutusu ile geliyor. Kıyafetten daha tatlı bir hediye bence :))

Hangi siteden aldın canım.fiyatıda uygunmuş

Ya senin işin bizimkine göre kat kat zor.Double ayrılık kaygısı hem de :) Gözümde canlandiriyorum komik gerçekten :) Allah yardimcin olsun .

Kendi değiştirmiyormu posüzyonunu bizim kız yatakta fır dönüyor da :) ) bence o duygusal açlık :)) anne yanımdamısın kontrolü

Kendi değiştirmiyormu posüzyonunu bizim kız yatakta fır dönüyor da :) ) bence o duygusal açlık :)) anne yanımdamısın kontrolü
Maşallah maşallah :nazar:kızlar nerdeyse bi iki adım daha önderleri erkeklere göre Benim oğlan tembel babasına çekmiş babası iki yaşına doğru yürümeyi anca öğrenmiş:KK70::spor: düşecek diye umarım o konuda çekmez.

Selam kızlar nasılsınız? Aklımı sürekli kurcalayan bir sorun var emzirmeyle ilgili. Şimdi benim kuzum ek gıdaya başladığımızdan beri gündüzleri çok az emiyor zaten hep kısa kısa emerdi ama ek gıda başlayalı emmeyi iyice azalttı. Geceleri maşallah güzel emiyor. Sizin emzirme durumunuz nasıl? Sütten kesilir diye çok korkuyorum

Back