2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Amin amin aminnnnn

Çok sık sistite yakalanıyorum ben de, geçmiş olsun size. Bol bol su içmek, ayakları ve göbeği sıcak tutmak (külotlu çorap giyiyorum hep sistit olduğumda), bir de largopen ilacı bana çok iyi geliyor.

Hayirli kandiller canim Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah senin yavruna da sifa bekleyen tum yavrulara da sifa versin... Dermansiz dert vermesin kimseye insallah.. Allah'a emanet...

@bursa_83 emir bugun nasildi gorebildin mi..
Herkese hayirli kandiller...yrn memlekete gidiyoruz insallah..cok heyecanli ve mutluyum.1.5 yildir gidemiyordum.annemi de dogumdan beri gormedim.6 ay oldu.bize iyigelecek ankaradan uzaklasmak
Bizde cumartesi Antalyaya ailemin yanına gidiyoruz. Bende de aynı heyecan var. Gerçi ben oğlum 2 aylıkken gitmiştim, annemle kardeşimde Aralık ayında yanıma gelmişlerdi ama özlem bitmiyor tabiki. İyi yolculuklar ...

İnşallah bütün tahliller temiz çıkar. Bütün dualar Emir bebek için.

Sizin de uzun olmus.3 aydan fazlasini uzun kabul ediyorum.ogrenciyken ya da calisirken denk getirip gidemedigim zamanlar " ayyyyy 3 aydir gormedim ailemi derdim".bizim bu kadar gidemememizin sebebi tup bebek tedavi sureci ve sonrasinda hamile kalinca ya bisey olursa korkusu..simdi Allaha emanet gidiyoruz.sag salim donelim evlerimize insallah.
insan canlari ozluyor ama baba evini de özluyor:)

Canim cok gecmis olsun Rabbim sifa versin tesekkur ederim sordugun icin bende okuyorum ara ara ama hic vaktim yok yazmaya ek qida konusu benide zorluyo malesef istahli bi cocuk deil secici sayilidir yedigi seyler anne sutuyle devam ediyoruz yenidogan misali

Hayirli kandiller canim inan her yazdigini okuyorum Rabbim tez zamanda sifa versin kimseyi evladiyla sinayip korktugu yere ugratmasin 2 ay cok fazla deilmi neden bukadar uzun suruyo araya birilerini soksaniz one cekseniz olmaz mi ? Bide eger imkanin varsa Hacettepe cocuk konusunda 1 numara keske alip getirebilsen buraya bizde burdayiz elimizden geleni yapardik

Cnm içini ferah tut rabbimin. izniyle diğer testler gibi bunlarda temiz çıkacak. Rabbim bu zorlu günlerde aydınlığa çıkarır inş testler çıkarsa bilgilendir bizi

saol cnm ek gıda konusında hepimiz aynıyız heralde inş herşeyi yemeye başlarlar

Çok geçmiş olsun inşallah iyileşince verdiği kiloyu geri alır annesi güzel besler onu.
Aslında ek gıda sayfasında takılmaya çalışıyorum ama gün içind e artık vakit bulmak çok zor. Sabah kursum var eve gel sonra ek gıda hazırla yedir temizle çocukla ilgilen derken gün bitiyor :) Bebekler büyüdükçe zorlaştı hayat sanki.

Masallah diyelim önce:)
Benim kızımda derin uykuda cok yapmıyor,cok cok nadir oluyor sabah bezinin dolu oldugu.takılma sen hiç ona
Büyüdüler artık bişeycik olmaz:)

Bebekler derin uykuda çiş yapmıyorlarmış. Derin uyuduğu içindir. Maşallah:)

Solunum cihazının en düşük seviyede olması iyiymiş:) yavas yavas onu da cıkartırlar insallah vee umarım tüm sonucları da iyi cıkar,topikteki herkesin de yüzünü güldürür Emirimiz:)

Saol cnm inş Evet cnm hep bir yetiştirme çabası bendede iki tane olunca nasıl sabah nasıl akşam oldu anlamıyorum Rabbim hepimize kolaylık versin onlar iyi olsunda boş kalmayalım biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…