Selam kızlar, hayırlı kandiller. Uzun zamandır yazamadım, bir türlü fırsat olmuyor ama Emir kuzusundan haber almak için hemen ilk fırsatta foruma girip okuyorum.
B
bursa_83
canım yaşadıklarınız gerçekten çok zor Rabbim bu güzel günün hürmetine Emir kuzusuna tüm hastalarla birlikte acil şifalar versin İnan aklıma her geldiğinde, namazlarda, kuran okurken hep dua ediyorum elimizden başka birşey gelmiyor. Yavrumuz az öksürünce bile üzülen biz analar böyleysek seni düşünemiyorum. Rabbim sana dirayet versin inşallah en kısa zamanda evinize dönersiniz, bahar gelsin kuzumu alıp dışarı çıkıcam, tedaviydi hamilelikte tatile gidemedik bu sene Emirle birlikte tatile gidicez derdin annesi inşallah bahar tam geldiğinde yuvanıza dönmüş olursunuz, o günleri hayal et, İnan canım uzakta değil tüm bunlar, az kaldı.. senden gelecek iyi haberleri hepimiz dört gözle bekliyoruz. Kendisi ve yavrusu hasta olan arkadaşlarım sizlere de çok geçmiş olsun. Forum gerçekten çok sessizleşti, her ne kadar yazamadan da aktif olarak katılamasam da burası benim deşarj kaynağım oldu, buradan çok şey öğrendim Birgün girdiğimde en son mesajın ardından uzun zaman geçtiğini görürsem çok üzüleceğimi biliyorum. Bizden havadislere gelince tam bir ergen doğurmuşum gece yatmak bilmez sabah kalmak bilmezözene bezene yaptığım yiyeceklerden yemez bizim yediklerimize göz dikergündüz neredeyse hiç uyumuyoruz gece 12 ye kadar ayakta. Bazen artık dayanamıyorum bırakıp yatıyorumek gıda güzel başlamıştı şimdi ise çorbaları vs. Zor yediriyorum, meyvelere bayılıyor ama. Maalesef süt yetmemeye başladı yatarken mama takviyesine başladım. Hala dönmüyoruz ve dişimiz yok ama bıraksak yürüyecek nerdeyse aceleci oğlum benim:) 7 Aydan sonra ilk kez adet oldum ve akabinde bir kaza kurşunu oldu tam yumurtlama zamanında aklım gitti resmen. Ertesi gün hapıyla duruma müdahale ettik inşallah bir sürprizle karşılaşmayız aman diyim kızlar bebek düşünmeyenler dikkat etsin. Benim durumum ise feci, bazen çıldırma noktasına geliyorum bulunduğum yerde ne bir akrabam ne de bir arkadaşım var hepsi başka şehirlerde, başka ülkelerde.. Allahtan havalar biraz ısındı da oğlumla biraz dışarı çıkabiliyoruz yoksa diğer türlü hafta boyunca insan görmediğim oluyor anlatacak çok şey var da işte.. çok uzun yazdım hakkınızı helal edin, bu mübarek günde Rabbim hepinizin gönlünden geçen hayırlı dileklerini kabul etsin hemşirelerimkuzularınızı da benim yerime koklayın