How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlar şimdi hastaneden geldik çok şükür çocuklar iyi ama ben pek iyi değilim. İki gündür kasıklarımda ağrı vardı regl yakın diye pek önemsemedim ama akşama doğru böbreğimde ağrımaya başlayınca korktum 4-5 yıl önce böbrek taşı düşürmüştüm hemen aklıma o geldi tekrar mı oldu diye ama yokmuş sistit olmuşum. Nasıl oldu neden oldu bilmiyorumda üşütmüşsün dedi dr. Tek aklıma gelen gece ev çok sıcak oluyor üstümü açıyorum yatıyorum sabah karşı biraz üşür gibi oluyorum sonra terliyorumda tabii bazen demekki kaptık şifayı. Neyse geçer bi kaç güne çocuklar iyi olsunda.
Çok geçmiş olsun cnm

Hayırlı geceler kızlar yiğit hasta az az öksürüyordu 2 hafta önce götürdük ilaç falan vermedi doktor ciğerleri temiz
burnunu açık tutun dedi bir kaç gündür iyice çoğaldı dün bir ana ağzının içi pamukçuk oldu vücudu döktü bugün tekrar götürdük doktora bronşit başlangıcı olmuş yavrum hava verdi 10 tane iğne verdi ağzı vucüdünun direnci düşmüş mantar olmuş vucudundaki kızarıklar alerji dedi hepsi üst üste geldi 600 gram verdi kzum hiç bişey yemiyor dogru düzgün emmiyor bu ek gıda konusunda çok zorlanıyoruz kaşığı gördünmü ağlamaya başlıyor ne verirsem püskürtüyor Allah hepimize kolaylık ve iştahlı bebekler versin sizin bebişler nasıl umarım iyidir arada okuyup okuyup çıkıyorum 2 çocukla yetişemiyorum abimiz kreşede başladı bu ara çok yoğun geçiyor zaten grup çok sakinleşti doğru düzgün yazan yok artık watsab gruplarındamı kaynaklanıyor bu sakinlik anlamadım hep aklım emirde B bursa_83 cnm senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz her defasında ne yazdı diye nasıl oldu emir diye sürekli bakıyorum dualarımız seninle @Bayankus06 bebek düşmüş Allah korumuş cnm çok dikkatli olmamız lazım baya hareketlendiler @Mavili Pembeli cnm sanada geçmiş olsun gözlerim arch2401 arch2401 @Evininhatunu @AysheDuru @garipkedi arıyor ve bazılarınzın nickini tam hatırlamıyorum affola

Kıyamam yaa cok gecmis olsun.. ınsallah bi an once toparlar,kiloya cok takılma,bi toparlansın alır kg merak etme
İstahsızlık hemen hemen her bebede var,herhalde diştendir diye düsünüyorum...

Saol cnm gözlerim arıyor o yüzden cnm irem nasıl

Saol cnm
saol cnm
Haklisin cnm Irem iyi :KK66: alttan ilk disimiz damagi yariyor... dis henuz gozukmedi ama birkac gune goruruz... tabi bunun huzursuzlugu bir aydir var. Bazen durduk yere aglamaya baslio genelde geceleri ve hicbirsey yapamiyoruz bu da insani cok uzuyor onun disinda iyiyiz

Selam kızlar, hayırlı kandiller. Uzun zamandır yazamadım, bir türlü fırsat olmuyor ama Emir kuzusundan haber almak için hemen ilk fırsatta foruma girip okuyorum. B bursa_83 canım yaşadıklarınız gerçekten çok zor Rabbim bu güzel günün hürmetine Emir kuzusuna tüm hastalarla birlikte acil şifalar versin İnan aklıma her geldiğinde, namazlarda, kuran okurken hep dua ediyorum elimizden başka birşey gelmiyor. Yavrumuz az öksürünce bile üzülen biz analar böyleysek seni düşünemiyorum. Rabbim sana dirayet versin inşallah en kısa zamanda evinize dönersiniz, bahar gelsin kuzumu alıp dışarı çıkıcam, tedaviydi hamilelikte tatile gidemedik bu sene Emirle birlikte tatile gidicez derdin annesi inşallah bahar tam geldiğinde yuvanıza dönmüş olursunuz, o günleri hayal et, İnan canım uzakta değil tüm bunlar, az kaldı.. senden gelecek iyi haberleri hepimiz dört gözle bekliyoruz. Kendisi ve yavrusu hasta olan arkadaşlarım sizlere de çok geçmiş olsun. Forum gerçekten çok sessizleşti, her ne kadar yazamadan da aktif olarak katılamasam da burası benim deşarj kaynağım oldu, buradan çok şey öğrendim Birgün girdiğimde en son mesajın ardından uzun zaman geçtiğini görürsem çok üzüleceğimi biliyorum. Bizden havadislere gelince tam bir ergen doğurmuşum gece yatmak bilmez sabah kalmak bilmezözene bezene yaptığım yiyeceklerden yemez bizim yediklerimize göz dikergündüz neredeyse hiç uyumuyoruz gece 12 ye kadar ayakta. Bazen artık dayanamıyorum bırakıp yatıyorumek gıda güzel başlamıştı şimdi ise çorbaları vs. Zor yediriyorum, meyvelere bayılıyor ama. Maalesef süt yetmemeye başladı yatarken mama takviyesine başladım. Hala dönmüyoruz ve dişimiz yok ama bıraksak yürüyecek nerdeyse aceleci oğlum benim:) 7 Aydan sonra ilk kez adet oldum ve akabinde bir kaza kurşunu oldu tam yumurtlama zamanında aklım gitti resmen. Ertesi gün hapıyla duruma müdahale ettik inşallah bir sürprizle karşılaşmayız aman diyim kızlar bebek düşünmeyenler dikkat etsin. Benim durumum ise feci, bazen çıldırma noktasına geliyorum bulunduğum yerde ne bir akrabam ne de bir arkadaşım var hepsi başka şehirlerde, başka ülkelerde.. Allahtan havalar biraz ısındı da oğlumla biraz dışarı çıkabiliyoruz yoksa diğer türlü hafta boyunca insan görmediğim oluyor anlatacak çok şey var da işte.. çok uzun yazdım hakkınızı helal edin, bu mübarek günde Rabbim hepinizin gönlünden geçen hayırlı dileklerini kabul etsin hemşirelerimkuzularınızı da benim yerime koklayın
Bizde de diş yok bekliyoruz:) donme var ama emeklemeye niyeti yok eh cok zorlanırsa geri geri gidiyor:) ama yürümek dedin miii oooo koşturuyor resmen:) tut kolumdan hep yürüt beniiii diyor..
Kaza kursunu mu dediiin aamaaan dikkat :) en korktgum sey su süreçte...
bu arada hayırlı kandiller:)

sagol canim:KK200:
dün solunum cihazinim hortumu yerinden oynamis. hazir oynamisken tamamen cikaralim bir deneyelim demisler. tolere edememis,yenidem baglamislar cihaza. moralim bozuldu tabi ama kardesim hemen bozma moralini,muhtemelen denemeyeceklerdi cihazdan ayirmayi,bekleyeceklerdi ama hazir bir kismi cikmisken hepsini cikaralim demislerdir diyor. yavas yavas ayrilacak anlasilan cihazdan.
gec olsun da guc olmasin diyoruz ama zaman gectikce de sabir azaliyor.25.gun bugün:110:

Hiiiç moralini bozma cnm,baksana ilk günden bugüne bile nasıl hareketlendi.. cok daha ii olacak... bebekler gercekten cok güclüdür,yavas yavas toparlayacaktır eminim. Hele ki Emirimizz❤️ Çok güçlü bir bebek o...
Su mübarek günde dualarımız Emir'le Allahın izniyle çok iyi olacak insallah.
Sadece sabır biraz cnm sabır... sen dirayetli ol cnm.. sen iyi ol ki,o daha da iyi olsun...

Hayırlı geceler kızlar yiğit hasta az az öksürüyordu 2 hafta önce götürdük ilaç falan vermedi doktor ciğerleri temiz
burnunu açık tutun dedi bir kaç gündür iyice çoğaldı dün bir ana ağzının içi pamukçuk oldu vücudu döktü bugün tekrar götürdük doktora bronşit başlangıcı olmuş yavrum hava verdi 10 tane iğne verdi ağzı vucüdünun direnci düşmüş mantar olmuş vucudundaki kızarıklar alerji dedi hepsi üst üste geldi 600 gram verdi kzum hiç bişey yemiyor dogru düzgün emmiyor bu ek gıda konusunda çok zorlanıyoruz kaşığı gördünmü ağlamaya başlıyor ne verirsem püskürtüyor Allah hepimize kolaylık ve iştahlı bebekler versin sizin bebişler nasıl umarım iyidir arada okuyup okuyup çıkıyorum 2 çocukla yetişemiyorum abimiz kreşede başladı bu ara çok yoğun geçiyor zaten grup çok sakinleşti doğru düzgün yazan yok artık watsab gruplarındamı kaynaklanıyor bu sakinlik anlamadım hep aklım emirde B bursa_83 cnm senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz her defasında ne yazdı diye nasıl oldu emir diye sürekli bakıyorum dualarımız seninle @Bayankus06 bebek düşmüş Allah korumuş cnm çok dikkatli olmamız lazım baya hareketlendiler @Mavili Pembeli cnm sanada geçmiş olsun gözlerim arch2401 arch2401 @Evininhatunu @AysheDuru @garipkedi arıyor ve bazılarınzın nickini tam hatırlamıyorum affola
Çok geçmiş olsun canım. Sağol dikkat ediyoruz artık daha çok. Ek gıda için bende canımı çok sıktım geçen hafta ama hasta diye iştahı kesiliyor hemen. Şimdi biraz biraz yiyor şükür. Seninkide iyileşsin yer inş üzme kendini.
Forumumuz uzun süredir çok sessizdi şimdi hareketlenmeye başladığını görmek çok sevindirici .Hep güzel şeyler paylaşmak mümkün olmasada dertlesiyoruz en azından.Emir bebegimizden de bol bol güzel haberler alırız inşallah@_Bayankus_ geçmiş olsun canım suçlama kendini olacak oluyor ışte.Bizde maşallah hasta olmadı derken oğlanı hasta ettik .Çok oksuruyor iki gündür uykudan uyanacak derecede.Daha önce birşeyler yazmistiniz kızlar oksurukle ilgili tekrar paylaşır mısınız ?Ne yapalım hemen doktora gitmek istemiyorum artık.
Çok sağol canım. Öksürk geçti hırıltı kaldı oğlumda. Doktor antibiyotik vermişti kullanmadk kendiliğinden geçti. Dün kontrole götürdüm Ventolin verdi hırıltı için. Kullanmak istemiyorum nedense.

Kızlar şimdi hastaneden geldik çok şükür çocuklar iyi ama ben pek iyi değilim. İki gündür kasıklarımda ağrı vardı regl yakın diye pek önemsemedim ama akşama doğru böbreğimde ağrımaya başlayınca korktum 4-5 yıl önce böbrek taşı düşürmüştüm hemen aklıma o geldi tekrar mı oldu diye ama yokmuş sistit olmuşum. Nasıl oldu neden oldu bilmiyorumda üşütmüşsün dedi dr. Tek aklıma gelen gece ev çok sıcak oluyor üstümü açıyorum yatıyorum sabah karşı biraz üşür gibi oluyorum sonra terliyorumda tabii bazen demekki kaptık şifayı. Neyse geçer bi kaç güne çocuklar iyi olsunda.
İdrar yolu enfeksiyonunu çok çekmiş birisi olarak yazıyorum bunları. Bol su içmek ve kızılcık tüketmek birebir gerçekten . Şuan mevsimi değil ama kurusunu bulabilirsen oda çok etkili çok geçmiş olsun canm.

Hayırlı kandiller kızlar. Size bişey sormak istiyorum. Bugün sorduğum herkes "çocuk uyusa suç uyumasa suç" dedi. Beni en iyi sizler anlarsınız. Durum şu. Kerem normalde gece uykusu zor bir çocuk. Çok sık uyanır emmek ister en az 4 kere kalkar belki daha fazla. Dün gece 11 de uyudu 5te kalktı az emdi yine uyudu 9 gibi kalktı. Biz de şok olduk. Ve sanal bi baktım neredeyse hiç çiş yapmamış. Normalde dopdolu olur. Bugün de sabahtan annem baktı aksi gibi dışarda isim vardi takip edemedim. Sabah kahvaltısıni guzel yapmış. Ama baya uyudu bugün. Sizce neden olabilir? Tuvaletini yapmamasına takıldım ilk defa olduğu için yoksa uyusun tabi :KK39:

Hayırlı kandiller kızlar. Size bişey sormak istiyorum. Bugün sorduğum herkes "çocuk uyusa suç uyumasa suç" dedi. Beni en iyi sizler anlarsınız. Durum şu. Kerem normalde gece uykusu zor bir çocuk. Çok sık uyanır emmek ister en az 4 kere kalkar belki daha fazla. Dün gece 11 de uyudu 5te kalktı az emdi yine uyudu 9 gibi kalktı. Biz de şok olduk. Ve sanal bi baktım neredeyse hiç çiş yapmamış. Normalde dopdolu olur. Bugün de sabahtan annem baktı aksi gibi dışarda isim vardi takip edemedim. Sabah kahvaltısıni guzel yapmış. Ama baya uyudu bugün. Sizce neden olabilir? Tuvaletini yapmamasına takıldım ilk defa olduğu için yoksa uyusun tabi :KK39:
Derin uyuduğu zamanlarda doğada bezi kuru kalkıyor sabah yapmıştır muhtemelen fazlasıyla :) )

Kıyamam yaa cok gecmis olsun.. ınsallah bi an once toparlar,kiloya cok takılma,bi toparlansın alır kg merak etme
İstahsızlık hemen hemen her bebede var,herhalde diştendir diye düsünüyorum...
Saol cnm inş iyileşşnde bir şekilde yediririz iki tane dişimiz cıktı ama devam sanki bu ara gelecek gibi
Haklisin cnm Irem iyi :KK66: alttan ilk disimiz damagi yariyor... dis henuz gozukmedi ama birkac gune goruruz... tabi bunun huzursuzlugu bir aydir var. Bazen durduk yere aglamaya baslio genelde geceleri ve hicbirsey yapamiyoruz bu da insani cok uzuyor onun disinda iyiyiz
Maşallah cnm biz cıkardık dişimizi ama diş hedigi yapamadık daha inş aglamalarıda kesilircnm
Çok geçmiş olsun canım. Sağol dikkat ediyoruz artık daha çok. Ek gıda için bende canımı çok sıktım geçen hafta ama hasta diye iştahı kesiliyor hemen. Şimdi biraz biraz yiyor şükür. Seninkide iyileşsin yer inş üzme kendini.
Saol cnm inl
Çok sağol canım. Öksürk geçti hırıltı kaldı oğlumda. Doktor antibiyotik vermişti kullanmadk kendiliğinden geçti. Dün kontrole götürdüm Ventolin verdi hırıltı için. Kullanmak istemiyorum nedense.

Biberon markası söyleyen arkadaşlarım teşekkürler değerlendiricem
bizde chicco aldık ama cnm biberon tutmadı byük oglumdada chicco kullanmıştım kaujuk

Saol cnm inş iyileşşnde bir şekilde yediririz iki tane dişimiz cıktı ama devam sanki bu ara gelecek gibi

Maşallah cnm biz cıkardık dişimizi ama diş hedigi yapamadık daha inş aglamalarıda kesilircnm

bizde chicco aldık ama cnm biberon tutmadı byük oglumdada chicco kullanmıştım kaujuk
Insallah ama bu dis sureci takribi 20 aya kadar devam ettiginden pek umudum yok... ben de henuz yapmadim dis bugdayi 14 nisanda dusunuyorum bir aksilik olmazsa

Hayirli kandiller cnm birkac gun takip et bakalim cis durumunu onun disinda derin uykuda cis yapmiolar... uyaninca yapiolar aslinda gece sık uyaniyor dedin ya o uyanislarinda cis yapiodur sabah da bez dolu oluodur... derin uyudugundan oyle denk gelmistir dun gece

B bursa_83 emir bugun nasildi gorebildin mi..
Herkese hayirli kandiller...yrn memlekete gidiyoruz insallah..cok heyecanli ve mutluyum.1.5 yildir gidemiyordum.annemi de dogumdan beri gormedim.6 ay oldu.bize iyigelecek ankaradan uzaklasmak
Hayırlı yolculuklar arkadaşım:)biz de inşallah 6 Nisanda gidicez

hayirli kandiller arkadaslar. allahim herkesin dualarini kabul etsin.emirime dua eden herkesten allah razi olsun. rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikla evimize gitmemizi nasip etsin.sizlerin bebislerinize de saglik sihhat versin.
bugün 2 defa girdim emirin yanina. ikisinde de uyuyordu. solunum cihazi en kısıkseviyesinde suanda. bugün sma tip1 ve tip2 icin kan alindi. yarin veya onumuzdeki haftaici kas biyopsisi yapilacak,bacagindan parca alinacak. 2 ay sonra cikacakmis kan sonucu.allahim caresiz dert vermesin.

hayirli kandiller arkadaslar. allahim herkesin dualarini kabul etsin.emirime dua eden herkesten allah razi olsun. rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikla evimize gitmemizi nasip etsin.sizlerin bebislerinize de saglik sihhat versin.
bugün 2 defa girdim emirin yanina. ikisinde de uyuyordu. solunum cihazi en kısıkseviyesinde suanda. bugün sma tip1 ve tip2 icin kan alindi. yarin veya onumuzdeki haftaici kas biyopsisi yapilacak,bacagindan parca alinacak. 2 ay sonra cikacakmis kan sonucu.allahim caresiz dert vermesin.
Sagol canim rabbim bu mubarek gunun hurmetine emirimize ve tum hastalarimiza sifa versin rabbim dermansiz dert vermesin kimseye yolunuz hep acik olsun:KK200:

Back