Cok tesekkur ederim:) size de hayirli yolculuklar :) sag salim gidip donelim insallahHayırlı yolculuklar arkadaşım:)biz de inşallah 6 Nisanda gidicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederim:) size de hayirli yolculuklar :) sag salim gidip donelim insallahHayırlı yolculuklar arkadaşım:)biz de inşallah 6 Nisanda gidicez
Amin amin aminnnnnhayirli kandiller arkadaslar. allahim herkesin dualarini kabul etsin.emirime dua eden herkesten allah razi olsun. rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikla evimize gitmemizi nasip etsin.sizlerin bebislerinize de saglik sihhat versin.
bugün 2 defa girdim emirin yanina. ikisinde de uyuyordu. solunum cihazi en kısıkseviyesinde suanda. bugün sma tip1 ve tip2 icin kan alindi. yarin veya onumuzdeki haftaici kas biyopsisi yapilacak,bacagindan parca alinacak. 2 ay sonra cikacakmis kan sonucu.allahim caresiz dert vermesin.
Biz doğduğundan beri philips avent anne göğsüne yakın uçlu doğal akışlıdan kullanıyoruz çok memnunum. Bu sayede beni de emmeyi bırakmadı.Biberon kullananlar memnun oldukları markaları yazabşlirmi
Çok sık sistite yakalanıyorum ben de, geçmiş olsun size. Bol bol su içmek, ayakları ve göbeği sıcak tutmak (külotlu çorap giyiyorum hep sistit olduğumda), bir de largopen ilacı bana çok iyi geliyor.Kızlar şimdi hastaneden geldik çok şükür çocuklar iyi ama ben pek iyi değilim. İki gündür kasıklarımda ağrı vardı regl yakın diye pek önemsemedim ama akşama doğru böbreğimde ağrımaya başlayınca korktum 4-5 yıl önce böbrek taşı düşürmüştüm hemen aklıma o geldi tekrar mı oldu diye ama yokmuş sistit olmuşum. Nasıl oldu neden oldu bilmiyorumda üşütmüşsün dedi dr. Tek aklıma gelen gece ev çok sıcak oluyor üstümü açıyorum yatıyorum sabah karşı biraz üşür gibi oluyorum sonra terliyorumda tabii bazen demekki kaptık şifayı. Neyse geçer bi kaç güne çocuklar iyi olsunda.
Hayirli kandiller canim Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah senin yavruna da sifa bekleyen tum yavrulara da sifa versin... Dermansiz dert vermesin kimseye insallah.. Allah'a emanet...hayirli kandiller arkadaslar. allahim herkesin dualarini kabul etsin.emirime dua eden herkesten allah razi olsun. rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikla evimize gitmemizi nasip etsin.sizlerin bebislerinize de saglik sihhat versin.
bugün 2 defa girdim emirin yanina. ikisinde de uyuyordu. solunum cihazi en kısıkseviyesinde suanda. bugün sma tip1 ve tip2 icin kan alindi. yarin veya onumuzdeki haftaici kas biyopsisi yapilacak,bacagindan parca alinacak. 2 ay sonra cikacakmis kan sonucu.allahim caresiz dert vermesin.
Bizde cumartesi Antalyaya ailemin yanına gidiyoruz. Bende de aynı heyecan var. Gerçi ben oğlum 2 aylıkken gitmiştim, annemle kardeşimde Aralık ayında yanıma gelmişlerdi ama özlem bitmiyor tabiki. İyi yolculuklar ...@bursa_83 emir bugun nasildi gorebildin mi..
Herkese hayirli kandiller...yrn memlekete gidiyoruz insallah..cok heyecanli ve mutluyum.1.5 yildir gidemiyordum.annemi de dogumdan beri gormedim.6 ay oldu.bize iyigelecek ankaradan uzaklasmak
İnşallah bütün tahliller temiz çıkar. Bütün dualar Emir bebek için.hayirli kandiller arkadaslar. allahim herkesin dualarini kabul etsin.emirime dua eden herkesten allah razi olsun. rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikla evimize gitmemizi nasip etsin.sizlerin bebislerinize de saglik sihhat versin.
Hayırlı yolculuklar cnm@bursa_83 emir bugun nasildi gorebildin mi..
Herkese hayirli kandiller...yrn memlekete gidiyoruz insallah..cok heyecanli ve mutluyum.1.5 yildir gidemiyordum.annemi de dogumdan beri gormedim.6 ay oldu.bize iyigelecek ankaradan uzaklasmak
Sizin de uzun olmus.3 aydan fazlasini uzun kabul ediyorum.ogrenciyken ya da calisirken denk getirip gidemedigim zamanlar " ayyyyy 3 aydir gormedim ailemi derdim".bizim bu kadar gidemememizin sebebi tup bebek tedavi sureci ve sonrasinda hamile kalinca ya bisey olursa korkusu..simdi Allaha emanet gidiyoruz.sag salim donelim evlerimize insallah.Bizde cumartesi Antalyaya ailemin yanına gidiyoruz. Bende de aynı heyecan var. Gerçi ben oğlum 2 aylıkken gitmiştim, annemle kardeşimde Aralık ayında yanıma gelmişlerdi ama özlem bitmiyor tabiki. İyi yolculuklar ...
Cok tesekkur ederim:)Hayırlı yolculuklar cnm
Canim cok gecmis olsun Rabbim sifa versin tesekkur ederim sordugun icin bende okuyorum ara ara ama hic vaktim yok yazmaya ek qida konusu benide zorluyo malesef istahli bi cocuk deil secici sayilidir yedigi seyler anne sutuyle devam ediyoruz yenidogan misaliHayırlı geceler kızlar yiğit hasta az az öksürüyordu 2 hafta önce götürdük ilaç falan vermedi doktor ciğerleri temiz
burnunu açık tutun dedi bir kaç gündür iyice çoğaldı dün bir ana ağzının içi pamukçuk oldu vücudu döktü bugün tekrar götürdük doktora bronşit başlangıcı olmuş yavrum hava verdi 10 tane iğne verdi ağzı vucüdünun direnci düşmüş mantar olmuş vucudundaki kızarıklar alerji dedi hepsi üst üste geldi 600 gram verdi kzum hiç bişey yemiyor dogru düzgün emmiyor bu ek gıda konusunda çok zorlanıyoruz kaşığı gördünmü ağlamaya başlıyor ne verirsem püskürtüyor Allah hepimize kolaylık ve iştahlı bebekler versin sizin bebişler nasıl umarım iyidir arada okuyup okuyup çıkıyorum 2 çocukla yetişemiyorum abimiz kreşede başladı bu ara çok yoğun geçiyor zaten grup çok sakinleşti doğru düzgün yazan yok artık watsab gruplarındamı kaynaklanıyor bu sakinlik anlamadım hep aklım emirde @bursa_83 cnm senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz her defasında ne yazdı diye nasıl oldu emir diye sürekli bakıyorum dualarımız seninle @Bayankus06 bebek düşmüş Allah korumuş cnm çok dikkatli olmamız lazım baya hareketlendiler @Mavili Pembeli cnm sanada geçmiş olsun gözlerim arch2401 Evininhatunu @AysheDuru G gunesli gunler arıyor ve bazılarınzın nickini tam hatırlamıyorum affola
Hayirli kandiller canim inan her yazdigini okuyorum Rabbim tez zamanda sifa versin kimseyi evladiyla sinayip korktugu yere ugratmasin 2 ay cok fazla deilmi neden bukadar uzun suruyo araya birilerini soksaniz one cekseniz olmaz mi ? Bide eger imkanin varsa Hacettepe cocuk konusunda 1 numara keske alip getirebilsen buraya bizde burdayiz elimizden geleni yapardikhayirli kandiller arkadaslar. allahim herkesin dualarini kabul etsin.emirime dua eden herkesten allah razi olsun. rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikla evimize gitmemizi nasip etsin.sizlerin bebislerinize de saglik sihhat versin.
Cnm içini ferah tut rabbimin. izniyle diğer testler gibi bunlarda temiz çıkacak. Rabbim bu zorlu günlerde aydınlığa çıkarır inş testler çıkarsa bilgilendir bizihayirli kandiller arkadaslar. allahim herkesin dualarini kabul etsin.emirime dua eden herkesten allah razi olsun. rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikla evimize gitmemizi nasip etsin.sizlerin bebislerinize de saglik sihhat versin.
saol cnm ek gıda konusında hepimiz aynıyız heralde inş herşeyi yemeye başlarlarCanim cok gecmis olsun Rabbim sifa versin tesekkur ederim sordugun icin bende okuyorum ara ara ama hic vaktim yok yazmaya ek qida konusu benide zorluyo malesef istahli bi cocuk deil secici sayilidir yedigi seyler anne sutuyle devam ediyoruz yenidogan misali
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşince verdiği kiloyu geri alır annesi güzel besler onu.Hayırlı geceler kızlar yiğit hasta az az öksürüyordu 2 hafta önce götürdük ilaç falan vermedi doktor ciğerleri temiz
burnunu açık tutun dedi bir kaç gündür iyice çoğaldı dün bir ana ağzının içi pamukçuk oldu vücudu döktü bugün tekrar götürdük doktora bronşit başlangıcı olmuş yavrum hava verdi 10 tane iğne verdi ağzı vucüdünun direnci düşmüş mantar olmuş vucudundaki kızarıklar alerji dedi hepsi üst üste geldi 600 gram verdi kzum hiç bişey yemiyor dogru düzgün emmiyor bu ek gıda konusunda çok zorlanıyoruz kaşığı gördünmü ağlamaya başlıyor ne verirsem püskürtüyor Allah hepimize kolaylık ve iştahlı bebekler versin sizin bebişler nasıl umarım iyidir arada okuyup okuyup çıkıyorum 2 çocukla yetişemiyorum abimiz kreşede başladı bu ara çok yoğun geçiyor zaten grup çok sakinleşti doğru düzgün yazan yok artık watsab gruplarındamı kaynaklanıyor bu sakinlik anlamadım hep aklım emirde @bursa_83 cnm senden gelecek iyi haberleri bekliyoruz her defasında ne yazdı diye nasıl oldu emir diye sürekli bakıyorum dualarımız seninle @Bayankus06 bebek düşmüş Allah korumuş cnm çok dikkatli olmamız lazım baya hareketlendiler @Mavili Pembeli cnm sanada geçmiş olsun gözlerim arch2401 Evininhatunu @AysheDuru G gunesli gunler arıyor ve bazılarınzın nickini tam hatırlamıyorum affola
Masallah diyelim önce:)Hayırlı kandiller kızlar. Size bişey sormak istiyorum. Bugün sorduğum herkes "çocuk uyusa suç uyumasa suç" dedi. Beni en iyi sizler anlarsınız. Durum şu. Kerem normalde gece uykusu zor bir çocuk. Çok sık uyanır emmek ister en az 4 kere kalkar belki daha fazla. Dün gece 11 de uyudu 5te kalktı az emdi yine uyudu 9 gibi kalktı. Biz de şok olduk. Ve sanal bi baktım neredeyse hiç çiş yapmamış. Normalde dopdolu olur. Bugün de sabahtan annem baktı aksi gibi dışarda isim vardi takip edemedim. Sabah kahvaltısıni guzel yapmış. Ama baya uyudu bugün. Sizce neden olabilir? Tuvaletini yapmamasına takıldım ilk defa olduğu için yoksa uyusun tabi
Bebekler derin uykuda çiş yapmıyorlarmış. Derin uyuduğu içindir. Maşallah:)Hayırlı kandiller kızlar. Size bişey sormak istiyorum. Bugün sorduğum herkes "çocuk uyusa suç uyumasa suç" dedi. Beni en iyi sizler anlarsınız. Durum şu. Kerem normalde gece uykusu zor bir çocuk. Çok sık uyanır emmek ister en az 4 kere kalkar belki daha fazla. Dün gece 11 de uyudu 5te kalktı az emdi yine uyudu 9 gibi kalktı. Biz de şok olduk. Ve sanal bi baktım neredeyse hiç çiş yapmamış. Normalde dopdolu olur. Bugün de sabahtan annem baktı aksi gibi dışarda isim vardi takip edemedim. Sabah kahvaltısıni guzel yapmış. Ama baya uyudu bugün. Sizce neden olabilir? Tuvaletini yapmamasına takıldım ilk defa olduğu için yoksa uyusun tabi
Solunum cihazının en düşük seviyede olması iyiymiş:) yavas yavas onu da cıkartırlar insallah vee umarım tüm sonucları da iyi cıkar,topikteki herkesin de yüzünü güldürür Emirimiz:)hayirli kandiller arkadaslar. allahim herkesin dualarini kabul etsin.emirime dua eden herkesten allah razi olsun. rabbim tez zamanda hayirlisiyla saglikla evimize gitmemizi nasip etsin.sizlerin bebislerinize de saglik sihhat versin.
Saol cnm inş Evet cnm hep bir yetiştirme çabası bendede iki tane olunca nasıl sabah nasıl akşam oldu anlamıyorum Rabbim hepimize kolaylık versin onlar iyi olsunda boş kalmayalım bizÇok geçmiş olsun inşallah iyileşince verdiği kiloyu geri alır annesi güzel besler onu.
Aslında ek gıda sayfasında takılmaya çalışıyorum ama gün içind e artık vakit bulmak çok zor. Sabah kursum var eve gel sonra ek gıda hazırla yedir temizle çocukla ilgilen derken gün bitiyor :) Bebekler büyüdükçe zorlaştı hayat sanki.