How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
dualariniz icin allah razi olsun arkadaslar:KK200:

Evininhatunu Evininhatunu 2 ay evet uzun bir sure ama bu testlerin calismasi uzun olurmus,öne cekilebilecek bir sey degilmis yani. kas hastaligi olmasin diye dua ediyoruz hepimiz.nöroloji hocasi sma olarak dusunmuyormus ama yine de test yapin demis. dun kan alindi. biyopsi de zaten hacettepeye veya istanbulda bir universiteye gidiyormus sanirim. her yerde yapilan bir sey degilmis.

cok sagolasin,hep desteksiniz bana hepiniz. eminim hangi sehre gitsem yanimda olacak birileri var,allah razi olsun ama istanbul 2 saatlik yol olmasina ragmen kardesimin hastanesine bile gidemiyoruz. hocalari da buraya getir demisler ama gidebilecek durumda degil,cihazdan ayrilmasi sakincali.
alt katlardaki mr a bile giderken kötü oldu yolda koridorda,kosa kosa yetistirdiler mr odasina ve sonra yine yoğunbakima. o yuzden bir yere gidemiyoruz şuan.

Evininhatunu Evininhatunu 2 ay evet uzun bir sure ama bu testlerin calismasi uzun olurmus,öne cekilebilecek bir sey degilmis yani. kas hastaligi olmasin diye dua ediyoruz hepimiz.nöroloji hocasi sma olarak dusunmuyormus ama yine de test yapin demis. dun kan alindi. biyopsi de zaten hacettepeye veya istanbulda bir universiteye gidiyormus sanirim. her yerde yapilan bir sey degilmis.

cok sagolasin,hep desteksiniz bana hepiniz. eminim hangi sehre gitsem yanimda olacak birileri var,allah razi olsun ama istanbul 2 saatlik yol olmasina ragmen kardesimin hastanesine bile gidemiyoruz. hocalari da buraya getir demisler ama gidebilecek durumda degil,cihazdan ayrilmasi sakincali.
alt katlardaki mr a bile giderken kötü oldu yolda koridorda,kosa kosa yetistirdiler mr odasina ve sonra yine yoğunbakima. o yuzden bir yere gidemiyoruz şuan.
Rabbim tez zamanda şifasını versin canım Emir yeterki iyi olsun iki ay dediğin de geçer

Her daim musait oluruz sizin icin.ben taa ilk ankaradaki noroloji doktorunu onerdigimde planimi yapmistim.o doktor hemen benim evin arkasindaki plazada.balkonumdan gorunuyor.bizde rahat etmezseniz baskent ogretmen evi cok yakin rezervasyon yapariz diye dusunduk.esimin calisma saati esnek gotururuz getiririz dedik.sen iste ben en iyi doktorlari bulurum vallahi.cunku en iyi yaptigim sey en iyi doktorlar iskalamak:))) allah lazim etmesin ama yokluklarini da gostermesin.yeter ki o yavru kendi nefes alsin hemen iyilessin insallah.

sonuc randevusunu 29 mayisa verdiler canim. yazarim ciktiginda. nasil gececekse bu vakit onu da bilmiyorum:110:
Beklemek çok zor temiz çıksında sonuçlar bu beklemeler unutulur elbet Rabbim o sabrına sabır Emire de güç kuvvet sağlık şifa versin

Kizlar sanki konusu gecmisti tam animsayamadim bebislerin dislerini (disini) fircaliyor musunuz? Dis macunu kullaniyor musun? Biraz arastirdim tek bir marka gordum. Ek gidaya da baslayinca sanki rengi degisiyor gibi geldi

Gec olsun da daha iyi haberleri alalım insallah senden cnm... kalbini icini ferah tut,ınanıyorum ki güzel günler gelecek sizin icin...❤️

Kizlar sanki konusu gecmisti tam animsayamadim bebislerin dislerini (disini) fircaliyor musunuz? Dis macunu kullaniyor musun? Biraz arastirdim tek bir marka gordum. Ek gidaya da baslayinca sanki rengi degisiyor gibi geldi

Macuna gerek yok bence ama öyle fırçayı eline veriyorum. Bir de şunu aldım AliExpresten birkaç güne gelir herhalde 3 tane 3 tl :D parmağına takıp sen fırçalıyorsun. Çok az karbonatlı suyla silinebilir belki en doğalı o çünkü

Eklentiler

• A15C0066-1B01-43D0-946A-0F133D5ECEC8.jpeg
    A15C0066-1B01-43D0-946A-0F133D5ECEC8.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 46
Benim oğlum ek gıdayı istememeye başladı ya. Emmesi iyi ama. Bi ara tamam alıştı yiyor diyordum şimdi yine istemiyor :) birimi yudum anca bir şey verebiliyorum netcem. Açken veriyorum yokken veriyorum yarı açken veriyorum hiçbiri tutmadı :D

Her daim musait oluruz sizin icin.ben taa ilk ankaradaki noroloji doktorunu onerdigimde planimi yapmistim.o doktor hemen benim evin arkasindaki plazada.balkonumdan gorunuyor.bizde rahat etmezseniz baskent ogretmen evi cok yakin rezervasyon yapariz diye dusunduk.esimin calisma saati esnek gotururuz getiririz dedik.sen iste ben en iyi doktorlari bulurum vallahi.cunku en iyi yaptigim sey en iyi doktorlar iskalamak:))) allah lazim etmesin ama yokluklarini da gostermesin.yeter ki o yavru kendi nefes alsin hemen iyilessin insallah.

cansın:KK200:
daha ne deyim ki sana:KK200:

Beklemek çok zor temiz çıksında sonuçlar bu beklemeler unutulur elbet Rabbim o sabrına sabır Emire de güç kuvvet sağlık şifa versin
Gec olsun da daha iyi haberleri alalım insallah senden cnm... kalbini icini ferah tut,ınanıyorum ki güzel günler gelecek sizin icin...❤️
B bursa_83 çok uzun süredir girmiyordum. Okuyunca cok uzuldum
Çok çok geçmiş olsun.Rabbim acil şifalar versin Emir Paşa'ya. Biran önce bu günler geçsin, bitsin, feraha erin inşallah

amin arkadaslar,sagolun,dualariniz kuzuma ulasiyor:dua:

Arkadaşlar merhaba uzun süredir giremiyorum. Bebişi ve kendisi hasta olanlara şifalar diliyorum umarım geri kalan herkes iyidir.
Bugün eceyi emzirirken gogsumden kan geldi :110: öyle sızıntı felan değil baya baya kan şok oldum hemen doktora gittik ama pek açık konuşmadı pazartesi tekrar gel ultrasonla gireceksin dedi. :110:
Çok tedirginim başına böyle birşey gelen var mi

Back