How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Arkadaşlar merhaba uzun süredir giremiyorum. Bebişi ve kendisi hasta olanlara şifalar diliyorum umarım geri kalan herkes iyidir.
Bugün eceyi emzirirken gogsumden kan geldi :110: öyle sızıntı felan değil baya baya kan şok oldum hemen doktora gittik ama pek açık konuşmadı pazartesi tekrar gel ultrasonla gireceksin dedi. :110:
Çok tedirginim başına böyle birşey gelen var mi

Geçmiş olsun canım inşallah kötü bir şey çıkmaz. Süt gelir gibi mi kan geldi, yoksa yara vs gibi mi ? Herhangi bir acı falan var mı göğüs ucunda? Bi kere benim de kanamıştı ama yara olduğundan.

Arkadaşlar merhaba uzun süredir giremiyorum. Bebişi ve kendisi hasta olanlara şifalar diliyorum umarım geri kalan herkes iyidir.
Bugün eceyi emzirirken gogsumden kan geldi :110: öyle sızıntı felan değil baya baya kan şok oldum hemen doktora gittik ama pek açık konuşmadı pazartesi tekrar gel ultrasonla gireceksin dedi. :110:
Gecmis olsun cnm basima boyle bisey gelmedi ama kist olabilir... kistler zararsiz ici su dolu kesecikler oluo... cogaldiysa belki olmustur boyle ya da sut kanalinda bir kilcal catlak vardir... onemli bisey degildir diye dusunuyorum kotuye yorma pzt gunu tekrar yaz cnm

Gecmis olsun canim kotu dusunme insallahvonemli birsey degildir haberlerini bekliyoruz...

amin arkadaslar,sagolun,dualariniz kuzuma ulasiyor:dua:
Canim.. Allah kabul etsin hepimizin duasini da saglikli bir sekilde kavus Emir’e. Seninle gurur duyuyorum. Icinde ne firtinalar kopuyor belki, endiseler, hasret, vs.. Sen oyle guclusun ki hayran kaliyorum sana. Harika bir annesin, essin, arkadassin..helal olsun.. Gecen gun anlattin esinin hastanede sabahladigini. Gecsin de su gunler guzelce.. hepiniz de rahatlayin insaallah. Bizler de rahatlayalim.
Ruyamda goruyorum Emir’i surekli. Buraya yazdigini goruyorum “Emir cikti” diye. Kisa kisa ruyalarim var boyle size dair. Insaallah o gunler yakindir da kucaginda goruruz artik guclu bebegini.. ruyalarimin kucuk prensini opuyorum annesi.

37.1 ateşi var gece boyu takip Edicem :( inşallah yükselmez önerilerinizi bekliyorum. Doğduğundan beri ilk kez böyle çıktı diyebilirim. 1 kere daha olmuştu ama hemen düşmüştü.
Ben şeye bağladım çok az su içiyor. Bir iki yudum zorla. Susuz kaldı galiba. Çünkü emzirdikten sonra biraz indi gibi. Böyle bir şey olabilir mi? Susuz kaldığı için ateşlenebilir mi? Başka belirti yok. İshal kusma öksürük yok. Çok hafif burnunda hırıltı var gibi gibi. Çok telaş yapmıyorum , takipteyim.

37.1 ateşi var gece boyu takip Edicem :KK43: inşallah yükselmez önerilerinizi bekliyorum. Doğduğundan beri ilk kez böyle çıktı diyebilirim. 1 kere daha olmuştu ama hemen düşmüştü.
Ben şeye bağladım çok az su içiyor. Bir iki yudum zorla. Susuz kaldı galiba. Çünkü emzirdikten sonra biraz indi gibi. Böyle bir şey olabilir mi? Susuz kaldığı için ateşlenebilir mi? Başka belirti yok. İshal kusma öksürük yok. Çok hafif burnunda hırıltı var gibi gibi. Çok telaş yapmıyorum , takipteyim.
Susuz kaldı diye ateş çıkmaz sanmıyorum zaten anne sütünün çoğu su oyüzden suyu az içmesi normal diş olabilir ama ateş çok yüksek değil enfeksiyon tarzı ateşler birden çıkıyor yani benim tecrübem o yönde bana diş ateşi gibi geldi ama inşallah yükselmez

37.1 ateşi var gece boyu takip Edicem :KK43: inşallah yükselmez önerilerinizi bekliyorum. Doğduğundan beri ilk kez böyle çıktı diyebilirim. 1 kere daha olmuştu ama hemen düşmüştü.
Nasıl oldu bebeğin? Ayrıca bebeklerde 37.1 ateş değil . 37.5 tan sonrası ateş, 38.5ta falan ateş düşürücü verilir diyor bizim doktorumuz.

Gecmis olsun canim nasil oldu bebegin?

Kizlar öksürük için götürdük ilaç vermedi doktor çocuk öksürmekten uyuyamiyor hiç birşey yemiyor kesinlikle emmiyor resmen günlerdir aç.Doktoru aradım asist şurup ver dedi ama baktım balgam sokturucuymus çocuk kuru oksuruyor Pazartesi günü tekrar goturucem ama o güne kadar ne yapacağım hiç bilmiyorum

Kizlar öksürük için götürdük ilaç vermedi doktor çocuk öksürmekten uyuyamiyor hiç birşey yemiyor kesinlikle emmiyor resmen günlerdir aç.Doktoru aradım asist şurup ver dedi ama baktım balgam sokturucuymus çocuk kuru oksuruyor Pazartesi günü tekrar goturucem ama o güne kadar ne yapacağım hiç bilmiyorum
Prospan var bitkisel öksürük şurubu bize o iyi gelmişti

Hayırlı kandiller kızlar. Size bişey sormak istiyorum. Bugün sorduğum herkes "çocuk uyusa suç uyumasa suç" dedi. Beni en iyi sizler anlarsınız. Durum şu. Kerem normalde gece uykusu zor bir çocuk. Çok sık uyanır emmek ister en az 4 kere kalkar belki daha fazla. Dün gece 11 de uyudu 5te kalktı az emdi yine uyudu 9 gibi kalktı. Biz de şok olduk. Ve sanal bi baktım neredeyse hiç çiş yapmamış. Normalde dopdolu olur. Bugün de sabahtan annem baktı aksi gibi dışarda isim vardi takip edemedim. Sabah kahvaltısıni guzel yapmış. Ama baya uyudu bugün. Sizce neden olabilir? Tuvaletini yapmamasına takıldım ilk defa olduğu için yoksa uyusun tabi :KK39:
Uzun uyuduğunda benim kız da yapmıyor, sık uyanınca sık emiyor ve onları atıyor uzun uyuyunca atacak bir şeyi olmuyor ki çocuğun. Merak etme kötü değil uyusun bol bol sabah doyurur yine karnını yapar çişini ;)

@bursa_83 emir bugun nasildi gorebildin mi..
Herkese hayirli kandiller...yrn memlekete gidiyoruz insallah..cok heyecanli ve mutluyum.1.5 yildir gidemiyordum.annemi de dogumdan beri gormedim.6 ay oldu.bize iyigelecek ankaradan uzaklasmak
İyi tatiller, sıcak sıcak iyi gelir sana oralar. Bol bol dinlen, ne kadar kalmayı düşünüyorsun?

Mersinden herkese merhabalar:) cuma gunu yola cikacaktik ama ben hazirliklari tamamlayamadigim icin dun geldik:) oglum ilk defa evimizden baska bir eve girdi.hastane muayenehane disinda...ilk basta bir dudak buzdu hemen alisti gece de rahat gecti cok sukur:) insallah hasta etmeden doneriz evimize
Uzun uyuduğunda benim kız da yapmıyor, sık uyanınca sık emiyor ve onları atıyor uzun uyuyunca atacak bir şeyi olmuyor ki çocuğun. Merak etme kötü değil uyusun bol bol sabah doyurur yine karnını yapar çişini :KK66:

İyi tatiller, sıcak sıcak iyi gelir sana oralar. Bol bol dinlen, ne kadar kalmayı düşünüyorsun?
Tesekkur ederim:) sanirim 1 hafta 10 gun kalicam

Mersinden herkese merhabalar:) cuma gunu yola cikacaktik ama ben hazirliklari tamamlayamadigim icin dun geldik:) oglum ilk defa evimizden baska bir eve girdi.hastane muayenehane disinda...ilk basta bir dudak buzdu hemen alisti gece de rahat gecti cok sukur:) insallah hasta etmeden doneriz evimize

Tesekkur ederim:) sanirim 1 hafta 10 gun kalicam

Ne güzel şenlik vardır şimdi annenin evinde :)

Hayırlı günler kızlar yine bir soru getirdim:olamaz: Kereme bişeyler yedirirken burnuyla dudagi arasındaki yer kızarıyor bazen. Bazen de burnunun ucu kızarıyor ama çok hareketli olduğu için bi yerlere sürüyor da olabilir tam ayırt edemiyorum. Dudaginun üzerinde olanlar en gec yarım saat içinde geçiyor. Teni çok hassas eşim kaşıktan veya ağzını sildiğimiz içindir diyo. Uni baby yenidoganla siliyorum. Alerjiyle ten hassasiyetini nasıl ayırabilirim?

Ne güzel şenlik vardır şimdi annenin evinde :)
Vallahi oyle...evde bir cumbus bir gurultu.masallah herkesin kucaginda duruyor egleniyor.Allah guzel gunde bir araya getirsin hepimizi aileleriyle. Bebekle gelmek baska keyifmis.hediye bir suru cicisi oldu daha gelmeyenler var:))) bilseydim valiz hazirlamazdim gelirken

Hayırlı günler kızlar yine bir soru getirdim:olamaz: Kereme bişeyler yedirirken burnuyla dudagi arasındaki yer kızarıyor bazen. Bazen de burnunun ucu kızarıyor ama çok hareketli olduğu için bi yerlere sürüyor da olabilir tam ayırt edemiyorum. Dudaginun üzerinde olanlar en gec yarım saat içinde geçiyor. Teni çok hassas eşim kaşıktan veya ağzını sildiğimiz içindir diyo. Uni baby yenidoganla siliyorum. Alerjiyle ten hassasiyetini nasıl ayırabilirim?
Fikir yurutuyorum: yarim saat icinde geciyorsa ten hassasiyetindendir.nasil kendi tirnaklariyla yuzlerini cizseler cabucak geciyor bu da oyle olabilir.

Back