• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kızlarr bir de etrafa duyurdunuz mu hamile haberinizi?? Ben bir iki arkadaşıma ve ailelerimize söyledim siz de durumlar nasıl ???
tatlım ben 12.haftanın dolduğu günü bekliyorum, ne aileye ne arkadaşlara söylemedik. ilk düşüğün ardından temkinliyiz. ama tabi arkadaşlar da aileler de kızacak bunu da biliyoruz. sadece eşimle ben yaşıyoruz şuan duygumuzu :) hayırlısıyla 12. hafta bitsin de açıklayalım artık, affederler herhalde. hem bir de şöyle düşündüm,
-hamileyim arkadaşlar
-aaa kaç aylık
-ağustosta doğacak işte, 8 ay var :spor::spor:

böyle düşününce belki kandırırım :anneadayı::anne:

Kızlarr bir de etrafa duyurdunuz mu hamile haberinizi?? Ben bir iki arkadaşıma ve ailelerimize söyledim siz de durumlar nasıl ???
bizim de sadece aileler biliyor iş yerinden de üç arkadaş o kadar yani bizim söylediklerimiz ama ailelerin yaydıkları warsa etrafa bilemicem ki söylemeye başlamışlardır halalar teyzelere felan:KK9:

tatlım ben 12.haftanın dolduğu günü bekliyorum, ne aileye ne arkadaşlara söylemedik. ilk düşüğün ardından temkinliyiz. ama tabi arkadaşlar da aileler de kızacak bunu da biliyoruz. sadece eşimle ben yaşıyoruz şuan duygumuzu :) hayırlısıyla 12. hafta bitsin de açıklayalım artık, affederler herhalde. hem bir de şöyle düşündüm,
-hamileyim arkadaşlar
-aaa kaç aylık
-ağustosta doğacak işte, 8 ay var :spor::spor:

böyle düşününce belki kandırırım :anneadayı::anne:
Canım haklısın sen de valla iyi sabır var ben 8+4 üm ve zor duruyorum çünkü hamile kalamadığımı düşünenler var agızları kapansın istiyorum ama biyandan da söyle kimi ne ilgilendirir diyorum.ama şuda var hamile misin diyolar yok diyorum.bu da ne kadar doğru bilemiyorum

Valla ben sıkı sıkı tembihledim :)))
biz ilkinde test pozitif çıkar çıkmaz hemen sırayla herkesi aramaya başlamıştık daha dr a bile gitmeden ilk heyecan acemilik artık ne dersenizz:KK45::KK45: zaten herkes biliyordu çocuk için çalıştığımızı dr izin vermişti diye, ama ikincide kimseye söylemedik olursa olur ilki geç oldu stresten bu sefer strese girmeyelim dedik ve öyle de oldu 2. ay da hamile kaldım:anneadayı: ama dr a gitmem 8 haftayı buldu:olamaz: testide sadece annem ve k.valideme soylemıstık, babalar bılmıyordu. dr kontrolu ıle onlarda ogrenmıs oldu böylee iştee:KK46::KK37:

Canım bi bak ne sence cinsiyet nerden anlıyon bilmiyorum ama :)
Erkek gibi canım. Nub teorisi var gebelik bölümünde bebeklerin cinsiyetleri diye bir baslik var ornekler de koymuslar baya. Isterseniz kizlar siz de inceleyebilirsiniz ;)

kalp atışını duyana kadar kimseye soylemedik çünkü Ekim ayında bir düşük yaptım aynı şey olursa diye bekledik sonra önce kızıma sonrada ananeye babaneye söyledik

Merhaba kızlar nasılsıniz? Uzun zaman oldu giremiyorum daha doğru girip yazamadım 1 hafta grip ateşli yattım. Çok şükür geçti. Hersey yolundadır umarım. Biraz yorumları okudum da bendede öyle çok mide bulantısı falan yok çok nadir oluyor. Yanlız 2 gündür kasiklarim çok ağrıyor. İnşallah içtiğim ağrı kesici ateş dusurucuden dolayı bişey yoktur.
Selam canım aynı durumdan geçtik önce ateş grip sonra da bulantı kuSMA için serum tedavisi bende ilaç kullandım içini rahat tut allahın izniyle bir şey olmamıştır stres yapma bebisine daha çok zarar Rabbime güvenerek içtik

Selam arkadaslar. Herkeste belirtiler farkli bence endiselenmeyin . Hatta kendini iyi hissedenler sukredin cok sanslisiniz :KK76:
Benim bulantilar ve tabiki istifra tum vucut dengemi bozuyor. Bu 2. Hamileligim oglumda da bulanti oluyordu ama istifra pek olmuyordu bunda duzenli cikariyorum resmen. Her hamilelik farkli ayni bunye icin bile . Bulanti ilaci sormustum dr.a ama soda onerdi bi tek. Aslinda bi ilac verseler hic fena olmayacak . Tam 1 aydir yemek yapmadim annem falan getiriyor arada disardan soyluyoruz idare ediliyor bir sekilde ama artik gecmesini istiyorum . :110:
Ayrica ilk hamileligimde 12 saat deliksiz uyuyan ben , bu sefer hic uyuyamiyorum . Gece 10 kere kalkiyorum. :-(
Canim ilaç hiç fayda etmiyor ben kullandım aynı durumdayduk çok kılo kaybı olunca serum verdi doktor i çok çok işe yaradı hayata döndüm eğer çok kilo kaybı olursa doktorunla görüş bulantı kesici ve b vitamini karışımı veriyorlar

Herkese iyi aksamlar. bende 4. gebeligim oldugu için biraz utaniyorum söylemeye çünkü daha gecen sene doğum yaptim. herkes benden yinede bir çocuk daha bekliyor. arkadaşlarım soruyor. bebekleri cok seviyorum çünkü. ama esimden başka kimse bilmiyor. fazla gezmeye gitmiyorum bulantidan dolayi anlayacaklar diye düşünüyorum. bakalim Rabbm hayirlisini versin. kayinvaldem rüyasında görmüş. bana sürekli noluyo sana diyo ama susup kaliyorum. yalan soylemekte istemiyorum. ayyyy cok konuştum. kimseye soyleyemwyince sizin basinizi agrittim . :))

20170117_165548.jpg @deeploneliness canım bizede bakarmısın lütfen

Selam canım aynı durumdan geçtik önce ateş grip sonra da bulantı kuSMA için serum tedavisi bende ilaç kullandım içini rahat tut allahın izniyle bir şey olmamıştır stres yapma bebisine daha çok zarar Rabbime güvenerek içtik
Canım sanada çok geçmiş olsun. Evet benimde son gün ateşim düşmedi doktor duşa giriyorsun düşmezse gel serum takacağım dedi ama çok şükür duş aldım ılık su falan koyduk eklem yerleri me atlattık çok şükür :dua:

Canım haklısın sen de valla iyi sabır var ben 8+4 üm ve zor duruyorum çünkü hamile kalamadığımı düşünenler var agızları kapansın istiyorum ama biyandan da söyle kimi ne ilgilendirir diyorum.ama şuda var hamile misin diyolar yok diyorum.bu da ne kadar doğru bilemiyorum
İki ucu boklu değnek misali :anneadayı: kimseyi memnun edemeyiz tatlım, illaki birilerinin hoşuna gitmeyecek verdiğimiz kararlar. Üzülme.

Back