- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.281
- 298
MRB arkadaşlar allah herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin benimde 18 aylik kızım var bende hamileyim 9 haftalik
Kuzum hamileymişsin ay cok sevindim bende istiyorum bakalım kısmey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MRB arkadaşlar allah herkesin bebişini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin benimde 18 aylik kızım var bende hamileyim 9 haftalik
Teşekkürler..unutmadigina sevindim..inş yakın zamanda olurKuzum hamileymişsin ay cok sevindim bende istiyorum bakalım kısmey
azıcık bana bulaştırsana canım o duyguyu, ben de 7/24 ya yemek ya uyku düşünüyorum, başka da birşey geçmiyor aklımdan, 2kg aldım bile ((
Teşekkür ederim. Yani doktor verdi zaten ama ne bileyim sanki ilaçları içtikten sonra oldu yada bana öyle geliyor olabilir. bu benim ilk gebeliğin deil ama hiç hatırlamıyorum bende sizede de oluyormu acaba böyle beyaz ama kremsi bir akıntı var nerdeyse saat başı iç çamaşırı değişiyorum neden bu acaba ?merhaba geçmiş olsun,
sonuçta hamile olduğunu bildikleri için ilaçlarını ona göre vermişlerdir,bir sıkıntı yoktur bence
Canım sanki vajinal bakınca dediğinin tammtersini yazmışlar nette ama gerçek kaynaktan bakmadım tabiCanım bu ramzi teorisi plesantanın yerine bakıyor. Plesanta kesenin etrafındaki o parlak şerit. Kesenin ne tarafa gelişeceğini gösteriyor. Vajinal ultrasonda eğer L şeklinde sol taraf ve alt ve üst tarafa doğruysa erkek, yine L şeklinde sağ taraf ve alt ve üst tarafa doğruysa kız olduğu düşünülüyor. Karından ultrason genelde tam tersi oluyor. Böyle anlatınca karışık oldu ama internette fotolar üstünde detaylı anlatım var daha net oluyor. Bir de 6-9 haftalıkken tutuyormuş bu teori. Daha ilerisi için nub ve skull teorisi var.
Canım sagolasın aminnn senin de bebişin hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.evet haklısın ama işte insan kendini dinliyo yinede.çok şükür kanamam yok olmaz da inşallah.Selam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle. Ben de seninle aynı aralardayım 8+5 bnmde seyirmeler oluyor arada başlarda daha çoktu. Gittiğin doktor da çok önemli doktorum bana herşeyin olabileceğini vucüdumda birsürü değişiklik sancı vs. gibi şeyler olabileceğini alışmam gerektiğini onlar için en önemli şeyin kanama olmaması gerektiğini söyledi. Yani kanama olmasın da kalan herşey gelip geçer gibi konşup rahatlattı açıkçası. Çok fazla takılmamak gerekiyormuş çok büyük bi sıkıntın olmadıkça. Ben aşırı şişkinlik yaşıyorum mesela gece uykularım bitti diyebilirim... Bakalım daha neler görücez
ewet akıntı oluyor ama saat başı değiştirecek kadar çok değil,bu durumu dr ile paylaşırsan ona göre test yapabilir belki, akıntı birçok kişide mevcut fakat bu kadar çok normal midir, buda kişiden kişiye değişen bir durum mudur bilemiyorumTeşekkür ederim. Yani doktor verdi zaten ama ne bileyim sanki ilaçları içtikten sonra oldu yada bana öyle geliyor olabilir. bu benim ilk gebeliğin deil ama hiç hatırlamıyorum bende sizede de oluyormu acaba böyle beyaz ama kremsi bir akıntı var nerdeyse saat başı iç çamaşırı değişiyorum neden bu acaba ?
Anladım cnm böyle akıntı normal yani ama sık değiştirmek değil o zaman ben doktora bir sorayım bunu teşekkür ederimewet akıntı oluyor ama saat başı değiştirecek kadar çok değil,bu durumu dr ile paylaşırsan ona göre test yapabilir belki, akıntı birçok kişide mevcut fakat bu kadar çok normal midir, buda kişiden kişiye değişen bir durum mudur bilemiyorum
rica ederim canm, belki normaldir kişiden kişiye değişiyordur bilmiyorum ama en güzeli tabiki dr sormakAnladım cnm böyle akıntı normal yani ama sık değiştirmek değil o zaman ben doktora bir sorayım bunu teşekkür ederim
Aynen canım haklısın bu arada seninle bir gün görünüyor aramız ama doktorum geçen hafta bana 23 Ağustos dedi muhtemel doğum tarihi içinrica ederim canm, belki normaldir kişiden kişiye değişiyordur bilmiyorum ama en güzeli tabiki dr sormak
Teşekkürler..unutmadigina sevindim..inş yakın zamanda olur
ewet canm yakın tarihlerimiz, ama benim sezaryen olacağı için ağustos un 15 ne kadar doğumum( inşallah sağlıkla) olur diye düşünüyorum,çünkü ilk doğumum 3 mayıs gözüküyordu oğlum 15 nisanda doğdu 37 haftalıkken, gebelik zehirlenmesi riskim vardı böbrek hastası olduğum için, büyük ihtimalle bu bebiş daha erken gelmezse eğer, yine aynı haftalarda doğar kısmetse miniğimAynen canım haklısın bu arada seninle bir gün görünüyor aramız ama doktorum geçen hafta bana 23 Ağustos dedi muhtemel doğum tarihi için
Geçmiş olsun canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim ilki normaldi inşallah buda normal olur. Kızım benimde 18 gün erken gelmişti 14 haziranda bekliyorduk 23 mayısta supriz yapmıştı bizeewet canm yakın tarihlerimiz, ama benim sezaryen olacağı için ağustos un 15 ne kadar doğumum( inşallah sağlıkla) olur diye düşünüyorum,çünkü ilk doğumum 3 mayıs gözüküyordu oğlum 15 nisanda doğdu 37 haftalıkken, gebelik zehirlenmesi riskim vardı böbrek hastası olduğum için, büyük ihtimalle bu bebiş daha erken gelmezse eğer, yine aynı haftalarda doğar kısmetse miniğim
amin canım sağolasın,inşallah herkes istediği şekilde doğumunu, sağlıklı bir şekilde gerçekleştirir ve yawrularımızı kucaklarımıza alabiliriz,ne güzel kızın bekletmemiş siziGeçmiş olsun canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Benim ilki normaldi inşallah buda normal olur. Kızım benimde 18 gün erken gelmişti 14 haziranda bekliyorduk 23 mayısta supriz yapmıştı bize
Amin canım inşallah. Evet öyle olduamin canım sağolasın,inşallah herkes istediği şekilde doğumunu, sağlıklı bir şekilde gerçekleştirir ve yawrularımızı kucaklarımıza alabiliriz,ne güzel kızın bekletmemiş sizi
Merhaba canım bizim çevremizde herkes biliyor ben 3 aylığa kadar beklemek istiyordum aslında ama eşim herkese söylediKızlarr bir de etrafa duyurdunuz mu hamile haberinizi?? Ben bir iki arkadaşıma ve ailelerimize söyledim siz de durumlar nasıl ???