- 25 Ocak 2016
- 1.473
- 2.232
- 53
- 35
Canm çok iyi anlıyorum benzer bir durumdayız ınan. Bazen ağzını bıçak açmıyor bazen yiyor. Özellikle dışarda komsuda yiyor bazen hayret ediyorum. Inan artık o yrmediginden yarım tbaklarimiz kaliyotr utanmıyorum istiyorum. Sevdiyse evde de yer diye götürüyorum valla. Napayim olmuyor. Bazen ne verirsem vereyim almıyor. Akışına bırakmayı öğrendim artık. Çok ağlayıp çok üzüldüm çünkü. Çok şükür 12 kg ama gel de bana sor. Nasıl yiyor nasıl yatior. Bilmiurm sanki yaşlandım gibi geliyor kimi zamanBenim oğlumda aynı canm makarna ve pilava bayılır,çorba olarakta tarhana ve mercimek sewiyor,onun dışında yemek yemez ben mümkün olduğunca kemik suyu ile pişiriyorum yiyeceklerini,çünkü et balık tavuk yemez,köfteyi bile yeni yeni yemeye başladı, yemek seçen çocuk çook zor ama yababileceğimiz bişey yok zorlayamıyorum kusuyor çünkü,mercimeğin içine sebze çeşitleri katıyorum mecburen,salataya bayılır bide meyveyi sewiyor bunalrda sıkıntı yok ama ana yemek derdimiz büyük vitaminsiz kalıcak diye üzülüyorum yemeklerin suyundan yerdi önceden ekmekle şimdi onu da yemiyor sade wer diyor ekmeği,çok kötü bir beslenme tarzı war biraz daha büyüse diyorm şekilli felan yapsam tabakları yermi ama bakalım sabırla bekliyorm geçen gü brokoliyi bak küçük ağaçları yiyecez dedim o şekilde biraz yedi nitekim yemeyen çocuk zorr inşallahh geçici bir dönemdir bu da....