• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim oğlumda aynı canm makarna ve pilava bayılır,çorba olarakta tarhana ve mercimek sewiyor,onun dışında yemek yemez ben mümkün olduğunca kemik suyu ile pişiriyorum yiyeceklerini,çünkü et balık tavuk yemez,köfteyi bile yeni yeni yemeye başladı, yemek seçen çocuk çook zor ama yababileceğimiz bişey yok zorlayamıyorum kusuyor çünkü,mercimeğin içine sebze çeşitleri katıyorum mecburen,salataya bayılır bide meyveyi sewiyor bunalrda sıkıntı yok ama ana yemek derdimiz büyük vitaminsiz kalıcak diye üzülüyorum yemeklerin suyundan yerdi önceden ekmekle şimdi onu da yemiyor sade wer diyor ekmeği,çok kötü bir beslenme tarzı war biraz daha büyüse diyorm şekilli felan yapsam tabakları yermi ama bakalım sabırla bekliyorm geçen gü brokoliyi bak küçük ağaçları yiyecez dedim o şekilde biraz yedi nitekim yemeyen çocuk zorr inşallahh geçici bir dönemdir bu da....
Canm çok iyi anlıyorum benzer bir durumdayız ınan. Bazen ağzını bıçak açmıyor bazen yiyor. Özellikle dışarda komsuda yiyor bazen hayret ediyorum. Inan artık o yrmediginden yarım tbaklarimiz kaliyotr utanmıyorum istiyorum. Sevdiyse evde de yer diye götürüyorum valla. Napayim olmuyor. Bazen ne verirsem vereyim almıyor. Akışına bırakmayı öğrendim artık. Çok ağlayıp çok üzüldüm çünkü. Çok şükür 12 kg ama gel de bana sor. Nasıl yiyor nasıl yatior. Bilmiurm sanki yaşlandım gibi geliyor kimi zaman

Ay bu aserme mevzusu bilmiyorum ama kizimda çok az şeye as erdim. Şimdi aklıma gelen şeyi istiyorum desem yeri ama yiyemiyorum. Yesemde bir fena oluyorum. Bazen aa sunu çekti canm diue aldıkları yiyemeyince üzülüyorum da. Çok çeksin canm sonra alicam artik

Canm dr un zararı olmaz dediyse olmaz insallah. Uzerinde de günlük bir adet tavsiye edilir yazıyor. Bulantı çok olunca napicn canm mecbur. Ben daraldigimda onu içiyorum. Bazen soda çok çok daha iyi geliyor. Bazen limonlu portakalli şeker atıyorum ağzıma. Agizdaki o kötü tat da mide bulandırıyor.kendimce çözüm buluyorum cnn. Çığ şeyler midemi bulandirmiuor. Havuç elma ayva aromasi az olan şeyler tuketsen gün içinde midenin sakinlestirebilir.
soda banada iyi geliyor soda günde kaç tane içmeliyiz???
valla canm ne yediysem çıkardım artık hepsinden tiksiniyorum
poğaca iyidi onu da 1 aydır yemekten bıktım yeni şeyler arıyorum
yiyip çıkarmaya alıştım öyle yaşıyorum.
topikte geçmiş yazılarda zencefil zararlı yazmışlar ama kaçırdım tam okuyamadm ne sonuca vardığınızı.
nettede zencefil çayı gebelikte iyi yazıyor.
tabiki çayı tüketmem benim sorum ilacın zencefil içermesi.

ne zaman geçer bulantım :((

kızlar o halde bende foto atayım
la rosa la rosa :)) banada bakar mısın

dkdjdkjk.png

canım arkadaş yok sanırım ben sana hızlı bir şekilde yazayım dedim görünce
kapsül canm
senin bulantı durumun nasıl ki
doktoruna sor yine de

Sağol canım. Benim bulantı ogleden sonra başlayıp yatıncaya kadar sürüyor. Baş ağrısı var midede yanma eksime de var doktora sorucam ama bu ilacı da kullanmak istiyorum baya kötüyüm kahvaltı da normal miktarda yiyorum sonra çok az yiyorum çıkmıyor da bulanıyor sadece

topikte geçmiş yazılarda zencefil zararlı yazmışlar ama kaçırdım tam okuyamadm ne sonuca vardığınızı.

ne zaman geçer bulantım :KK43:(
Genelde 12 den sonra geçiyor. Ama yeni şeyler yiye yiye deneyerek anlarsın ne iyi geldiğini canm. Bende önyargılı yaklaştığımız şeyleri bazen yiyebiliyorum. Cocugum da olduğundan mecbur yapıyorum deneyip bulabiliyorum. Yoğurt da iyi geliyor bana belki sana da yarar. İçine az nane atıyorum. Marulla cacık gibi yapıyorum. Marulda yoğunfolik asit olduğunu hatırlıyorum ilk gebelikten. Dr her gün bir iki yaprak ye derdi. Bak onu bile bazentek yiyorum. Koku yok ya midemi rahatlatiyoru. beyaz turp aldık geçen gün ayıptır demesi. İçi pembe çıkanlar var ya ondan. Inan ondan meyve gibi yedim . Denemeden anlayamayız. Ama benim tecrübe ettiğim kokusuz çığ sebze meyve mideye çok iyi geliyor.
Sodayi dr a danis ama iki tane bence yeterli. Normal bireylerde günde iki soda içerek vücudunun ihtiyacı olan mineralleri karşılaşmış.
Yinede çok soruların varsa dr a sor cnm senin durumunu daha iyi bilirler.
Zencefil konusunda ilacın dozunu dediği kadar kullandıktan sonra bence sorun olmaz. Dr öneriyor sonuçta. Ama ben şimdiye kadar bir kez kullandım cuma dan bu yana. Ne de olsa kimyasal. Dediğim gibi çok yoğun değil bulantilarim ama diğer şeylerle geçirmeye çalışıyorum genelde

Canim ilaç hiç fayda etmiyor ben kullandım aynı durumdayduk çok kılo kaybı olunca serum verdi doktor i çok çok işe yaradı hayata döndüm eğer çok kilo kaybı olursa doktorunla görüş bulantı kesici ve b vitamini karışımı veriyorlar
Kilo kaybi cok degil ya daha 1 kilo vermisim doktor da onu takip ediyor. Ben yemedikce daha kotu oldugumu farkettim cikarsam da arkasindan biseyler yemeye calisiyorum . Oyuzden cok vermedim herhalde

Canim bende oldu çok korktum tek kullaninlik ilaç verdi doktor ama fayda etmedi.. idrar tahlili dışında bi de idrar kültürüne bakıyorlar üreme varmi diye hangi bakteri üremişse ona göre antibiyotik tedavisi başliyorlar... ama çok şükür bende üreme olmadı ben bol su içtim günde 2 buçuk 3 litre falan sık sık su içip idrara çıkmak gerekiyor muş vücuttaki enfeksiyon en iyi idrarla atılıyormuş... biraz uzun oldu ama umarım seninde geçer benim su ile 5 günde geçti...
İdrar kültürüm temiz çıktı canım ama akıntımın arttığını söyleyince doktor fitil yazdı bi de tek kullanımlık bi toz verdi içtim inşallah iyi gelir
Ya benim sorunum zaten su içmemek bu aralar biraz çoğalttim ama en fazla 5 bardak içiyorum en az 10 bardak içmem lazım

İdrar kültürüm temiz çıktı canım ama akıntımın arttığını söyleyince doktor fitil yazdı bi de tek kullanımlık bi toz verdi içtim inşallah iyi gelir
Ya benim sorunum zaten su içmemek bu aralar biraz çoğalttim ama en fazla 5 bardak içiyorum en az 10 bardak içmem lazım
Su icmelisin enfeksiyon biraz tehlikeli bence ilaç kullanacagina su iç.. bende icemiyordum şu küçük pet şişe varya onunla İçmesi iyi oluyor bi dene bence..

yarın sağlık ocağına mı gideyim yoksa hastane yapmış mı onu öğrendikten sonra ona göre mi yol izleyim
sağlık ocağı hastane yapmıştır zaten dedi
sağlık ocağında lab tabiki yok biliyorum
kanı hastanede verdim sonuçta doktorun sisteminde
yani ne yapayım diyorum şimdi
Siz en iyisi saglik ocagina da gidin testlerinizi yaptirin zaten kaydinizi olusturmak icin saglik ocagina gitmeniz gerekiyor. Sizi hamile olarak sisteme girecekler. 21. Haftada tetenoz asiniz fln yapilacak.

Kizlar cok sanslisiniz kilo vermissiniz. Zaten bu donemde vucut deponuzdan yiyor bebek 3. Aydan sonra beslenmeniz cok daha onemli tabi deponuz bosalmis oluyor simdi ama 3. Aydan itibaren sıkı beslenirseniz hic sorun olmaz... ben 2.5 kg aldim bile :KK43: Allah sonumu hayir etsin...

Kizlar cok sanslisiniz kilo vermissiniz. Zaten bu donemde vucut deponuzdan yiyor bebek 3. Aydan sonra beslenmeniz cok daha onemli tabi deponuz bosalmis oluyor simdi ama 3. Aydan itibaren sıkı beslenirseniz hic sorun olmaz... ben 2.5 kg aldim bile :KK43: Allah sonumu hayir etsin...
Aynı durumdayız :KK43: umarım böyle sürmez

Merhabalar. Ben eski uyeyim ancak ağustos anneleri arasına yeni katılıyorum. :KK54: 4 yaşında bir kızım var. Kısmet olursa ağustos ayında 2. Çocuğumu kucağima alicam. Bu heyecanlı süreci güzel ve sağlıklı geçiririz hep birlikte umarım.:dua:
Hoşgeldin canım :)

Herkese iyi aksamlar. bende 4. gebeligim oldugu için biraz utaniyorum söylemeye çünkü daha gecen sene doğum yaptim. herkes benden yinede bir çocuk daha bekliyor. arkadaşlarım soruyor. bebekleri cok seviyorum çünkü. ama esimden başka kimse bilmiyor. fazla gezmeye gitmiyorum bulantidan dolayi anlayacaklar diye düşünüyorum. bakalim Rabbm hayirlisini versin. kayinvaldem rüyasında görmüş. bana sürekli noluyo sana diyo ama susup kaliyorum. yalan soylemekte istemiyorum. ayyyy cok konuştum. kimseye soyleyemwyince sizin basinizi agrittim . :))
Hayırlı olsun canm bebeğin,çocuklarını da Allah bağışlasın:nazar: bende çocukları cok sewıyorum ama ikiden fazlasını düşünemiyorum. ikinciye bile zor ikna oldum,çalıştığım için mi yaştan olayı mı artık bilemiyorum ama çook yorucu oluyor,söyle etrafına kurtul, rahatlarsın iki ayını da geçmişsin bence zamanı gelmişş:KK3:

merhaba kızlar :)
ben koptum baya giremiyorum hep bulantı var yatıyorum tüm gün
ne zaman geçecek ağlıyorum hep
bugün 1o kez kustum :KK43:
şükür yine Allah 'a.
merhaba, doktoruna danışıp bulantı için ilaç kullansan rahatlarsın belki,12.haftadan sonra gecer inşallah az kalmış sabret biraz daha,ağlama ama bebiğin hisseder annesi:KK66:

Canm çok iyi anlıyorum benzer bir durumdayız ınan. Bazen ağzını bıçak açmıyor bazen yiyor. Özellikle dışarda komsuda yiyor bazen hayret ediyorum. Inan artık o yrmediginden yarım tbaklarimiz kaliyotr utanmıyorum istiyorum. Sevdiyse evde de yer diye götürüyorum valla. Napayim olmuyor. Bazen ne verirsem vereyim almıyor. Akışına bırakmayı öğrendim artık. Çok ağlayıp çok üzüldüm çünkü. Çok şükür 12 kg ama gel de bana sor. Nasıl yiyor nasıl yatior. Bilmiurm sanki yaşlandım gibi geliyor kimi zaman
ewet canım çocuk büyütmek gerçekten sabır işi, çook zor büyüyorlar,yemek olayı apayrı bir konu,aynen bazen ewde yemediklerini dışarda yiyorlar, yemez diyorum mesela yicem diyor yalancı da çıkartıyor insanı:)))dün gece sadece 2 saat uyuyabildim,hep memede uyumak istedi yataga bıraktıgım an aglamaya baslıyor diş çıkardıgı için bu huysuzlukları bılıyorum ama bende sabah işe gidiyorum ve birde hamilelik olunca çok daha zorlanıyorum artık, bugun belım agrıyor yat kalk yat kalk yapmaktan, yine de canları sağolsun sabah mışıl mışıl uyuyordu oyle gorunce unutuyorsun yasadıklarını...

ne zaman geçer bulantım :KK43:(

Canım selam, bana doktor bulantı için günde 1 bardak zencefil çayı iç dedi. Ama hazır olanlardan değil taze zencefilden kendin hazırlaman daha iyiymiş. Zararlı değildir diye tahmin ediyorum, inşallah iyi gelir sana da.

Back