• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Zaten iki yaşında bir oğlum var ondada yaşamamıştım sıkıntı mide bulantısı kasık agrısı vs. Acaba vardıda benmi unuttum dedim cünkü herkes yazmış

Bende de iş yapınca oluyor kasık ağrım :(((

Fırında yemek yapmayı denesen canım, şimdi çeşit söyleyemiyorum da kimsenin canı çekmesin diye, belki daha kolay olur senin için hem başında beklemek zorunda kalmazsın kokusunada maruz kalmasın ocakbaşındaki gibi...
Doğru diyorsun canm. Kizim da yemek seçer ondan zorlanirim. yemediği durumlarda ne yaparsın. Bir iki haftadır keyfin bilir başka yemek yok diyorum.Ya çorbaya dayanıyor o yada ekmeğe. Kötü bir anne gibi hissediyorum. Ama aylardır ne pisirsem diye düşünmek yordu. Sevdiğini sunarak iyi birşey de yapmadığımi dusundum

Merhaba kızlar bende Allah kısmet ederse agustos annesi olacagım.biraz okudum yazdıklarınızı da benim kasıklarım agrı olmuyor bu sefee şüphelendim kendimden doktora gitmeme de 2 hafta var daha acaba herşey normalmidir.
Selam benim de mide bulantısı da dahil olmak üzere belirtilerim kaybolmuştu kontrolüme de 3 hafta vardı dün dayanamayıp gittim büyümüş minnoşşş yatıyordu öyle hiç bir sorun yok. Herkesin durumlar farklı olabiliyor gönlünü ferah tut

Zaten iki yaşında bir oğlum var ondada yaşamamıştım sıkıntı mide bulantısı kasık agrısı vs. Acaba vardıda benmi unuttum dedim cünkü herkes yazmış
Yok canm herkesin bir olacak hepsi aynı olacak diye birşey yok korkma insallah. kanama olmadığı sürece dr ne zaman cagirdiydsa o zmana gidersin. Benim ilk hafta ağrım oldu. Emzirme kaynaklı olabilir dedi bir dr. Sonuçta bir yandan hamilelik+ emzirme vücut başta farklı tepki veriyor. Ama şimdi çok şükür çok yorulmuyorsam olmuyor

Canım kıza benziyor :KK66:
Bu arada kızlar yanlış çıkabilir hepimizin haftaları küçük cikintilar tam anlaşılmıyor :KK48:

Teşekkür ederim yorumun için. Dr bi çıkıntı görüyorum erkek olabilir dedi. Bakalım kim haklı çıkacak ;) bende erkek hissediyorum. Kız anneyi biraz yoruyo. Bende ne bulantı ne iştahsızlık ne baş dönmesi yok. Birazda bundan erkek old. Düşünüyorum. Oğlumda da aynı böyleydim çünkü. Ama kız olursa da çok sevinirim. Sağlıklı olsun da. Bunlar işin eğlencesi.

Merhaba kızlar nasılsıniz? Uzun zaman oldu giremiyorum daha doğru girip yazamadım 1 hafta grip ateşli yattım. Çok şükür geçti. Hersey yolundadır umarım. Biraz yorumları okudum da bendede öyle çok mide bulantısı falan yok çok nadir oluyor. Yanlız 2 gündür kasiklarim çok ağrıyor. İnşallah içtiğim ağrı kesici ateş dusurucuden dolayı bişey yoktur.

Ufffff bugün midem fena ve cooook uykummm vaaaaar :uykucu::uykucu:

Doğru diyorsun canm. Kizim da yemek seçer ondan zorlanirim. yemediği durumlarda ne yaparsın. Bir iki haftadır keyfin bilir başka yemek yok diyorum.Ya çorbaya dayanıyor o yada ekmeğe. Kötü bir anne gibi hissediyorum. Ama aylardır ne pisirsem diye düşünmek yordu. Sevdiğini sunarak iyi birşey de yapmadığımi dusundum
Benim oğlumda aynı canm makarna ve pilava bayılır,çorba olarakta tarhana ve mercimek sewiyor,onun dışında yemek yemez ben mümkün olduğunca kemik suyu ile pişiriyorum yiyeceklerini,çünkü et balık tavuk yemez,köfteyi bile yeni yeni yemeye başladı, yemek seçen çocuk çook zor ama yababileceğimiz bişey yok zorlayamıyorum kusuyor çünkü,mercimeğin içine sebze çeşitleri katıyorum mecburen,salataya bayılır bide meyveyi sewiyor bunalrda sıkıntı yok ama ana yemek derdimiz büyük vitaminsiz kalıcak diye üzülüyorum yemeklerin suyundan yerdi önceden ekmekle şimdi onu da yemiyor sade wer diyor ekmeği,çok kötü bir beslenme tarzı war biraz daha büyüse diyorm şekilli felan yapsam tabakları yermi ama bakalım sabırla bekliyorm geçen gü brokoliyi bak küçük ağaçları yiyecez dedim o şekilde biraz yedi nitekim yemeyen çocuk zorr inşallahh geçici bir dönemdir bu da....

Merhaba kızlar nasılsıniz? Uzun zaman oldu giremiyorum daha doğru girip yazamadım 1 hafta grip ateşli yattım. Çok şükür geçti. Hersey yolundadır umarım. Biraz yorumları okudum da bendede öyle çok mide bulantısı falan yok çok nadir oluyor. Yanlız 2 gündür kasiklarim çok ağrıyor. İnşallah içtiğim ağrı kesici ateş dusurucuden dolayı bişey yoktur.
merhaba geçmiş olsun,
sonuçta hamile olduğunu bildikleri için ilaçlarını ona göre vermişlerdir,bir sıkıntı yoktur bence

aynı durum bendede var. eşim ne zaman dıyacaksın uykuya bilmem deyip takılıyor bana. bir de çalıştığım için resmen saat sayıyorum bir an önce akşam olsa da gitsem uyusam diye :uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:
al bende de o kadar, ne zaman geçecek bu uyku hali acaba, 20 saat uyusam az gelir, doymak bilmiyorum uykluya

Merhaba kızlar bende Allah kısmet ederse agustos annesi olacagım.biraz okudum yazdıklarınızı da benim kasıklarım agrı olmuyor bu sefee şüphelendim kendimden doktora gitmeme de 2 hafta var daha acaba herşey normalmidir.
Aynı şey bende de var 2 haftadir olan belirtiler bi anda kesildi korkuyorum iNS bir şey yoktur.daha önce kalp durmasindan dolayi bir kurtajım var

Canım kıza benziyor :KK66:
Bu arada kızlar yanlış çıkabilir hepimizin haftaları küçük cikintilar tam anlaşılmıyor :KK48:
Canım bi bak ne sence cinsiyet nerden anlıyon bilmiyorum ama :)

Eklentiler

• IMG_0471.JPG
    IMG_0471.JPG
    46,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_0473.JPG
    IMG_0473.JPG
    37,2 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar selam;

Bugün sağlık ocağına gittim. Numaram yanlışmış arayamamislar. Hemşire kaydımı yaptı. İşte kaçıncı gebelik, hastalık var mı, kan grubu, kilo vs vs bir sürü şey doldurdu forumda. Sonra tansiyon bakıldı. Kan testi de yapacaktı ama hastanede yapıldığı için sadece sonuçlara baktı bir sıkıntı yok dedi. 12. haftada başlamam için devit verdi. Orada saglik ocagindaki dolaptan verdi. Ayrıca 16. haftada gel bir vitamin vereceğim dedi. Tetenoz aşısı için ise 5. Ve 6. Aylarda biz seni arayıp aşı için çağıracağınız dedi. Kaydını yaptırmayan varsa gitsin yaptırsın:) Takip için önemliymiş.

Back