• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Kizimda hiç as ermeyen ben bu bebiste daha simdiden as ermelerim başladı aranızda varmı as eren
Ne görürsen canının çekmesi aşermemidir? Gerçi sipesifik şeyler de var, 5 yoldur evliyim tost makinamı ilk defa kullandım neredeyse, hiç tost ile aram yoktur, durmadan yiyorum şuan. Aman canınız çekmesin, heryerde bulunur neyseki çekse de. Bir de meyve çekiyor. Sende ?

Slm herkese kızlar. Herkes iyidir umarım. Benim bulantilar geçti şükür ama midem hala herşeyi almıyor. Sabahalari birde yatarken dahda şiddetli oluyor. Bulantı ilacı mi ise yaradı bilmiyorum ama şimdilik geçti. Keşke kizimdada kullansaydim aylarca ne çektim bir ben bir Allah biliyor
Haftaya kendi drum çağırdı ama gitmeyeceğim bir aksilik olmazsa 14. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum.

Bulantinin geçmesine çok sevindim. Kızımda metpamid vermişti bana pek bi işe yaramamisti. Bu sefer hiç bi şey kullanmadım ama çok zorluyor ağızda kuruluk boğazda değişik bi tat ve kesime bulantı baş ağrısı şu an açım ama yiyemiyorum 11 haftadayim artık geçsin diye dua ediyorum. Bulantı için ne kullandın canım sen

Bulantinin geçmesine çok sevindim. Kızımda metpamid vermişti bana pek bi işe yaramamisti. Bu sefer hiç bi şey kullanmadım ama çok zorluyor ağızda kuruluk boğazda değişik bi tat ve kesime bulantı baş ağrısı şu an açım ama yiyemiyorum 11 haftadayim artık geçsin diye dua ediyorum. Bulantı için ne kullandın canım sen
Femivit kullanıyorum canm çok daraldigim zaman. O bulantilad çok fena canm kizim da berbattim ve 15. Haftaya kadar çektim. Bir dene belki sana da iyi gelir. Özel bir ilaç zaten 29.5 tu fiyatı

BeyazBulut BeyazBulut evet canım benimde var aşermeler ama olmayan şeyleri yaz meyveleri istiyorum hep
Yaaa oda kötü Allah'tan şimdilik olmayan biseyi canım istemedi
Ne görürsen canının çekmesi aşermemidir? Gerçi sipesifik şeyler de var, 5 yoldur evliyim tost makinamı ilk defa kullandım neredeyse, hiç tost ile aram yoktur, durmadan yiyorum şuan. Aman canınız çekmesin, heryerde bulunur neyseki çekse de. Bir de meyve çekiyor. Sende ?
valla canım ben hiç anlamazdim as ermek nedir kizimda hiç yaşamadım sadece bir kere oda gördüm canım istedi ama bu sefer bir değişik ilkinde rüyamda gördüm bir yiyeceği yiyemedim çok canım istedi rüyamda ben umursamadim ama as erme o hemen yap ye dediler ikinciside bugün yine uyuklarken gözümün önüne geldi resmen komik ama gerçek :)) birindende ağzında resmen tadını hissediyorsun diye duydum bir tanıdığımda hep zeytin yiyormus mesela

Yemezsek nolur acaba bilimsel bişey değil ama bu bir gerçek sonuçta as erdiginj illa Yemen lazım diyorlar

Kani saglik ocaginda veriyorsunuz ama tahlili buyuk hastahane yapiyor sonucu sisteme giriyor sizde saglik ocagindan ogreniyorsunuz. Yani saglik ocaginda lab yok zaten. Onlar sadece kan aliyorlar.

yarın sağlık ocağına mı gideyim yoksa hastane yapmış mı onu öğrendikten sonra ona göre mi yol izleyim
sağlık ocağı hastane yapmıştır zaten dedi
sağlık ocağında lab tabiki yok biliyorum
kanı hastanede verdim sonuçta doktorun sisteminde
yani ne yapayım diyorum şimdi

Yemezsek nolur acaba bilimsel bişey değil ama bu bir gerçek sonuçta as erdiginj illa Yemen lazım diyorlar
Hurafe bence yaa, ne olacak allah aşkına. Ama hamile kadını hep bir memnun etme durumu vardır ya, ye diyorlar işte. Bence öyle :anneadayı: sonra hepsi göbüş oluyor çünkü:KK200:

Femivit kullanıyorum canm çok daraldigim zaman. O bulantilad çok fena canm kizim da berbattim ve 15. Haftaya kadar çektim. Bir dene belki sana da iyi gelir. Özel bir ilaç zaten 29.5 tu fiyatı
canım bende femivit kullanıyorum
her gün mü kullanıyorsun

merhaba kızlar :)
ben koptum baya giremiyorum hep bulantı var yatıyorum tüm gün
ne zaman geçecek ağlıyorum hep
bugün 1o kez kustum :(
şükür yine Allah 'a.

canım bende femivit kullanıyorum
her gün mü kullanıyorsun
Her gün değil canm şükür bulan tim o kadar olmuyor. Ama max günde bir tane ic dedi dr. Çok daraldigin zaman ic dediği için çok icmiyorum. Ama şükür bu kez daha salın atlatiyorum belki ondandir

Her gün değil canm şükür bulan tim o kadar olmuyor. Ama max günde bir tane ic dedi dr. Çok daraldigin zaman ic dediği için çok icmiyorum. Ama şükür bu kez daha salın atlatiyorum belki ondandir
ben her gün içiyorum bir şey olmaz dimi
çok bulantım oluyor

ben her gün içiyorum bir şey olmaz dimi
çok bulantım oluyor
Canm dr un zararı olmaz dediyse olmaz insallah. Uzerinde de günlük bir adet tavsiye edilir yazıyor. Bulantı çok olunca napicn canm mecbur. Ben daraldigimda onu içiyorum. Bazen soda çok çok daha iyi geliyor. Bazen limonlu portakalli şeker atıyorum ağzıma. Agizdaki o kötü tat da mide bulandırıyor.kendimce çözüm buluyorum cnn. Çığ şeyler midemi bulandirmiuor. Havuç elma ayva aromasi az olan şeyler tuketsen gün içinde midenin sakinlestirebilir.

Back