• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Ben de rüyamda çok tatlı bir kız çocuğu gördüm, sonra da bir o kadar tatlı sarışın başka bir erkek çocuğu. Sabah kalktığımda dedim acaba ikizim mi olacak? :KK48:
hayır olsun canm senin de rüyan,ikiz olsa belli olurdu sanırım bu haftalarında canım, emin değilim tabiki de :KK5:

Selam kızlar ben de 8+4 günlük hamileyim çok şükür.aranıza yeni katıldım.benim arada alt karnımda seyirmeler oluyodu .birkaç gündür o seyirmeler yok ben de sizin gibi herşeydennendişe ediyorum elimde degil.:KK43:(hiç bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Selam Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle. Ben de seninle aynı aralardayım 8+5 bnmde seyirmeler oluyor arada başlarda daha çoktu. Gittiğin doktor da çok önemli doktorum bana herşeyin olabileceğini vucüdumda birsürü değişiklik sancı vs. gibi şeyler olabileceğini alışmam gerektiğini onlar için en önemli şeyin kanama olmaması gerektiğini söyledi. Yani kanama olmasın da kalan herşey gelip geçer gibi konşup rahatlattı açıkçası. Çok fazla takılmamak gerekiyormuş çok büyük bi sıkıntın olmadıkça. Ben aşırı şişkinlik yaşıyorum mesela gece uykularım bitti diyebilirim... Bakalım daha neler görücez:KK16:

hayır olsun canm senin de rüyan,ikiz olsa belli olurdu sanırım bu haftalarında canım, emin değilim tabiki de :KK5:

Canım aslında ben en son doktora gittiğimde 6+0'dım, o zaman tek gebelikti ama bazen sonradan ortaya çıkıyormuş diye okudum. Haftasonu kontrol var. Bakalım :) Gerçi baya düşük ihtimal dediğin gibi ama sabah içimden geçti öyle... İkizin bakımı baya zor olur, ama kısmette varsa başımın üstünde yerleri var.

Kizlar simdi aile hekimliginden arandim. Hemen haberi almislar tebrik ederiz dediler. Kayit icin telefonda bilgi verdim cunku isten izin almam sikinti oldugu icin anlayisli karsiladilar. Tetanoz asisi icin oglum daha 21 aylik kucuk oldugu icin ilk hamileliginizde yaptrdiginizdan dolayi bunda yaptrmaniza gerek yok dedi. Ayrica emzirdigimi soyleyince aa birakmadiniz mi dedi hayir dr sakinca gormedi. Emzirmek rahimde kasilmalar yapar dr nuz daha iyi bilir demekki sizde rahim agzi kisaligi yok olsaydi soylerdi dedi. Tekrar ariyacagini soyledi ve kapattik... Aklinizda olsun kayit yaptrmayanlar dogum sonrasi bebegin asi takibi icin bu gerekli bnm gibi gidemeyrnler telefondan denesin sansini...

Canım aslında ben en son doktora gittiğimde 6+0'dım, o zaman tek gebelikti ama bazen sonradan ortaya çıkıyormuş diye okudum. Haftasonu kontrol var. Bakalım :) Gerçi baya düşük ihtimal dediğin gibi ama sabah içimden geçti öyle... İkizin bakımı baya zor olur, ama kısmette varsa başımın üstünde yerleri var.
Ayy hadi birdaha hayir olsun diyeyim canm. Olur mu olur o zamn saglikli olsun da ikizse buyurler bi sekilde zorluk derecesi ikiye katlanir ama Allah yardim eder bakanlar nasil bakiyor dimi ama :)))

Saglik ocagindan benide aradilar gidip kayit yaptirdim 20. Haftada asi icin tekrar gel dediler

Ayy hadi birdaha hayir olsun diyeyim canm. Olur mu olur o zamn saglikli olsun da ikizse buyurler bi sekilde zorluk derecesi ikiye katlanir ama Allah yardim eder bakanlar nasil bakiyor dimi ama :)))
Aynen canım, hayırlısı. Haftasonunu iple çekiyorum, bakalım bebişim sağlıklı büyümüş mü? :anneadayı:

Dün şükür gidebildim sağlık ocağına tahlil vs. Yaptılar tsh 0.48 yüksek değil şükür acayip uykuluyum şuan oturduğum yerde uyucam .. akşam erkenden yatiyorm ama yetmiyor yaa.:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu: Bugün kontrolumz var inşallah minigim iyidir :KK36::dua::dua::dua::dua:

Dün şükür gidebildim sağlık ocağına tahlil vs. Yaptılar tsh 0.48 yüksek değil şükür acayip uykuluyum şuan oturduğum yerde uyucam .. akşam erkenden yatiyorm ama yetmiyor yaa.:uykucu::uykucu::uykucu::uykucu::uykucu: Bugün kontrolumz var inşallah minigim iyidir :KK36::dua::dua::dua::dua:
aynı durum bendede var. eşim ne zaman dıyacaksın uykuya bilmem deyip takılıyor bana. bir de çalıştığım için resmen saat sayıyorum bir an önce akşam olsa da gitsem uyusam diye :uykucu::uykucu::uykucu::uykucu:

Slm herkese kızlar. Herkes iyidir umarım. Benim bulantilar geçti şükür ama midem hala herşeyi almıyor. Sabahalari birde yatarken dahda şiddetli oluyor. Bulantı ilacı mi ise yaradı bilmiyorum ama şimdilik geçti. Keşke kizimdada kullansaydim aylarca ne çektim bir ben bir Allah biliyor
Haftaya kendi drum çağırdı ama gitmeyeceğim bir aksilik olmazsa 14. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum.

Slm herkese kızlar. Herkes iyidir umarım. Benim bulantilar geçti şükür ama midem hala herşeyi almıyor. Sabahalari birde yatarken dahda şiddetli oluyor. Bulantı ilacı mi ise yaradı bilmiyorum ama şimdilik geçti. Keşke kizimdada kullansaydim aylarca ne çektim bir ben bir Allah biliyor
Haftaya kendi drum çağırdı ama gitmeyeceğim bir aksilik olmazsa 14. Haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum.
bulantılarının geçmesine sewindim canm,benimki dewam ediyor ama Allah tan sürekli değil akşamları daha çok artıyor yatınca geçiyor da yatabilirsek 12 den önce yatamıorum benm ufaklıkta diş çıkartıyor azılar uyku yok kac gundur:olamaz:

bulantılarının geçmesine sewindim canm,benimki dewam ediyor ama Allah tan sürekli değil akşamları daha çok artıyor yatınca geçiyor da yatabilirsek 12 den önce yatamıorum benm ufaklıkta diş çıkartıyor azılar uyku yok kac gundur:olamaz:
Ah o dişler yok mu mahvediyor hepimizi. Dilerim geçer sizin bulantilar da çok zor çok. Herşey kadınlara zor ya. Yemek yok bende acm çocukta yiyecek. Eşim çıktı gitti dışardan yemek soyle diyor.allahım nereye kadar dışarıdan. Ki midem de almiyor

Ah o dişler yok mu mahvediyor hepimizi. Dilerim geçer sizin bulantilar da çok zor çok. Herşey kadınlara zor ya. Yemek yok bende acm çocukta yiyecek. Eşim çıktı gitti dışardan yemek soyle diyor.allahım nereye kadar dışarıdan. Ki midem de almiyor
inşallahh, yani hep dışardan olmaz dediğin gibi, bu eşler hiç anlamıyorlar bizi bazen, onlara göre biz abartıyoruz herşeyi...
Allah yardımcın olsun canm maske felan takmayı denesen belki kokusunu azaltır...

inşallahh, yani hep dışardan olmaz dediğin gibi, bu eşler hiç anlamıyorlar bizi bazen, onlara göre biz abartıyoruz herşeyi...
Allah yardımcın olsun canm maske felan takmayı denesen belki kokusunu azaltır...
Yok canm ya yine aynı. Soğan görünce bile iyyy.

Merhaba kızlar bende Allah kısmet ederse agustos annesi olacagım.biraz okudum yazdıklarınızı da benim kasıklarım agrı olmuyor bu sefee şüphelendim kendimden doktora gitmeme de 2 hafta var daha acaba herşey normalmidir.

Merhaba kızlar bende Allah kısmet ederse agustos annesi olacagım.biraz okudum yazdıklarınızı da benim kasıklarım agrı olmuyor bu sefee şüphelendim kendimden doktora gitmeme de 2 hafta var daha acaba herşey normalmidir.
hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin:KK25:, herkes kasık ağrısı yaşamıyor,belirtisiz rahat geçirenler de olabiliyor,9 ay sıkıntılı geçirenlerde bu tamamen seninle ilgili bir durum,bence bekle derim kontrol zamanını, herkeste aynı olmaz hamilelikler,aynı kişiler de bile bir önceki hamileliğinden farklı durumlar yaşayanlar olabiliyor,sıkıntı yapıcak bir durum yoktur bence:KK66:

Back