• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Anladim canim sagol ama benim düşük değil kalbi durdu beni dusunduren de bu acaba bunu yasayip 2. De hic sorun yasamayan varmi ne bileyim ne yapmak lazim genetik test disinda :KK43:
Selam canım öncelikle Allah sabır versin. Ben de Temmuz'da yaşadım aynı şeyi, 8. Haftadaykrn kalbi durmuştu. Kürtaj sonrası kist oluştu o nedenle 2 ay Doğum kontrol ilacı kullandım mecburen, kisti bir tek o yok ediyormuş. Sonrasında işte kasımda hamile kaldım şuan 11. Haftadayız. Ama psikolojikmiş etkiliyor insanı, tekrar düşer mi sorusu kafamda hep. Çünkü ilk düşükte test falan yapmıyor ve ilaç da vermiyorlar. Bu hamileliğimde doktor önlem olarak 12 haftaya kadar corasprin kullan dedi kan sulandırıcı olarak. Durum bu yani, endişe etme herşey yoluna girecektir.

la rosa la rosa şimdi ultrason resmine baktım kese 6+5 haftalık görünüyor 24.3 mm, 3 hafta önceki ultrasonda 5+4 görülüyor 14.2 mm. Kese büyümüş ama uyumlu değil haftası ile bu durumda:işsiz:yolk ile ilgili de birşey dememiş doktor :KK43:

Canım selam, bir iki gün içinde her şey netleşecektir bence. Şimdi bir yorum yapmak istemedim. Böyle durumlarda olumlu düşünmek belki de en iyisi. İnşallah en hayırlısı olur, güzel sonuçlar alırsınız.

Canım nasıl anladın peki?

Canım bu ramzi teorisi plesantanın yerine bakıyor. Plesanta kesenin etrafındaki o parlak şerit. Kesenin ne tarafa gelişeceğini gösteriyor. Vajinal ultrasonda eğer L şeklinde sol taraf ve alt ve üst tarafa doğruysa erkek, yine L şeklinde sağ taraf ve alt ve üst tarafa doğruysa kız olduğu düşünülüyor. Karından ultrason genelde tam tersi oluyor. Böyle anlatınca karışık oldu ama internette fotolar üstünde detaylı anlatım var daha net oluyor. Bir de 6-9 haftalıkken tutuyormuş bu teori. Daha ilerisi için nub ve skull teorisi var.

Benim bebeğime de tahminde bulunun hadi çok merak ediyorum. @deeploneliness bekliyorum özellikle senden

Eklentiler

• IMG_1011.JPG
    IMG_1011.JPG
    47,2 KB · Görüntüleme: 60
Yaptım canım ama.dosya büyük diyor malesef
Dosya boyutunu kucultmek lazim. Mb yuksek geliyor demek ki. Cektiginiz makinenin pixel cozunurlugu cok yuksek olunca boyle oluyor telefondan mi cekiyorsun markasi ne ? Samsung ise yardimci olmaya calisayim

Dosya boyutunu kucultmek lazim. Mb yuksek geliyor demek ki. Cektiginiz makinenin pixel cozunurlugu cok yuksek olunca boyle oluyor telefondan mi cekiyorsun markasi ne ? Samsung ise yardimci olmaya calisayim
Telefondan çekiyorum canım general mobile markasi hicde anlamam neyse teşekkür ederim canım

Günaydın kızlar dün gece rüyamda doğum yaptım bir oğlum olmuştu ayni abisi yani 1 ogluma benziyordu 2.bebeğim olcak ins szce nasıl yorumlanır

Ben de rüyamda çok tatlı bir kız çocuğu gördüm, sonra da bir o kadar tatlı sarışın başka bir erkek çocuğu. Sabah kalktığımda dedim acaba ikizim mi olacak? :KK48:

Back