- 8 Nisan 2015
- 1.235
- 1.874
- 133
Hadi hayırlısı bakalım :) teşekkürlerÇene yapısından kıza benziyor ama nub teorisi için 11. haftayı doldurmak lazım. Çıkıntı görülmüyor şu anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı bakalım :) teşekkürlerÇene yapısından kıza benziyor ama nub teorisi için 11. haftayı doldurmak lazım. Çıkıntı görülmüyor şu anda
Selam canım öncelikle Allah sabır versin. Ben de Temmuz'da yaşadım aynı şeyi, 8. Haftadaykrn kalbi durmuştu. Kürtaj sonrası kist oluştu o nedenle 2 ay Doğum kontrol ilacı kullandım mecburen, kisti bir tek o yok ediyormuş. Sonrasında işte kasımda hamile kaldım şuan 11. Haftadayız. Ama psikolojikmiş etkiliyor insanı, tekrar düşer mi sorusu kafamda hep. Çünkü ilk düşükte test falan yapmıyor ve ilaç da vermiyorlar. Bu hamileliğimde doktor önlem olarak 12 haftaya kadar corasprin kullan dedi kan sulandırıcı olarak. Durum bu yani, endişe etme herşey yoluna girecektir.Anladim canim sagol ama benim düşük değil kalbi durdu beni dusunduren de bu acaba bunu yasayip 2. De hic sorun yasamayan varmi ne bileyim ne yapmak lazim genetik test disinda
erkek gibi oval kesesi@deeploneliness 11 +0 bir tahmin ltf
la rosa şimdi ultrason resmine baktım kese 6+5 haftalık görünüyor 24.3 mm, 3 hafta önceki ultrasonda 5+4 görülüyor 14.2 mm. Kese büyümüş ama uyumlu değil haftası ile bu durumdayolk ile ilgili de birşey dememiş doktor
Kizlar sizinkilere baktim masallah tam yuvarlak benimki degil aklima takilda sizce kesem sagliksiz mi ki acaba
Canım nasıl anladın peki?
Kisminda dosya ekle ye tikliyorsun sonra resmi seciyorsun mj ini yaziyorsun cnmKızlar nasıl ekliyorsunuz fotolari ben beceremedjm
Tesekkur ederim yorum için cnm. Allah im hayırlısini saglikla sihhatle versin insallah.erkek gibi oval kesesi
Yaptım canım ama.dosya büyük diyor malesefMj
Kisminda dosya ekle ye tikliyorsun sonra resmi seciyorsun mj ini yaziyorsun cnm
Dosya boyutunu kucultmek lazim. Mb yuksek geliyor demek ki. Cektiginiz makinenin pixel cozunurlugu cok yuksek olunca boyle oluyor telefondan mi cekiyorsun markasi ne ? Samsung ise yardimci olmaya calisayimYaptım canım ama.dosya büyük diyor malesef
Telefondan çekiyorum canım general mobile markasi hicde anlamam neyse teşekkür ederim canımDosya boyutunu kucultmek lazim. Mb yuksek geliyor demek ki. Cektiginiz makinenin pixel cozunurlugu cok yuksek olunca boyle oluyor telefondan mi cekiyorsun markasi ne ? Samsung ise yardimci olmaya calisayim
Canım kıza benziyorBenim bebeğime de tahminde bulunun hadi çok merak ediyorum. @deeploneliness bekliyorum özellikle senden
12. Haftalarda seni tekrar rahatsız edeceğiz bu gidişle :)Canım kıza benziyor
Bu arada kızlar yanlış çıkabilir hepimizin haftaları küçük cikintilar tam anlaşılmıyor
Kizimda bende rüyamda erkek bebek görmüştüm annemde öyle hep erkek bebek görüyordu nasip tabiGünaydın kızlar dün gece rüyamda doğum yaptım bir oğlum olmuştu ayni abisi yani 1 ogluma benziyordu 2.bebeğim olcak ins szce nasıl yorumlanır
Hayır olsun diyelim canm rüyan malum olmuştur belkiGünaydın kızlar dün gece rüyamda doğum yaptım bir oğlum olmuştu ayni abisi yani 1 ogluma benziyordu 2.bebeğim olcak ins szce nasıl yorumlanır