• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bayanlar merhaba biliyosunuz bebegimi kaybettim 13 ocakta da kurtajla aldilar hayatimda ilk defa böyle birşey yasadim ilk gebeligimdi ve ilk kurtajim oldu bebegin kalbi durmus 8. Haftaya girmem gerekirken bebek 6+5 de kalmis malesef cok uzucu bir durum allahim kimseye vermesin cok moralim bozuk.Acaba benim gibi bir durum yasayan varmi? Neler yapıldı? Ve bir dahaki gebelikte sorun oldumu? :(

Bayanlar merhaba biliyosunuz bebegimi kaybettim 13 ocakta da kurtajla aldilar hayatimda ilk defa böyle birşey yasadim ilk gebeligimdi ve ilk kurtajim oldu bebegin kalbi durmus 8. Haftaya girmem gerekirken bebek 6+5 de kalmis malesef cok uzucu bir durum allahim kimseye vermesin cok moralim bozuk.Acaba benim gibi bir durum yasayan varmi? Neler yapıldı? Ve bir dahaki gebelikte sorun oldumu? :KK43:

Cnm benimde 9+3de kanam oldu gittimbhemen dr 6+3de kallbi durmus hemen kurtaj oldum basarili bi operasyon oldu dedi kontrole gittim herse yolunda dedi 1bucuj yil boyunca istemistik olmamisti bu durumu anlatinca dr bi ay korun sonra birakabilirsin korunmayi dedi sadece bi adet doneminden sonrada yeniden hamile kaldim cok suku insallah bunu saglikla kucagima alip buyutmeyi nasip eder rabbim sende bol bol dua et cok zor biliyorum rabbim yardimcin olsun

Kizlar sizinkilere baktim masallah tam yuvarlak benimki degil aklima takilda sizce kesem sagliksiz mi ki acaba

Eklentiler

• P_20170116_222039_BF.jpg
    P_20170116_222039_BF.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 36
Bayanlar merhaba biliyosunuz bebegimi kaybettim 13 ocakta da kurtajla aldilar hayatimda ilk defa böyle birşey yasadim ilk gebeligimdi ve ilk kurtajim oldu bebegin kalbi durmus 8. Haftaya girmem gerekirken bebek 6+5 de kalmis malesef cok uzucu bir durum allahim kimseye vermesin cok moralim bozuk.Acaba benim gibi bir durum yasayan varmi? Neler yapıldı? Ve bir dahaki gebelikte sorun oldumu? :KK43:
Cnm bende eylulde kürtaj oldum ilk kurtajimda 8+6 kalbi durmustu doktor uc ay bekle dedi ben beklemedim calismalara hemen basladim ilk adet oldum ikincisinde hamile kaldim simdi 10 haftalik hamileyim cok şükür

S Selineliz2425 canım benim öncelikle Rabbim bir daha yaşatmasın . Sana umut olması açısından yazmak istedim 2 tane düşük yaptım ikisindede psikolojik olarak çöküntüler yaşadım fakat sonrasında kendimi toparlayınca şükrettim çünkü rabbimden geldi yine ona döndü.vucut sağlıksız gebelikleri sonlandırıyo en azından bu teselliniz olsun . Şuan yine hamileyim ve kafamda yine mi düşecek diye kurmaktan saplantılı bir hale geldim ama çok şükür her şey yolunda gidiyor. Yine hamile kalırsın fazla kafanda büyütmemeye bak ve kendini hazır hissedince tekrar bebek düşün o sana ilaç gibi gelecektir. Rabbim bir an evvel gönlünün muradını versin

Insallah benimde olur ama önemli olan sağlıklı olmasi peki doktorlar sizden herhangi tahlil vs istedi mi ? Yada bu kalp durmalarindan sonra herhangi ilac yada igne verdimi 2. Gebeliginizde sorun yasamamaniz icin?

Genetik testler evet yapılmıyor simdi yapilsada cok pahali testler ama bunlarin disinda kadindogum doktorlari onlem alinmasi icin 2. Gebelik icin herhangi ilac yada igne vermez mi bana napmam lazim simdi benim :(

Devlet Hastaneleri Ücretsiz olarak yapıyo bu testleri hiçbir şey ödemiyosun. Canım ilk düşük bu çok stres yapmamaya çalış kendine çoğu insanda olabiliyor bu durum ve ikinci gebelikleri normal bir şekilde oluyo. Kan sulandırıcı verebilirler belki bir ihtimal ilaç konusunda ne desem yanlış olabilir S Selineliz2425

Anladim canim sagol ama benim düşük değil kalbi durdu beni dusunduren de bu acaba bunu yasayip 2. De hic sorun yasamayan varmi ne bileyim ne yapmak lazim genetik test disinda :(

Anladim canim sagol ama benim düşük değil kalbi durdu beni dusunduren de bu acaba bunu yasayip 2. De hic sorun yasamayan varmi ne bileyim ne yapmak lazim genetik test disinda :KK43:
Kalbi de dursa düşük olarak adlandiriliyor tıp literatüründe. Tanidik birileri varsa devlet hastahanesinde 1. Kayip da olsa testleri yaptirmana yardimci olabilir.

Yaptirman gereken testler 1-lupus antigluan 2- kromozom analizi bu test hem esine hem sana yapilacak ikiniz de kan vereceksiniz 3- 6li trombofoli paneli testi. S Selineliz2425

Canım selam, kese kaç mm'miş yazabilir misin? Kese 9+3 ile uyumlu mu yoksa SAT'a göre mi 9+3 diyorsun? Yolk sac gözlemlendi mi? Ona göre bir yorum yapmaya çalışırım.
la rosa la rosa şimdi ultrason resmine baktım kese 6+5 haftalık görünüyor 24.3 mm, 3 hafta önceki ultrasonda 5+4 görülüyor 14.2 mm. Kese büyümüş ama uyumlu değil haftası ile bu durumda:işsiz:yolk ile ilgili de birşey dememiş doktor :KK43:

la rosa la rosa şimdi ultrason resmine baktım kese 6+5 haftalık görünüyor 24.3 mm, 3 hafta önceki ultrasonda 5+4 görülüyor 14.2 mm. Kese büyümüş ama uyumlu değil haftası ile bu durumda:işsiz:yolk ile ilgili de birşey dememiş doktor :KK43:
Mrb canm adetlerin düzenli mıydı peki? Bn adetim düzensiz olduğu için çok erken öğrendim 3haftalik hamileyken. İlk keseyi gördüğümde USG hesaplamasında 5 haftalık çıkmıştı 1hafta sonra kalp atışı için gittik duyulmadı çok üzülmüştüm kesem 20 mm di doktrm 25mm in üzerinde göstermesi gerekli dedi 5gun sonra çağırdı hamdolsun RABBİMe duyduk ve biz daha aslında 6+1 misiz. Reglme göre 2hafta ekledi doktrm düzeltme yapıldı 3kasmdi sat ama şuan 15kasim diyorum. Kendni korkutma USG kağıdında falan YS gibi bişey yazıyor mu. Her ne olursa olsun dua et inşallah içini rahatlatan günler yakındır..

8+5'te kalbi durdu ilk gebeliğimdi. İlk düşüğe genetik test yapmadılar sadece patalojiye gönderdiler. O süre zarfında pıhtılaşma, genetik test (eşime de), gizli şeker, tsh, t3, t4 değerlerime baktırdım. 40 gün sonra pataloji raporunda bebeğin kısmi mol gebelik olduğu ortaya çıktı. 6 ay korunmam ve beta hcg takibim yapıldı. Değerin yüksek kalması durumunda kemoterapi görmem söz konusuydu çünkü. Velhasıl kelam bebek sağlıksızmış. Zor günlerdi geçti. Eğer molar gebelik olmasaydı 3 ay sonra tekrar deneyebilecektik. O yüzden vücut sağlıksız gebelikleri atıyor bir şekilde. Zor bir durum ama bu doğanın yapmış olduğu bir seçim.

Kizlar sizinkilere baktim masallah tam yuvarlak benimki degil aklima takilda sizce kesem sagliksiz mi ki acaba
Kesen gayet sağlıklı canım ;)

Back