Takvimi nerden yaptın canım bi link atabilir misin. Günlerdir deniyorum olmuyoArkadaslaarr bende hamilelikk takvimimii yapayimmm artikkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takvimi nerden yaptın canım bi link atabilir misin. Günlerdir deniyorum olmuyoArkadaslaarr bende hamilelikk takvimimii yapayimmm artikkk
Canım merhaba, kızıma hamile kaldığımda çok heyecanlıydım ve predictorun erken testini aldım. negatif çıktı. moralim çok bozulmuştu. sonra ardından her gün normal testlerden yaptım, adet günüme kadar negatif çıktı. adet günümde test yaptım baktım negatif başladım ağlaya ağlaya evi toparlamaya :) sonra testi atayım diye odaya geri döndüm bi de baktım iki çizgi var :) oturdum bi de mutluluktan ağladım :) heyecandan bekleme süresini unutmuşum, ondan görünmemiş :) hala gülerim günkü şaşkınlığıma :)Benim reglime 6 gün var. Bugün sabah predictorun 6 gün kala belli olan testini yaptım tek çizgi çıktı :)) sanırım ağustos annesi olamayacağım. Artık regliyi bekliyorum ama göğüslerim inanılmaz acıyor 3 gündür, sol kasığımda batma devam ediyor.. Bakalım hayırlısı biraz daha sabretmek lazım :)
Canım bu geç döllenme tabiri kafa karıştırıyor. geç döllenme değil aslında geç yumurtlama olmalı adı :) spermin kadın vücudunda dayanma süresi yanılmıyorsam 4 gün falan. sonra ölüyor. geç döllenme şöyle bir şey, yumurtlama tarihin bir sonraki adet tarihinden 14 gün (bazı kadınlarda farklı olabilir) önce olur. senin bu ayki adetin herhangi bir sebepten dolayı gecikecekmiş sanırım. stres olur, hastalık olur.. vs. yumurtlama tarihin de ileriki bi tarihe çekilmiş bu şekilde. sen beklenen yumurtlama tarihinde hamile kaldığını düşünmüşsün ama muhtemelen daha sonraki günlerde planlamadığın bir anda hamile kalmışsın. benim anladığım ve yorumum bu :) doktor olan varsa daha iyi açıklar tabi :)Merhaba hanımlar. Bir sorum olacak sizlere. Benim SAT tarihi 19 ekim ama geç döllenme oldu. doktorum 26 ekimi baz alıcaz dedi. Ama bugün kan testimde 1200 çıktı . 4 haftalık falan en fazla keseye bakmaya gerek yok dedi. yani doktorun demesi 4 hafta geç döllenme olmuş Böyle birşey olabilir mi gerçekten.
Merhaba canım. Hamile olduğunu ogrendiginde bhcg değerin kaçtı[/QUOTE canım 164 tu doktor henüz bir şey soyleyemiyorum sağlıklı mı değil mi bilmiyoruz haftaya gel dedi yaringidecegim bakalım ne diyecek
Hayır ben yumurtlama tarihimin geçtiğini düşünerek korunmadım :)) benim de sorduğum soru tam olarak bu. Yani yumurtlama en geç 21. Güne kadar olabilir diye biliyorum. Ee doktorun söylemesiyse 30. Gün bat tarihimden sonra olmuş yumurtlama. O kafamı karısştırdı sadece. Hayırlısı olsun diyelim artık :))Canım bu geç döllenme tabiri kafa karıştırıyor. geç döllenme değil aslında geç yumurtlama olmalı adı :) spermin kadın vücudunda dayanma süresi yanılmıyorsam 4 gün falan. sonra ölüyor. geç döllenme şöyle bir şey, yumurtlama tarihin bir sonraki adet tarihinden 14 gün (bazı kadınlarda farklı olabilir) önce olur. senin bu ayki adetin herhangi bir sebepten dolayı gecikecekmiş sanırım. stres olur, hastalık olur.. vs. yumurtlama tarihin de ileriki bi tarihe çekilmiş bu şekilde. sen beklenen yumurtlama tarihinde hamile kaldığını düşünmüşsün ama muhtemelen daha sonraki günlerde planlamadığın bir anda hamile kalmışsın. benim anladığım ve yorumum bu :) doktor olan varsa daha iyi açıklar tabi :)
Yaaa ne kadar tatlısınız uzun uzun yazmışsınız. Ben 31 yaşındayım birkaç yıldır da takip ederim hep hem regl zamanlarımı hem diğer günleri mümkün olduğunca az çok tanırım bünyemi.. Mesela 2 ay önce prolaktin testi yaptırdım yüksek cıkacağınj biliyordum çok az yüksek çıktı gebeliği etkilemeyecek derecede..Canım merhaba, kızıma hamile kaldığımda çok heyecanlıydım ve predictorun erken testini aldım. negatif çıktı. moralim çok bozulmuştu. sonra ardından her gün normal testlerden yaptım, adet günüme kadar negatif çıktı. adet günümde test yaptım baktım negatif başladım ağlaya ağlaya evi toparlamaya :) sonra testi atayım diye odaya geri döndüm bi de baktım iki çizgi var :) oturdum bi de mutluluktan ağladım :) heyecandan bekleme süresini unutmuşum, ondan görünmemiş :) hala gülerim günkü şaşkınlığıma :)
Demem o ki, erken testlere güvenme. Çok erken dönemde hormon seviyene göre değişir sonucu.
Takvim aynı gün ikimizin de hayırlı olsun hosgeldinArkadaslaarr bende hamilelikk takvimimii yapayimmm artikkk
Aaa evet hemen hemen aynı güne denk gelecek henüz kese bakmadık 1 hafta sonra bakıcaz hcg değerlerin kaç çıktı bu arada sağlık personeliyim infertilite hemşiresiyim kendi doktorum takip edicek
Ben de 5+1 deyim ve 3 gündür kaşık ağrım oluyo. Öyle dayanılmaz değil ama hafif hafif bıçak saplanır gibi bi ağrı var. Bir de çok halsizlik var. Ders anlatasim falan yok hiç okula gidince
Saoll cnm Ben kan testi yapmadim idrar testi yaptim ama yaptigim markada yanlislik olabikirmjs morelim bozukkTakvim aynı gün ikimizin de hayırlı olsun hosgeldin
Hayirli olsun cnm0Takvimi nerden yaptın canım bi link atabilir misin. Günlerdir deniyorum olmuyo
Saoll cnm Ben kan testi yapmadim idrar testi yaptim ama yaptigim markada yanlislik olabikirmjs morelim bozukk
Cnm gittim kan verdjm gelirken eve sanci vardi eve geldigimde lekelerim var kahve akintilar demekki kismet degilmis hayirlisi herseyin sana vee butun arkdslara saglikli hayirli dogumlar sag salim kucaginiza almak nasipp olsunnn:)))Ca
Canım evde yapılan test ile negatif çıkarsa yanlislik olmuş olabiliyor ama pozitif çıkmışsa yanlislik olma ihtimali yok
Aynen ya ben de gerginlikten sevinemiyorum bile. 3 ay nasıl gececekKızlar günaydın.
Şu ilk 3 ayı bir sorunsuz atlatsak ne güzel olucak. :) Bende sürekli bir tedirginlik hali var. Hayır olsun inşallah.
inşallah güzel haberlerini verirsin bizlere :)Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza heycan dorukda yarın adet günüm bakalm ne olcak içim kıpır kıpır kasık ağrım var belim ağrıor normalde adet zamanımda olmazdı