• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Benim reglime 6 gün var. Bugün sabah predictorun 6 gün kala belli olan testini yaptım tek çizgi çıktı :)) sanırım ağustos annesi olamayacağım. Artık regliyi bekliyorum ama göğüslerim inanılmaz acıyor 3 gündür, sol kasığımda batma devam ediyor.. Bakalım hayırlısı biraz daha sabretmek lazım :)
Canım merhaba, kızıma hamile kaldığımda çok heyecanlıydım ve predictorun erken testini aldım. negatif çıktı. moralim çok bozulmuştu. sonra ardından her gün normal testlerden yaptım, adet günüme kadar negatif çıktı. adet günümde test yaptım baktım negatif başladım ağlaya ağlaya evi toparlamaya :) sonra testi atayım diye odaya geri döndüm bi de baktım iki çizgi var :) oturdum bi de mutluluktan ağladım :) heyecandan bekleme süresini unutmuşum, ondan görünmemiş :) hala gülerim günkü şaşkınlığıma :)
Demem o ki, erken testlere güvenme. Çok erken dönemde hormon seviyene göre değişir sonucu.

Merhaba hanımlar. Bir sorum olacak sizlere. Benim SAT tarihi 19 ekim ama geç döllenme oldu. doktorum 26 ekimi baz alıcaz dedi. Ama bugün kan testimde 1200 çıktı . 4 haftalık falan en fazla keseye bakmaya gerek yok dedi. yani doktorun demesi 4 hafta geç döllenme olmuş :KK12: Böyle birşey olabilir mi gerçekten.:KK64:
Canım bu geç döllenme tabiri kafa karıştırıyor. geç döllenme değil aslında geç yumurtlama olmalı adı :) spermin kadın vücudunda dayanma süresi yanılmıyorsam 4 gün falan. sonra ölüyor. geç döllenme şöyle bir şey, yumurtlama tarihin bir sonraki adet tarihinden 14 gün (bazı kadınlarda farklı olabilir) önce olur. senin bu ayki adetin herhangi bir sebepten dolayı gecikecekmiş sanırım. stres olur, hastalık olur.. vs. yumurtlama tarihin de ileriki bi tarihe çekilmiş bu şekilde. sen beklenen yumurtlama tarihinde hamile kaldığını düşünmüşsün ama muhtemelen daha sonraki günlerde planlamadığın bir anda hamile kalmışsın. benim anladığım ve yorumum bu :) doktor olan varsa daha iyi açıklar tabi :)

Canım bu geç döllenme tabiri kafa karıştırıyor. geç döllenme değil aslında geç yumurtlama olmalı adı :) spermin kadın vücudunda dayanma süresi yanılmıyorsam 4 gün falan. sonra ölüyor. geç döllenme şöyle bir şey, yumurtlama tarihin bir sonraki adet tarihinden 14 gün (bazı kadınlarda farklı olabilir) önce olur. senin bu ayki adetin herhangi bir sebepten dolayı gecikecekmiş sanırım. stres olur, hastalık olur.. vs. yumurtlama tarihin de ileriki bi tarihe çekilmiş bu şekilde. sen beklenen yumurtlama tarihinde hamile kaldığını düşünmüşsün ama muhtemelen daha sonraki günlerde planlamadığın bir anda hamile kalmışsın. benim anladığım ve yorumum bu :) doktor olan varsa daha iyi açıklar tabi :)
Hayır ben yumurtlama tarihimin geçtiğini düşünerek korunmadım :)) benim de sorduğum soru tam olarak bu. Yani yumurtlama en geç 21. Güne kadar olabilir diye biliyorum. Ee doktorun söylemesiyse 30. Gün bat tarihimden sonra olmuş yumurtlama. O kafamı karısştırdı sadece. Hayırlısı olsun diyelim artık :))

Canım merhaba, kızıma hamile kaldığımda çok heyecanlıydım ve predictorun erken testini aldım. negatif çıktı. moralim çok bozulmuştu. sonra ardından her gün normal testlerden yaptım, adet günüme kadar negatif çıktı. adet günümde test yaptım baktım negatif başladım ağlaya ağlaya evi toparlamaya :) sonra testi atayım diye odaya geri döndüm bi de baktım iki çizgi var :) oturdum bi de mutluluktan ağladım :) heyecandan bekleme süresini unutmuşum, ondan görünmemiş :) hala gülerim günkü şaşkınlığıma :)
Demem o ki, erken testlere güvenme. Çok erken dönemde hormon seviyene göre değişir sonucu.
Yaaa ne kadar tatlısınız uzun uzun yazmışsınız. Ben 31 yaşındayım birkaç yıldır da takip ederim hep hem regl zamanlarımı hem diğer günleri mümkün olduğunca az çok tanırım bünyemi.. Mesela 2 ay önce prolaktin testi yaptırdım yüksek cıkacağınj biliyordum çok az yüksek çıktı gebeliği etkilemeyecek derecede..
Benim bu ah daha ilk denemem ama hiç hissetmediğim değişiklikler hissediyorum vücudumda.. Olmazsa çok üzülmeyeceğim tabiki ama insan kendini kaptırmak istemese de kaptırıyor. Allah herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin.

Öok yeşekkür ederim beni bilgilendirdiğiniz için. Kocaman sevgiler gönderiyorum size. Allah evladınızın kötü gününü göstermesin :)))

Aaa evet hemen hemen aynı güne denk gelecek henüz kese bakmadık 1 hafta sonra bakıcaz hcg değerlerin kaç çıktı bu arada sağlık personeliyim infertilite hemşiresiyim kendi doktorum takip edicek

Benim ilk değerim 152 çıkmıştı 2 gün sonra 392 çıktı ben de hemsireyim . 2013 doğumlu bi kızım var. Bu 2. Hamileliğim çok heyecanlıyım ama cuma gideceğim kese görünür diye düşünüyorum öbür cuma gününe de inşallah kalp sesini duyarız

Walla şekerim bende öğretmenim ama çalışmıyorum . çalışsam mahfolurdum. bıçak saplanması normal bende bos gebelik yaşadım 9 ay önce senle aynı aydı sanırım. bu sefer herşey güzel olacak merak etme

Ben de 5+1 deyim ve 3 gündür kaşık ağrım oluyo. Öyle dayanılmaz değil ama hafif hafif bıçak saplanır gibi bi ağrı var. Bir de çok halsizlik var. Ders anlatasim falan yok hiç okula gidince

Çok normal kasık ağrılarınız. Hastalanacakmışsınız da olmuyormuş gibi bir his , göğüste hassasiyet vs olabiliyor. Ben de en çok o yüzden şüphelenip gittim doktora :) halsizliğiniz de çok doğal. Doktorunuz da söylemiştir belki; mutlaka hergün süt, ızgara et/tavuk, ceviz ve bol bol yeşillik tüketin. Şeker, un ve pirinci kesin. Bol bol su için. Ne kadar düzenli beslenirseniz o kadar iyi hissediyorsunuz :) . Bir de her gün yarım saat yürüyüş yapmaya çalışın. İşinize odaklanmak da çok iyi geliyor. Ben ilk hamileliğimde 8 ay çalıştım, niyetim yine öyle Allah izin verirse İlkinde hiç bir ciddi sancı sıkıntı bulantı vs hissetmedim, darısı bunun başına umarım :) Allah herkese yardım etsin, kolaylıkla geçsin ve sağlıkla doğsunlar inşallah

Ca

Canım evde yapılan test ile negatif çıkarsa yanlislik olmuş olabiliyor ama pozitif çıkmışsa yanlislik olma ihtimali yok
Cnm gittim kan verdjm gelirken eve sanci vardi eve geldigimde lekelerim var kahve akintilar demekki kismet degilmis hayirlisi herseyin sana vee butun arkdslara saglikli hayirli dogumlar sag salim kucaginiza almak nasipp olsunnn:)))

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza heycan dorukda yarın adet günüm bakalm ne olcak içim kıpır kıpır kasık ağrım var belim ağrıor normalde adet zamanımda olmazdı

Back