• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Merhaba hanımlar ben de Ağustos annesi olacağım eğer nasipse.
Size sormak istediğim bir şey var. Regl tarihlerimde kasık ağrım ve mide yanmam vardı. Yaklaşık iki gündür tüm belirtiler birden yok oldu. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?

benim hala regl belirtim devam ediyor. İlave olarak sık tuvalete gitme başladı. ama yakında geçmesi normal yerleşme tamamlanmış düzene binmiştir herhalde :)

Benim reglime 6 gün var. Bugün sabah predictorun 6 gün kala belli olan testini yaptım tek çizgi çıktı :)) sanırım ağustos annesi olamayacağım. Artık regliyi bekliyorum ama göğüslerim inanılmaz acıyor 3 gündür, sol kasığımda batma devam ediyor.. Bakalım hayırlısı biraz daha sabretmek lazım :)

benim hala regl belirtim devam ediyor. İlave olarak sık tuvalete gitme başladı. ama yakında geçmesi normal yerleşme tamamlanmış düzene binmiştir herhalde :)
Inşallah öyledir canım. Peki bulantı ve göğüs hassasiyeti var mı sende?

Kızlar sizlerde ne gibi belirtiler var?

Ben de hafif baş dönmesi, göğüslerde sızlama, seffaf akıntı, gaz sancısı bir de kasıklarımda hafif bir dolgunluk hissi var. Sizde de var mı bunlar, veya başka ne gibi değişiklikler yaşıyorsunuz?

Inşallah öyledir canım. Peki bulantı ve göğüs hassasiyeti var mı sende?

onlar henüz olmadı. ama kalp atışını duyduktan sonra başlıyor genelde bazılarında erken hassasşyet olabiliyor. Betahgc değeri yükseldikçe belirtiler artar. İlk hamileliğimde 7-8 haftalıkken hassasiyetler başlamıştı. 12 haftalık olana kadar sürdü ve geçti.

Kızlar sizlerde ne gibi belirtiler var?

Ben de hafif baş dönmesi, göğüslerde sızlama, seffaf akıntı, gaz sancısı bir de kasıklarımda hafif bir dolgunluk hissi var. Sizde de var mı bunlar, veya başka ne gibi değişiklikler yaşıyorsunuz?

akıntı gaz sancısı kasık ağrısı ve dolgunluk benim yaşadıklarım birazda iştahsızım.

Canim ne yaptın merak ettim. Inşallah hayırlı haber almissindir
Tatlim bugün bebegin kalp atışını duydum şok oldum ben düşük yapacam derken radyoloji uzmanı kalp sesini dinletti bana . çok mutluyum ama 5 dakka önceki cihazda boş gebelik dendi ona göre emin olmadan kurtaj olmayın arkadaşlar . 6+1 deyim şu an

yani tam sat tarihini baz alıcaksın. Doktorun söylemesine göre geç döllenme durumun yok. adetten sonra 14. gün yumurtan olgunlaşır. 10 15 gün de bebişin yaşı :) etti sana 30 kasım işte.
Teşekkür ederim aslında çok fazla da okudum araştırdım ama insan ne bileyim bilmiyor yine de yarın kontrol var inşallah iyidir bir sıkıntımız yoktur allah korusun bebislerimizi

Tatlim bugün bebegin kalp atışını duydum şok oldum ben düşük yapacam derken radyoloji uzmanı kalp sesini dinletti bana . çok mutluyum ama 5 dakka önceki cihazda boş gebelik dendi ona göre emin olmadan kurtaj olmayın arkadaşlar . 6+1 deyim şu an
Çok sevindimm.. benim son düsukte boş gebelik demişlerdi ona rağmen böyle örnekleri burdan okuyup 11. Haftaya kadar beklemistim bir ümit diye. Benim o zaman kısmet değilmiş olmadı ama şimdi çok şükür tekrar hamileyim 5+1 deyim henüz. Inşallah kalp atışı kese falan hepsini görmek nasip olur bana da. Tekrar tebrik ederim burdan haber alırım ben senden malum 1 hafta geriden geliyorum pesinden;)

Kızlar merhabalar bende bugün yeni doktordan gelmiş 4+2 de bir anneyim artık çok şükür , fakat zaman zaman kasık ağrılarım oluyo sizlerde yaşıyor musunuz bu durumu ???
Ben de 5+1 deyim ve 3 gündür kaşık ağrım oluyo. Öyle dayanılmaz değil ama hafif hafif bıçak saplanır gibi bi ağrı var. Bir de çok halsizlik var. Ders anlatasim falan yok hiç okula gidince

Hepinize Merhaba yeni katıldım aranıza 30 kasımda öğrendim hamiş olduğumu darısı isteyen herkesin başına hayirlisiyla inşallah 29 ekim son adet tarihimdi doktor 30 Kasım da 10 15 günlük dedi ama adet tarihine göre 4 5 haftalik oluyor neyi baz alacağım acaba
Merhaba canım. Hamile olduğunu ogrendiginde bhcg değerin kaçtı

Back