2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
evet canm ilaç kullandım geçti diyen arkadaş bendm
ama ölüyordum yani şimdi ayaktayım.

Bana yardimci olurmusunu acaba. Once bi dusugum oldu kizimdan once kizimdada 3 aya yakin. Progestan kullandim tedbir amacli simdi bu hamileligimde doktor 15 gun kullan dedi gece yatmadan once vajinal elimle itiyoeum ama gece wc ye kalkayim yada sabah sanki erimis gibi hepsi cimiyor benmi beceremiyorum boyle olmasi normal mi ? Kullanan varmi acaba

ayy ben günlük ped kullanıyordum bırakayım mı

Canı birşeyler isteyen varmı ya ben bu sefer fenayım açlığa hiç gelemiyorum
ben
bulantım geçti ya hemen boğaz istiyor canm
ama midem darp almış gibi istiyorumda yiyecek halim yok
birazdan çıkcaz bakalım bi şeyler beğenirsem yerim

Ayyy evet bi de o var ya, bu ara azaldı ama özellikle akşamları canımı okuyor, tüm sindirim sistemim gaz doluyor midemden aşağılara kadar

Ayy hic sorma valla bende oyleyim aksamlari evdecikmak istemiyorum o kadar yani zeblin gibi havalanicam az kaldi :)

ilaç zaten folik asit canm sadece zencefil içeriyor
ben bebekten korkuyorum durduk yere bi şey mi oldu diye
zencefil kesti demekki korkma o zaman folik asit zaten weriyolar içeriği daha önce kullanıyorsan eğer farklı bir folikasit o belki mideni bulandırıyordu değiştirince kesildi olabilir bence

Günlük ped kullanımının en büyük sakıncası enfeksiyon riskini arttırması ve sürekli tene temas ettiği için ciltte tahriş meydana getirmesidir. Bu nedenledir ki, çok gerekli haller dışında temiz iç çamaşırı ile idare etmek daha doğru bir seçimdir.
karar senin canm

Boğaz ağrısı ve öksürüğü ne iyi gelir kızlar boğaz gıcığından gece hiç uyuyamıyorum. arch2401 senin bilgin çok canım araştırmalarından bu konuda da fikrin var mı
Bal+tarçın, bal+zencefil, bal+zerdeçal iyi geliyor normalde ama hamilelikte zararı olur mu bu baharatların bilmiyorum, ama bal her halükarda baş tacı

Ay evet 11. Hafta kelimesini görmek ne kadar güzel Tebrikler walla ben 11+4 ye gidicem doktora yarın 9+0 benim de.

Ben sivastayim canim
Evet bende ayni durumdayım mide bulantısı hafif oluyo ama çok şükür 2 gündür çıkarmadım

Tabiki kullanma canm. Enfeksiyon riskini artirirsin. Gebelik döneminde vücut daha savunmasız olur. Kapı aralama böyle sinsi hastalıklara. Camasirini sıkça değiştir. Pamuklu çamaşır kullan.gerekirse calisiyor san faln kullanmadığı atlet parçasını kes ve koy ped olarak ama asla ped kullanma dedi sağlık odağındaki hemşire.
Sağlık ocağına kayıt yaptırdn mi bilmem ama orda her detayı anlatıyorlar. Benim ikinci çocuk olmaina rağmen anlatı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…