Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boğaz ağrısı ve öksürüğü ne iyi gelir kızlar boğaz gıcığından gece hiç uyuyamıyorum. arch2401 senin bilgin çok canım araştırmalarından bu konuda da fikrin var mı
Benim basim cok ağrıyor ilk gunden beri tanisyonum dusuyor benim o yapiyor bende bas agrisi sende bir olctur tanisyonunu dusuyor olabir tuzlu ayran içiyorum hafifliyorArkadaslar baş ağrısı için çözüm bulan var mı
Boğaz ağrısı ve öksürüğü ne iyi gelir kızlar boğaz gıcığından gece hiç uyuyamıyorum. arch2401 senin bilgin çok canım araştırmalarından bu konuda da fikrin var mı
Arkadaslar baş ağrısı için çözüm bulan var mı
Cnm viks hamilelikte tehlikeli diye biliyorum ilk uc dokunmayin bile diyen doktorlar var bi arastir istersen
Sıcak suya limon sıkıyorsun biraz ılıyınca bal ekliyorsun ve içiyorsun boğaz ağrısı için, bol bol c vitamini için meyveye yüklen. Öksürük için ayaklarımın altına viks sürüp çorap giyip yatıyordum kronik faranjitim var öksürükten uyuyamamak nedir iyi bilirim çok çektim. Onun dışında tereyağında pekmez ve karabiber yapıp yutuyordum hamilelik öncesi. Şimdi de yapılabilir diye düşünüyorum ama net konuşamıycam. Odanı nemli tut kuru olmasın havası.
Naçizane önerilerimdir, kendim deneyimledim.
Cnm viks hamilelikte tehlikeli diye biliyorum ilk uc dokunmayin bile diyen doktorlar var bi arastir istersen
Ben bal ve limon tavsiye ediyorum eğer baslangicsa işe yarıyor hatta içine birazda zencefil eklersen bol ıhlamur limonlu ben öyle atlattimBoğaz ağrısı ve öksürüğü ne iyi gelir kızlar boğaz gıcığından gece hiç uyuyamıyorum. arch2401 senin bilgin çok canım araştırmalarından bu konuda da fikrin var mı
Onada Türk kahvesi :)))Arkadaslar baş ağrısı için çözüm bulan var mı
Ay siz kocaman olmuşsunuz maşallah maşallah
Yaa, bilmiyordum ama dediğim gibi hamilelik öncesi yaptıklarım bunlar. O zaman uzak duralım
yarina az kaldı iyi olsun da yarin olsun bir şey olmaz...Bu arada ben gidemedim maleseff doktora hala sanırım yarına kaldı
benmde ilacım etki etti normal canım ya dimiBen sabah aldim ilaci öğlen yemegimi yedim şükür etkisini hemen gostermesi normal
Dramamine
Ve
Onzyd 4 mg
Ilaclar bunlar dramamine içtim digeri daha siddetli zamanlarda dedi eczaci
Ay siz kocaman olmuşsunuz maşallah maşallah
Merhaba mutella konyali olduğunu gördüm ben de konyada yaşıyorum kendi memleketim sizin acaba. Birde hangi doktora gidiyorsunuz
Siyah turp ve bal birebir hemen geçiriyor bir çok kişiye tavsiye ettim ve geri dönüşünü aldım... istersen netten bi araştır...Boğaz ağrısı ve öksürüğü ne iyi gelir kızlar boğaz gıcığından gece hiç uyuyamıyorum. arch2401 senin bilgin çok canım araştırmalarından bu konuda da fikrin var mı