• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
artik hangi rahatsizligimiz olursa dogal cozumler.bulacağız..
soguk alginligi icin bol bol sogan sarimsak yiyin dogal antibiyotik tabi bulantisi olmayanlar ıçin...
bas agrisi için suyu cok için...
ilac kullanamadigimiz icin zor günler geçiriyoruz...anneler her seyin ustesinden gelir allah in izniyle

Boğaz ağrısı ve öksürüğü ne iyi gelir kızlar boğaz gıcığından gece hiç uyuyamıyorum. arch2401 arch2401 senin bilgin çok canım araştırmalarından bu konuda da fikrin var mı

Sıcak suya limon sıkıyorsun biraz ılıyınca bal ekliyorsun ve içiyorsun boğaz ağrısı için, bol bol c vitamini için meyveye yüklen. Öksürük için ayaklarımın altına viks sürüp çorap giyip yatıyordum kronik faranjitim var öksürükten uyuyamamak nedir iyi bilirim çok çektim. Onun dışında tereyağında pekmez ve karabiber yapıp yutuyordum hamilelik öncesi. Şimdi de yapılabilir diye düşünüyorum ama net konuşamıycam. Odanı nemli tut kuru olmasın havası.

Naçizane önerilerimdir, kendim deneyimledim.

Boğaz ağrısı ve öksürüğü ne iyi gelir kızlar boğaz gıcığından gece hiç uyuyamıyorum. arch2401 arch2401 senin bilgin çok canım araştırmalarından bu konuda da fikrin var mı

Canım ben geçen gün öksürük için doktora gittim, bana dedi ki "Suyu kaynat geniş bir kaba koy, başına da tülbent geçirip 10-15 dk kafan suyun üstünde öylece dur." Bana biraz iyi geldi. Aklında bulunsun.

Sıcak suya limon sıkıyorsun biraz ılıyınca bal ekliyorsun ve içiyorsun boğaz ağrısı için, bol bol c vitamini için meyveye yüklen. Öksürük için ayaklarımın altına viks sürüp çorap giyip yatıyordum kronik faranjitim var öksürükten uyuyamamak nedir iyi bilirim çok çektim. Onun dışında tereyağında pekmez ve karabiber yapıp yutuyordum hamilelik öncesi. Şimdi de yapılabilir diye düşünüyorum ama net konuşamıycam. Odanı nemli tut kuru olmasın havası.

Naçizane önerilerimdir, kendim deneyimledim.
Cnm viks hamilelikte tehlikeli diye biliyorum ilk uc dokunmayin bile diyen doktorlar var bi arastir istersen

Ben bal ve limon tavsiye ediyorum eğer baslangicsa işe yarıyor hatta içine birazda zencefil eklersen bol ıhlamur limonlu ben öyle atlattim

Merhaba mutella konyali olduğunu gördüm ben de konyada yaşıyorum kendi memleketim sizin acaba. Birde hangi doktora gidiyorsunuz

Ben sabah aldim ilaci öğlen yemegimi yedim şükür etkisini hemen gostermesi normal
Dramamine
Ve
Onzyd 4 mg
Ilaclar bunlar dramamine içtim digeri daha siddetli zamanlarda dedi eczaci
benmde ilacım etki etti normal canım ya dimi
korkuyorum bu seferde neden çıkarmıyorum diye
hafif bulantı var ama çıkarmıyorum çok afedersin
önceden ayakta duramıyordum.
femivit verdi banada canım zencefil içeriyormuş mideye iyimiş folik asit o da.

bende 3 hafta sonra gidicem canım o zaman dinletmesini teklif edeyim tekrar
neden dinletmiyorlar? sen ankara da mısın

Ay siz kocaman olmuşsunuz maşallah maşallah

Ayyy evet ya yavaştan belli ediyor minik kendini, sıkıntılarım azaldı çok şükür.
Haftaya cumartesi doktor randevumuz var iple çekiyoruz:KK68:
Çok özledik kuzumuzu görmeyi, bu dönemde sabırla doktor randevusunu bekleyen bana kocaman bir alkışş:KK9:

Merhaba mutella konyali olduğunu gördüm ben de konyada yaşıyorum kendi memleketim sizin acaba. Birde hangi doktora gidiyorsunuz

Kendi memleketim sayılır, zihniyet olarak olmasa da :D
Farabi'ye gidiyorum Suna Hanım'a, tedavi gebelik olduğum için baştan beri ona gidiyorum.

Siyah turp ve bal birebir hemen geçiriyor bir çok kişiye tavsiye ettim ve geri dönüşünü aldım... istersen netten bi araştır...

Back