• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
bence dr a sorsan daha iyi olur mide yanması ileriki aylarda çıkar genelde bebek saçlandığı için olur derler yediklerinle alakalı olabilir yada mide rahatsızlığın var ise daha önceden nüksetmiş olabilir dr danışmadan birşey kullanma yinede arkadaşların söyledikleri ilaçları dr lar weriyor ewet ama sen yinede danış derim farklı önerisi olabilir belki dr un
Cuma gunu gidicem cnm sorarim mide bulantim da cok

Günaydın hanımlar aranızda decavit multivitamin kullanan var mi? Ayrıca folik asit almaya gerek olur mu bunu kullanirken?
ben kullanıyorum canm ama emzirdiğim için doğumdan sonrada dr dewam et dediği için,henüz dr a gitmedim ekstradan verir mi bilmiyorum, bana görede içindeki folik asit miktarı günlük alım için uygun gibi tabi yinede dr a sormak lazım:super: bakalım ben cumartesi gidicem ne diyecek:KK66:

Cok iyi anliyorum seni yasamayan bilemez biz de sevinemedik gercekten :KK43:
Benim için de aynı durum geçerli, dediğiniz gibi hala sevinemiyoruz, ailelere söyleyemiyoruz. İlk kayıpta herkes üzüldü çünkü. On iki haftanın bitmesine az kaldı, hayırlısıyla

ben kullanıyorum canm ama emzirdiğim için doğumdan sonrada dr dewam et dediği için,henüz dr a gitmedim ekstradan verir mi bilmiyorum, bana görede içindeki folik asit miktarı günlük alım için uygun gibi tabi yinede dr a sormak lazım:super: bakalım ben cumartesi gidicem ne diyecek:KK66:
Tamam canım sorarsan bana da haber eder misin ;)

yNGPZN.jpg

Kızlar merhaba ben bir kitap aldım. 5 ve 8. haftalar arası yaşanabilecek durumlar. İçinizin rahatlaması açısından paylaşıyorum. Umarım faydası olur. Semptomların hepsini yaşamak zorunda değiliz. Yanlış giden bir şey olduğu anlamına gelmiyor ama tedbiri de elden bırakmamak gerekiyor :)

Hangi kitap o ve ne kdara aldin =) bu arada bizde yarin kalp atisi icin gidicez cok heyecanli ve tedirginimmm:KK43: duaa edinn sagliklidir insallah
Dualarımız seninle
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bir kitap 50 tlye aldık ama İnternette çok daha ucuz :)

Boğaz ağrısı ve öksürüğü ne iyi gelir kızlar boğaz gıcığından gece hiç uyuyamıyorum. arch2401 arch2401 senin bilgin çok canım araştırmalarından bu konuda da fikrin var mı

Back