- 14 Nisan 2014
- 1.994
- 3.920
- 133
Tamam cnm zaten bisey yiyemiyorum yedigim geri geliyorGaviscon surup iyi geliyor. Mercimek ve turevi kabuklu gidalardan uzak durman lazim sindirilmesi güc besinler almamalisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cnm zaten bisey yiyemiyorum yedigim geri geliyorGaviscon surup iyi geliyor. Mercimek ve turevi kabuklu gidalardan uzak durman lazim sindirilmesi güc besinler almamalisin
Saol cnmRennie de iyi geliyor
Cuma gunu gidicem cnm sorarim mide bulantim da cokbence dr a sorsan daha iyi olur mide yanması ileriki aylarda çıkar genelde bebek saçlandığı için olur derler yediklerinle alakalı olabilir yada mide rahatsızlığın var ise daha önceden nüksetmiş olabilir dr danışmadan birşey kullanma yinede arkadaşların söyledikleri ilaçları dr lar weriyor ewet ama sen yinede danış derim farklı önerisi olabilir belki dr un
ben kullanıyorum canm ama emzirdiğim için doğumdan sonrada dr dewam et dediği için,henüz dr a gitmedim ekstradan verir mi bilmiyorum, bana görede içindeki folik asit miktarı günlük alım için uygun gibi tabi yinede dr a sormak lazım bakalım ben cumartesi gidicem ne diyecekGünaydın hanımlar aranızda decavit multivitamin kullanan var mi? Ayrıca folik asit almaya gerek olur mu bunu kullanirken?
Benim için de aynı durum geçerli, dediğiniz gibi hala sevinemiyoruz, ailelere söyleyemiyoruz. İlk kayıpta herkes üzüldü çünkü. On iki haftanın bitmesine az kaldı, hayırlısıylaCok iyi anliyorum seni yasamayan bilemez biz de sevinemedik gercekten
Tamam canım sorarsan bana da haber eder misinben kullanıyorum canm ama emzirdiğim için doğumdan sonrada dr dewam et dediği için,henüz dr a gitmedim ekstradan verir mi bilmiyorum, bana görede içindeki folik asit miktarı günlük alım için uygun gibi tabi yinede dr a sormak lazım bakalım ben cumartesi gidicem ne diyecek
Ay amiiiinn. İnşallah canımÇokk heyecanlı oluyor yaaa...Allah im o ultrason cihazindan her zaman güzel sağlıklı bebisler görmeyi nasip etsin hepimize....
Yok canım, doktor decavit verince Foliği kesti.Günaydın hanımlar aranızda decavit multivitamin kullanan var mi? Ayrıca folik asit almaya gerek olur mu bunu kullanirken?
Sağolasın canimYok canım, doktor decavit verince Foliği kesti.
İnsallah sağlıklıdır ve kalp atışını duyarsınız içinizi ferah tutunHangi kitap o ve ne kdara aldin =) bu arada bizde yarin kalp atisi icin gidicez cok heyecanli ve tedirginimmm duaa edinn sagliklidir insallah
Dualarımız seninleHangi kitap o ve ne kdara aldin =) bu arada bizde yarin kalp atisi icin gidicez cok heyecanli ve tedirginimmm duaa edinn sagliklidir insallah
Tabikii canımTamam canım sorarsan bana da haber eder misin
pozitif ol, eminim herşey yolunda gidecek :)Hangi kitap o ve ne kdara aldin =) bu arada bizde yarin kalp atisi icin gidicez cok heyecanli ve tedirginimmm duaa edinn sagliklidir insallah
Osun vardır bundada bir hayır,yarın gidersinizBu arada ben gidemedim maleseff doktora hala sanırım yarına kaldı