Tabiki kullanma canm. Enfeksiyon riskini artirirsin. Gebelik döneminde vücut daha savunmasız olur. Kapı aralama böyle sinsi hastalıklara. Camasirini sıkça değiştir. Pamuklu çamaşır kullan.gerekirse calisiyor san faln kullanmadığı atlet parçasını kes ve koy ped olarak ama asla ped kullanma dedi sağlık odağındaki hemşire.
Sağlık ocağına kayıt yaptırdn mi bilmem ama orda her detayı anlatıyorlar. Benim ikinci çocuk olmaina rağmen anlatı yani.
Bu konuda beni de kadın Doğum doktorum uyarmıştı, bildiğin pamuğu koy, penye koy ama pes kullanma demişti. Akıntıyı asıl yapan sebeplerden biri günlük pedmiş.
Bu arada sağlık ocağında bana tel cümle kurdular "yukarılara uzanma, ağırlık kaldırma, tetanoz açısı için gel"
Aydınlatmadı kimse beni walla.
Bu konuda beni de kadın Doğum doktorum uyarmıştı, bildiğin pamuğu koy, penye koy ama pes kullanma demişti. Akıntıyı asıl yapan sebeplerden biri günlük pedmiş.
Bu arada sağlık ocağında bana tel cümle kurdular "yukarılara uzanma, ağırlık kaldırma, tetanoz açısı için gel"
Aydınlatmadı kimse beni walla.
Ay canm bizimki sağolsun çok iyi ilgileniyor. Aslında ilgilenmiyordu değiştirdim aile hekimini. Neler yemem gerektiğine, enfeksiyon konusuna, herhalgi aksilikte hemen ara başvur diye. Rahatsizliklarim varsa onların ustune giderlerdi eminim. Çünkü tansiyonm yüksek çıktı hemen takip e alıyoruz dediler.
Ay canm bizimki sağolsun çok iyi ilgileniyor. Aslında ilgilenmiyordu değiştirdim aile hekimini. Neler yemem gerektiğine, enfeksiyon konusuna, herhalgi aksilikte hemen ara başvur diye. Rahatsizliklarim varsa onların ustune giderlerdi eminim. Çünkü tansiyonm yüksek çıktı hemen takip e alıyoruz dediler.
Canm memnun kalındığını duyduğunuz bir dr varsa aynı sağlık ocağında sende degistirebilirin. Ben öyle yaptım önceki çok kendinden geçmiş, biraz suratsiz desem ayıp olmaz insallah ama hemşiresi dahi öyleydi. Bu dr ü komşum tavsiye etti. Bende gebeligi öğrenince ona gittim ve durum böyle yer varsa size geçmek istiyorum dedim. Form doldurduk ve diğer dr a da söyledi geçmiş olduk. Seçme hakkımız var unutmaayalim.
Canm memnun kalındığını duyduğunuz bir dr varsa aynı sağlık ocağında sende degistirebilirin. Ben öyle yaptım önceki çok kendinden geçmiş, biraz suratsiz desem ayıp olmaz insallah ama hemşiresi dahi öyleydi. Bu dr ü komşum tavsiye etti. Bende gebeligi öğrenince ona gittim ve durum böyle yer varsa size geçmek istiyorum dedim. Form doldurduk ve diğer dr a da söyledi geçmiş olduk. Seçme hakkımız var unutmaayalim.
Boğaz ağrısı ve öksürüğü ne iyi gelir kızlar boğaz gıcığından gece hiç uyuyamıyorum. arch2401
senin bilgin çok canım araştırmalarından bu konuda da fikrin var mı
Estafirullah cnm ama onerebilecegim iki sey var biri turp... turbun icini oyuyorsun dolma gibi altta ufak bir delik acacaksin icine bal koyup iki yemek kasigi kadar yeterli olur... cay bardagi uzerine koy ve 3 saat kadar akmasini bekle icine az bir karabiber koyup iceceksin bir digeri de turp yerine sogan kullanmak ben sogani tercih ediyorum cunku ayni zamanda dogal bir antibiyotik oldugu icin. Kalan turp ve ya sogani yemiyorsun maalesef direk cope atacaksin unutma.
Liste html kodlari ile olusturuldugu icin... Bilgiler ben pc basina gectigimde guncellenebiliyor mobilden olmuyor 2 3 gunde bir guncelleyebiliyorum mesela suan 5 arkadas bilgi gonderdiler bu gece veya yarin listeyi guncellerim... bir sonraki guncelleme gene 5 6 kisi biriktigi zaman olacak.
Artık okul kariyer derken kadınlar geç evleniyor. Ben de geç evlendim ilk çocuğumu 35 de doğum yaptım şimdi 39 yaşındayım grupta muhtemelen yaş olarak en büyük benim sanırım. Düşünün 40 yani da doğum yapmış olucam. 34 yaş 31 yaş gayet güzel yaşlar bence de
Benim için de aynı durum geçerli, dediğiniz gibi hala sevinemiyoruz, ailelere söyleyemiyoruz. İlk kayıpta herkes üzüldü çünkü. On iki haftanın bitmesine az kaldı, hayırlısıyla