• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333
Bende iki gündür öyleyim dün zencefil limon içtim bide bulantı oldukça beyaz leblebi atıyorum ağzıma rahatlattı bayağı
Canım benim dr um zencefil baharat ve yoğun aromalı kokulu yiyeceklerden uzak dur dedi. Çünkü kasılma yapıyormuş biz farketmesekte. Düşüpe sebep olabiliyor demişti. Bilgin olsun.

BeyazBulut BeyazBulut duyarsin bence canm..insallah duyarsınız güzel haberler ver insallah.

Yaaa daha 8 gün var ben çok sabırsızlanıyorum. Dün eşim evdeydi gidelim diye fırsat kolladim ama kar geçit vermiyorr.

Nasipse bugün öğleden sonra gidiyoruz pıt pitlari görmeye şu anda sata göre 7+3 deyim sizce dinleyebilirmiyiz kalbi yoksa sadece gorurmuyuz
6+1 de duyduk biz :) bizde bugün 7+2 yiz sat ile bebis uyumluysa duyulur inşallah ses kaydına al bence 2kere duyduk biz ama eşim.sagolsun beceremedi cekmeyiii...

BeyazBulut BeyazBulut duyarsin bence canm..insallah duyarsınız güzel haberler ver insallah.

Yaaa daha 8 gün var ben çok sabırsızlanıyorum. Dün eşim evdeydi gidelim diye fırsat kolladim ama kar geçit vermiyorr.
Az kalmış canm hem kar gider 1 hafta sonra rahat rahat gidersin:KK9:Yarında İst. için uyarı yapıyorlar çok yağacak diye cumartesi yollarda sorun olmaz inş ben daha hiç gidemedim:KK42:

havalarda etkiliyor canım, ağlayınca rahatlıyor ama insan :KK61:

Sabah sabah milli eğitimden bi adam aradı, bi evrak istemişti çarşambaya kadar, pazartesi aramıştı, bugün aramış niye getirmediniz diyor. Salı tatildi, çarşamba öğrencim vardı zar zor gittim geldim her yer buz bugün getiriyor annem belki gelmiştir bile dedim (Annem de öğretmen ondan da istemişti). Sonra adam beni nasıl azarlıyor :KK57: Her yer size buz bize değil mi bu sizden kaç aydır isteniyor mail attık bilmem ne, bakın dedim bana haber gelmedi mail gelmedi pazartesi siz arayana kadar haberim yoktu diyorum hala eğer getirmezseniz şöyle olur böyle olur ben de çıktım çizgimden artık sesimi yükselttim dedim hamileyim her yer buz kayıp düşsem bunun hesabını siz mi vereceksiniz bana ne mail geldi ne haber bu şekilde konuşmaya ne hakkınız var diye tabi ağlamaya başladım sinirimden neymiş okula mail atmışlar benim 3 tane öğrencim var hangisinin okuluna attınız ben bilemem bana haber veren olmadı diyorum ay bu bi kibarlaştı ben çirkefleşince:KK11:

Ancak kadınlara gücü yetiyor bunların:KK62:
Çok sinirliyim çok:sinirli:

Sabah sabah milli eğitimden bi adam aradı, bi evrak istemişti çarşambaya kadar, pazartesi aramıştı, bugün aramış niye getirmediniz diyor. Salı tatildi, çarşamba öğrencim vardı zar zor gittim geldim her yer buz bugün getiriyor annem belki gelmiştir bile dedim (Annem de öğretmen ondan da istemişti). Sonra adam beni nasıl azarlıyor :KK57: Her yer size buz bize değil mi bu sizden kaç aydır isteniyor mail attık bilmem ne, bakın dedim bana haber gelmedi mail gelmedi pazartesi siz arayana kadar haberim yoktu diyorum hala eğer getirmezseniz şöyle olur böyle olur ben de çıktım çizgimden artık sesimi yükselttim dedim hamileyim her yer buz kayıp düşsem bunun hesabını siz mi vereceksiniz bana ne mail geldi ne haber bu şekilde konuşmaya ne hakkınız var diye tabi ağlamaya başladım sinirimden neymiş okula mail atmışlar benim 3 tane öğrencim var hangisinin okuluna attınız ben bilemem bana haber veren olmadı diyorum ay bu bi kibarlaştı ben çirkefleşince:KK11:

Ancak kadınlara gücü yetiyor bunların:KK62:
Çok sinirliyim çok:sinirli:
Ôffff bizimde denetim var pislikler durumumu biliyor 1saatte 5kez yukarı in çık merdivenler anasının gözü gibi bir de dedim ağrılarım var idare edin

Back