• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    333

Canım herkeste aynı geçmiyor ki hamilelik. Belirtiler farklı farklı biliyorsunuz. Seni anlıyorum ama stres yapma Allah'ın izniyle hiç bi'şey olmaz. Kendini de bebeğini de üzme:KK15:
Bazen ben de yapıyorum evham sonra bi aksilik olsa illa ki bi belirti olur diyorum. Allah korusun bi kanama bi ağrı vs...
Kontrolün ne zaman?
Canım benim teşekkürler. Kontrolüm önümüzdeki çarşamba.
Bir de akıntım arttı benim rengi de değişti falan o da bende stres yaptı. Ay Çarşamba gelse de artık biraz kafam rahatlasa.
Babalar Ne rahat di mi

bu korkuları hep yaşıyacağız kızlar inanın doğduktan sonra bile devam ediyor tedirginlikler uyurken nefes alıyor mu acaba ağlarsa bir yeri mi ağrıyor acaba karnı doydu mu acaba gibi gibii... annelik iştee herşeye rağmen paha biçilemez bir duygu Hoppabide gebeliklerde yaşanan stresli haller bebeği gerçekten etkiliyor mümkün olduğunca uzak durmaya çalışın çook zor biliyorum ama bunu yapmak zorundayız kızlarr:KK66:
Evet öyle, anne hakkı ödenmiyor işte ❤

Merhaba sevgili agustos anneleri :anneadayı::anneadayı: pazartesi gidecegim bende tekrardan ablamiza 15 tatilde soyleyecektik dayanamadik havalara uctu duygulandi gelip gidip kardesim diyip karnimi seviyo cok mutluyuz Allahim bozmasin bizden bu kadar:anneadayı::halay::halay:rEn Büyük TÜRKİYE
benim de 4.5 yaşında oğlum var testi yapıp pozitif gördüğüm zaman söyledim ona çok sevindi. hiç beklemiyordum bu kadar sahipleneceğini. az önce diyor anne bugün cevizini yedin mi sütünü içtin mi? kardeşim için yemen lazım diyor. çok duygulandım. Allah acılarını göstermesin.

Sebebini sordu mı canım doktora neden oluyormus

Sebep olarak bir şey söylemedi, bol bol dinlen dedi, zaten ultrasonda da kanama ile ilgili bir şey görmedi.şimdi progestan kullanıyorum.Her gün iki üç damla geliyor.İnşallah bir şey olmaz.

merhaba:KK3: ne güzel hayırlı olsun bebeğiniz, benm oğlum henüz anlamıyor abi olucağını ,kısmetse doğduğunda 28 ay olucak araları o zaman anlar sanırım:-)
Canm Ben kizima hep anlatiyotum. Bebek gelecek kardesin olacak. Diye anlar anlamaz ama anlatıyorum. Şimdi kardesin napicak diye sorunca uuu yapıyor aglayacakmis

Canm Ben kizima hep anlatiyotum. Bebek gelecek kardesin olacak. Diye anlar anlamaz ama anlatıyorum. Şimdi kardesin napicak diye sorunca uuu yapıyor aglayacakmis
yerim onu ya maşallah cimcimeyee:nazar: bizde kardeş gelicek diyoruz ama hiç tepki vermiyor farklı şeylerle ilgileniyor bebek videoları gösteriyorum bazen bak oğlum seninde böyle kardeşin olucak diyorum gülümsüyor muzur muzur yavru kuşum:KK68:
nette bir yazı okumuştum canm yaşı küçük olan çocuklara kardeşlerinin olacağı hemen değilde doğum zamanına 3-4 ay kala söylenmeliymiş çünkü çocukta kaygıya sebep oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam uzun bir dönem olduğu için bu süreç doğruluğu tartışılır tabi:KK35:

yerim onu ya maşallah cimcimeyee:nazar: bizde kardeş gelicek diyoruz ama hiç tepki vermiyor farklı şeylerle ilgileniyor bebek videoları gösteriyorum bazen bak oğlum seninde böyle kardeşin olucak diyorum gülümsüyor muzur muzur yavru kuşum:KK68:
nette bir yazı okumuştum canm yaşı küçük olan çocuklara kardeşlerinin olacağı hemen değilde doğum zamanına 3-4 ay kala söylenmeliymiş çünkü çocukta kaygıya sebep oluyormuş yanlış hatırlamıyorsam uzun bir dönem olduğu için bu süreç doğruluğu tartışılır tabi:KK35:
Doğrudur canm ya bilmiyorum ki sabırsızlanıyor eşim. Her aksam işten geliyor. Kizim kardesin olacak onunla sunu bunu yapacaksınız diyor. Kızımla geçen gün7 aylık bir bebeği görmeye gittik. Baktım bir güzel ikisi oturdu oynuyor. O manzarayı görmek çok duygulandırdı. Öteki yaz çok güzel olacak diye düşünüyorum.
Peki bebeğin kendini güzelce ifade ediyor mi canm ya. Uykuları nasıl.

Doğrudur canm ya bilmiyorum ki sabırsızlanıyor eşim. Her aksam işten geliyor. Kizim kardesin olacak onunla sunu bunu yapacaksınız diyor. Kızımla geçen gün7 aylık bir bebeği görmeye gittik. Baktım bir güzel ikisi oturdu oynuyor. O manzarayı görmek çok duygulandırdı. Öteki yaz çok güzel olacak diye düşünüyorum.
o manzarayı görüpte duygulanmayan olmaz herhalde canım,inşallah kardeşleriylede bu şekilde olucaklar:KK68:
walla canım uyku düzenimiz çook kötü :kızgın: sabah 06:30 ta mecburen kaldırıyoruz oğlumuda işe giderken 06:45 te k.validemelre bırakıyoruz araba ile orda gidince uyuyormuş 2-3 saat sonra bidaha öğle uykusu yok tabi akşam eşim önce oğlumu alıyor sonra beni almaya geliyorlar bizimki arabada uyuyor bir güzel ewe gidince uyanıyor yarım saatlik uyku ile 23:30 tan öncede uyumuyor gecede emmek için hala iki saatte bir kalkıyor ve bu tabi beni acayip yoruyor:mad:haftasonu öğlen zorluyorum uyutmak için tabi hafta içi alıştığı düzen daha uzun süreli olduğu için iki günde sadece yatma saatini 22:30 a çekebiliyorum:63:
çok şükür ifade etme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz çünkü maşallahı var:nazar: çat patta olsa anlatabiliyor tabi kelimeleri tahmin edersin mutfak muttak otobüs ototüs gibi:KK48: mesela dün ilk defa mum gördü o ne diyor mum dedim pum diyor:KK48: ben hamileliğimin başladığı andan itibaren sürekli konuştum onunla hala konuşuyorum her şeyi anlatıyorum bunun etkisi olduğunu düşünüyorum tabi genlerle de ilgili bir durum olabilir:KK24:
sizde durumlar nasıl canım?

o manzarayı görüpte duygulanmayan olmaz herhalde canım,inşallah kardeşleriylede bu şekilde olucaklar:KK68:
walla canım uyku düzenimiz çook kötü :kızgın: sabah 06:30 ta mecburen kaldırıyoruz oğlumuda işe giderken 06:45 te k.validemelre bırakıyoruz araba ile orda gidince uyuyormuş 2-3 saat sonra bidaha öğle uykusu yok tabi akşam eşim önce oğlumu alıyor sonra beni almaya geliyorlar bizimki arabada uyuyor bir güzel ewe gidince uyanıyor yarım saatlik uyku ile 23:30 tan öncede uyumuyor gecede emmek için hala iki saatte bir kalkıyor ve bu tabi beni acayip yoruyor:mad:haftasonu öğlen zorluyorum uyutmak için tabi hafta içi alıştığı düzen daha uzun süreli olduğu için iki günde sadece yatma saatini 22:30 a çekebiliyorum:63:
çok şükür ifade etme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz çünkü maşallahı var:nazar: çat patta olsa anlatabiliyor tabi kelimeleri tahmin edersin mutfak muttak otobüs ototüs gibi:KK48: mesela dün ilk defa mum gördü o ne diyor mum dedim pum diyor:KK48: ben hamileliğimin başladığı andan itibaren sürekli konuştum onunla hala konuşuyorum her şeyi anlatıyorum bunun etkisi olduğunu düşünüyorum tabi genlerle de ilgili bir durum olabilir:KK24:

çok şükür ifade etme konusunda sıkıntı yaşamıyoruz çünkü maşallahı var:nazar: çat patta olsa anlatabiliyor tabi kelimeleri tahmin edersin mutfak muttak otobüs ototüs gibi:KK48: dün ilk defa mum gördü o ne diyor mum dedim pum diyor:KK48: iki kelimelik cümleler kurabiliyor mesela anne yapsın anne gel anne oyna doydum gibi
ben hamileliğimin başladığı andan itibaren sürekli konuştum onunla hala konuşuyorum her şeyi anlatıyorum bunun etkisi olduğunu düşünüyorum tabi genlerle de ilgili bir durum olabilir:KK24:

ayrıca canım her çocuğun gelişim süreci farklı oluyor sağlıklı olsunlar da ben çevremde duyuyorum çünkü konuşamıyor boyu kısa kg su az diyenleri ama zamanı gelince her çoçuk her şeyi yapıyor bir şekilde büyüyorlar:KK200:

Back