• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Case tekrar doktora gittin mi bn bugün gittim küçük bir kistin var dedi ama çikolata kisti ne benzemiyor dedi yine de kan testine bakalım dedi
Ben 6 aylıkken gittim oğlum. Çikolata kisti gözükmüyor dedi. Kanda değerimede baktı düşük çıktı. Bana da yumurtlama kisti var dedi ama önemsiz. 6 ayda bir gitmeyi planlıyorum. Tekrar olursa önlemimi hemen almam lazım. Ama adetlerim çok şükür düzene girdi. Günü gününe oluyorum buda iyi birşey. Senin kist hamileyken duruyormuydu?

Ben 6 aylıkken gittim oğlum. Çikolata kisti gözükmüyor dedi. Kanda değerimede baktı düşük çıktı. Bana da yumurtlama kisti var dedi ama önemsiz. 6 ayda bir gitmeyi planlıyorum. Tekrar olursa önlemimi hemen almam lazım. Ama adetlerim çok şükür düzene girdi. Günü gününe oluyorum buda iyi birşey. Senin kist hamileyken duruyormuydu?
Yok canım. Ben 2 ayda bir gidiyordum kist yoktu. Bu ay kist gördü doktor çikolata kisti ne benzemiyor ama yine de kan testine bakalım dedi paztsi çıkacak sonucu. İnşallah çikolata kisti değildir.

Yok canım. Ben 2 ayda bir gidiyordum kist yoktu. Bu ay kist gördü doktor çikolata kisti ne benzemiyor ama yine de kan testine bakalım dedi paztsi çıkacak sonucu. İnşallah çikolata kisti değildir.
Yumurtlama kistidir belki. Genelde anlıyorlar çikolata kistini. İnşallah çıkmaz bida. Sonucu yazarsın merak ettim. İnşallah yoktur cnm.

Kizlar minnaklarin dogum gunu geliyo neler yapicaz aklinda plan olusturan varmi...pasta borek vs birbirimize yardimci olalim ya yemeklerim iyidir ama pasta borekte el becerim yok denecek kadar az ikramliklar konusunda dusunceliyim kotu olursa diye:KK17: denenmis tarifler varsa yazalim birbirimize
İşin bide ikramlık kısmı var. Ben annemlere yaptırıcam börek ve sarmayı. Anneler yok mu sen de öyle yapabilirsin. Tabi uzaktaysa sıkıntı olabilir. Salata tarzı şeyler düşünüyorum. Öncelik börek,sarma,olmazsa olmaz cupcake :) standı aldım bile. Arpa şehriye salatası yada makarna salatası. Değişik kurabiyeler tatlı ve tuzlu, karton bardaklarda mısır patlağı, çocuklar için süslü şekerlemeler.. falan filan daha eklenebilir bir kaç şey daha
Benim annem yanimda deyil malesef kayinvalidemler var oda yapar biseyler ama ben kendim biseler yapmak istiyorum

İşin bide ikramlık kısmı var. Ben annemlere yaptırıcam börek ve sarmayı. Anneler yok mu sen de öyle yapabilirsin. Tabi uzaktaysa sıkıntı olabilir. Salata tarzı şeyler düşünüyorum. Öncelik börek,sarma,olmazsa olmaz cupcake :) standı aldım bile. Arpa şehriye salatası yada makarna salatası. Değişik kurabiyeler tatlı ve tuzlu, karton bardaklarda mısır patlağı, çocuklar için süslü şekerlemeler.. falan filan daha eklenebilir bir kaç şey daha
Bildigin guzel bi cupcake tarifi varmi:KK48:

Bildigin guzel bi cupcake tarifi varmi:KK48:
Hiç yapmadım desem :)) destek alıcam arkadaşımdan sağolsun yardımcı olucak. İkramlıkları çok düşünmüyorum. Yardımcı olan olur. Süsleme kısmı ve ne giycem derdi var. Anne oğul kombin istiyorum ama zor olcak gibi renklerimizi uydurmaya çalışıcam.

Hiç yapmadım desem :)) destek alıcam arkadaşımdan sağolsun yardımcı olucak. İkramlıkları çok düşünmüyorum. Yardımcı olan olur. Süsleme kısmı ve ne giycem derdi var. Anne oğul kombin istiyorum ama zor olcak gibi renklerimizi uydurmaya çalışıcam.
Ya guzel bisey bulursan lutfen benimle de paylas:KK16:bende istiyorum anne baba ogul kombinleri var esimde diyo tamam alalimda 1 sefere mahsus giyilecek bisey olmasin disardada giyebilecegimiz bisey olsun diyo oylede bulamiyorum

Screenshot_20161225-004756.png

Bende annemler geliyor hazır gelmişken ona yaptırcam.. sarma ve minik lahmacunlar cok iyi yapar.. onun dışında;
-kurabiye 1 rakamlı diye kafamda oluşturdum
-pasta hazır yaptırcam
-süslemeyi avrupadaki gibi düşünüyorum mavi- beyaz-bej renkleri ağırlıklı
-şekerleme alıcam
-minik kanepeler, milföy üstüne köfteler yapabilirim
-cupcake

Bana kalırsa bu kadarı kafi :)) zaten çağırsam çağırsam 10 kişi çağırırım fazla fazla yeter ;)

Bende annemler geliyor hazır gelmişken ona yaptırcam.. sarma ve minik lahmacunlar cok iyi yapar.. onun dışında;
-kurabiye 1 rakamlı diye kafamda oluşturdum
-pasta hazır yaptırcam
-süslemeyi avrupadaki gibi düşünüyorum mavi- beyaz-bej renkleri ağırlıklı
-şekerleme alıcam
-minik kanepeler, milföy üstüne köfteler yapabilirim
-cupcake

Bana kalırsa bu kadarı kafi :)) zaten çağırsam çağırsam 10 kişi çağırırım fazla fazla yeter :KK66:
Kanepe aklıma gelmemişti iyi fikir ;) bizim baya gelen olcak uzaktan teyzemler,halamlar, akrabalar gelcek. Birini çağırıp birini çağırmamak olmaz şimdi. Eşimin akrabalarıda öyle. Daha arkadaşlarım var 25 kişi rahat oluruz fazla bile olur. Evim büyük ama genede kalabalık olcaz. Napalım ilk doğum günü böyle olsun bir daha ki yaptıklarımız bu kadar olmaz. Bir yer tutsak soğukta zor olcak bir de ek masraf en iyisi ev ortamı gene. Uzay 'a ne giydirceksin :)

Bu güzelmiş ama çok uğraştırıcı gibi. biraz daha pratik şeyler lazım biz çocuklarla zor yaparız bunları :)
Aynen esime gosterdim seen mi yapacan bunu dedi:olamaz: boyle gorseli guzel bisey bulup dogum gunune kadar deneme yapip ogrencem insallah sarma yaparim kayinvalidemde borek yapiverir yeter

Bu güzelmiş ama çok uğraştırıcı gibi. biraz daha pratik şeyler lazım biz çocuklarla zor yaparız bunları :)
Canım normal kist miş kendiliğinden geçermiş şükürler olsun. 3 ay ile 6 ay arasında muayene olmamı önerdi malum önceden çikolata kisti olduğu için

Aynen esime gosterdim seen mi yapacan bunu dedi:olamaz: boyle gorseli guzel bisey bulup dogum gunune kadar deneme yapip ogrencem insallah sarma yaparim kayinvalidemde borek yapiverir yeter
Elin pratikse yaparsın cnm. Ben de çok pratiktim bir zamanlar ama şimdi çok üşengeç oldum:işsiz: bu çocuk beni çok yoruyor. Bir iş yapmadan akşam oluyor. Çalışanlara Allah yardım etsin.

Canım normal kist miş kendiliğinden geçermiş şükürler olsun. 3 ay ile 6 ay arasında muayene olmamı önerdi malum önceden çikolata kisti olduğu için
Çok sevindim cnm demiştim sana. Benimde öyleydi çünkü. Evet muayene olmamız lazım ben 6 ayda bir gitcem yeterli dedi doktor. Aman bir daha çıkmaz inşallah.

Elin pratikse yaparsın cnm. Ben de çok pratiktim bir zamanlar ama şimdi çok üşengeç oldum:işsiz: bu çocuk beni çok yoruyor. Bir iş yapmadan akşam oluyor. Çalışanlara Allah yardım etsin.
Usenmem yaparim bunu yapabilirmiyim bilmiyorum ama deneye deneye ogrenirim insallah cok hosuma gitti...dedigin gibi calisanlara cok daha zor aksam olup cocuk uyuyunca resmen pilim bitiyo elim kolum kalkmiyo

Back