• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

hislerin tutar bence. öğrenince bizimlede paylaşır mısın :) çok heyecanlı ya. 1 kız 1 oğlan Arkadaş gibi büyüyecekler inşallah. Rabbim sağsalim doğurmayı nasip etsin
Tabiki de hemen burada paylasmayi düşünüyorum.cinsiyet hic farketmez hatta icim biraz fazla kizdan yana.ama bir erkek de olsa hic fena olmaz

Kızlarr bebişleri yürüyenler var mı
Benim minnoş yürüyor tabi keyfi yerindeyse odalar arası dolaşıyor birde yürüdüğü için çok seviniyor bir yandan şarkı söyler gibi mırmır mırıldanıyor :KK51: maşallah.. hele yorulunca durup ayakta dinlenmesi çok tatlı.
Ama kendi istemiyorsa kesinlikle 1 adım bile atmıyor sanarsın yürümeyi bilmiyor tam cadı :kahve:

Benim minnoş yürüyor tabi keyfi yerindeyse odalar arası dolaşıyor birde yürüdüğü için çok seviniyor bir yandan şarkı söyler gibi mırmır mırıldanıyor :KK51: maşallah.. hele yorulunca durup ayakta dinlenmesi çok tatlı.
Ama kendi istemiyorsa kesinlikle 1 adım bile atmıyor sanarsın yürümeyi bilmiyor tam cadı :kahve:
Çok şükür benimkide aynen öyle 9 ay 10 günlük başladı yürümeye şimdi vileda ile ev siliyor

selam :)

Sanki bitmek bilmeyen bir telâşın içine düştüm. :( koş koş... okul, ev hep yoğun şükür...

benim minik adam 6. hastalık oldu. ardından ciddi anlamda ishal :( şükür daha iyi . o toparlanıyor derken ben hasta oldum :( yenş yıl hastalıkla geldi.

bayadır adım atıyor ama ev içi dolaşmalar çok yok. emeklerken daha hızlı sanırım, gerek duymuyor. Yeme içme hastalıkla sıkıntı olmaya başladı . yoksa iştahı olan bir bebekti.

doğum günü kutlaması yapmam sanırım. yine de durum değişir belki ilerleyen zamanda

selam :)

Sanki bitmek bilmeyen bir telâşın içine düştüm. :KK43: koş koş... okul, ev hep yoğun şükür...

benim minik adam 6. hastalık oldu. ardından ciddi anlamda ishal :KK43: şükür daha iyi . o toparlanıyor derken ben hasta oldum :KK43: yenş yıl hastalıkla geldi.

bayadır adım atıyor ama ev içi dolaşmalar çok yok. emeklerken daha hızlı sanırım, gerek duymuyor. Yeme içme hastalıkla sıkıntı olmaya başladı . yoksa iştahı olan bir bebekti.

doğum günü kutlaması yapmam sanırım. yine de durum değişir belki ilerleyen zamanda
Canım çok geçmiiş olsun acil şifalar diliyorum

Back