Kızlar üzerinden epey zaman geçti ama çekinerek bi şey sormak istiyorum sizlere.
Doğumu şartlar gereği devlet hastanesinde yaptm normal doğum oldu. Zor bir doğum yaşadım. Kesi atılması gerekirdi normalde ama atılmamıştı. Dolayısyla kendi kendime yırtıldım
doğum sonrası ameliyathaneye götürdüler epizyotomi falan oldu. ben zaten niçin götürdüklerini narkoz etkisi geçip kendime gelince anladm. Doğum sonrası hiç muayene olmadm. Sorun şu: benim dikişlerim normal kişilere göre düzensiz haliyle ama bilemiyorum estetik olarak çok kötü görünüşü. Dikiş az atılmış gibi hissediyorum. Tmm eskisi gibi olamaz ama bu kadarıda bana aşırı kötü geliyo midem almıyo Bakmak görmek istemiyorum kendimden soğuyorum resmen. başlarda sorun etmiyodm ama şimdi psikolojik olarakta rahatsız oluyorum. Ne yapmalıyım yani eski halinden eser yok. Ayıptır söylemesi vajina ile anüs arası mesafe yok gibi. Eşimle problemliyiz beni hiç görmedi bu şekilde ama zaten ben görmesini bile istemezdm . Herkeste böyle mi yoksa benim durum cidden vahim mi? Çekindiğim için kimseye soramıyorum anca size sormakta buldum çareyi. Normal doğum yapanlar sizde de mi böyle