2016 Şubat Anneleri

Canım dogum günü araştırmalsrından benıde haberdar edermisin ? Ben oglum için ne kına ne diş bugdayı giç birşey yapmadım. Gurbetteyım. Ancak yavruma bakmaya çalışıyorum. Ama dogum günü özel güzel olsun istıyorum..

aynen ya bende gurbetteyim hiç bi şey yapamadım. doğum günü için bi şeyler yapmak istiyorum ama gene 3 ümuz kutlayacagiz

kızlar bende ocakta yeni anne olucam inşallah,süt pompası önerileri ve tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz,işe geri dönücem o yüzden elektrikli almayı düşünüyorum,çok kararsızım sizce hangisini almalıyım

aynen ya bende gurbetteyim hiç bi şey yapamadım. doğum günü için bi şeyler yapmak istiyorum ama gene 3 ümuz kutlayacagiz
Senı çok ıyı anlıyorum ( benım bır ıhtımal annemler gelebılırmiş. Kına resımelrıne diş bugdayrına baktıkca özenıyorum. Sonrada dıyorum boşver bebegın saglıklı önemli plan bu :))

Nasil yediriyorsun canim yumurtayi?
Kahvaltıda yapıp veriyorum. bazende hiçbirşey yemediği zamanlar oluyor o zaman kurtarıcı gibi benim için. Sahanda yumurta yapıp veriyorum yiyor. Bazen de yumurtayı pişirirken minik minik ekmek içi atıyorum içine 1 yumurtayı yiyo o şekilde canım.. Yumurta çok sağlıklı , ekmekte tok tutuyor. Tuzu çok az atıyorum bu arada. Kaşıkla yedirince yemiyor bazen, mecbur elimle yediriyorum. Benim bebiş biraz değişik sanırım :)

canım yanlış hatırlamıyorsam sen keçi boynuzu özü veriyordun dr a sordunmu ben keçi boynuz u pekmezi veriyorum özünü alacaktı m aktar 1 yaşından önce verilmez dedi nette iştah açtığını öğrendim var mı böyle bir etkisi

Canim uzayin yuremesi ne alemde ?oglum nerdeyse yurudu yuruycekdi 10 adim falan atiyodu 2 gundur 2 adim atip geriye atiyo kendini ya

Geçenlerde tv de duydum canım ama nasıl yapılır bilmiyordum
Şuanda herşey parti havasında zaten diş buğdayı gibi süs püs hazrlk yaptık bindallıda aldım kuzuma yedik içtik sonra kına yaktık kızıma ve bana internete yaz bak 6 ay kınası diye canım

Kızlar hiç duymadınız mı gerçekten kız bebeklere 6 aylık olduklarında kına yakılır ben aslen göçmenim ama bursada yaşıyorum burda çok yapılıyor
sanırım buralarda yapılıyor bende Balikesir denim burada da yaparlar ama ben yapmadım

Yok canım 9 aydan itibaren yavaşça tadım günleri gibi verebilirsin dedi doktor.
Pekmezden daha saglıklı. Pekmez kaynatılıyor özü soğuk sıkım yapılıyor.
Bebeklere pekmezini vermekdede keçiboynuzu ununu vermekdede keçiboynuzu özünü vermekdede sıkıntı yok. Nettede araştıra bilirsin canım. İştah kısmını bilmiyorum
Ama günde 1 çay kaşığını geçmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…