- 25 Mayıs 2016
- 268
- 143
- 23
Canım dogum günü araştırmalsrından benıde haberdar edermisin ? Ben oglum için ne kına ne diş bugdayı giç birşey yapmadım. Gurbetteyım. Ancak yavruma bakmaya çalışıyorum. Ama dogum günü özel güzel olsun istıyorum..Canım ben diş buğdayı yapmadım ama 6 ay kınası yapmıştım kızıma pasta yaptırdık kendimde evde sarma poğaça kısır amerikan salatası ve iki çeşitte kurabiye yaptım açıkcası çok curcunalı oldu oyüzden diş buğdayı yapmadım gözüm yemedi artk doğum günü araştırmaları yapmaya başladım
aynen ya bende gurbetteyim hiç bi şey yapamadım. doğum günü için bi şeyler yapmak istiyorum ama gene 3 ümuz kutlayacagizCanım dogum günü araştırmalsrından benıde haberdar edermisin ? Ben oglum için ne kına ne diş bugdayı giç birşey yapmadım. Gurbetteyım. Ancak yavruma bakmaya çalışıyorum. Ama dogum günü özel güzel olsun istıyorum..
Senı çok ıyı anlıyorumaynen ya bende gurbetteyim hiç bi şey yapamadım. doğum günü için bi şeyler yapmak istiyorum ama gene 3 ümuz kutlayacagiz
Canım siz roman mısınızSenı çok ıyı anlıyorum( benım bır ıhtımal annemler gelebılırmiş. Kına resımelrıne diş bugdayrına baktıkca özenıyorum. Sonrada dıyorum boşver bebegın saglıklı önemli plan bu :))
Kahvaltıda yapıp veriyorum. bazende hiçbirşey yemediği zamanlar oluyor o zaman kurtarıcı gibi benim için. Sahanda yumurta yapıp veriyorum yiyor. Bazen de yumurtayı pişirirken minik minik ekmek içi atıyorum içine 1 yumurtayı yiyo o şekilde canım.. Yumurta çok sağlıklı , ekmekte tok tutuyor. Tuzu çok az atıyorum bu arada. Kaşıkla yedirince yemiyor bazen, mecbur elimle yediriyorum. Benim bebiş biraz değişik sanırım :)Nasil yediriyorsun canim yumurtayi?
ÖnemlSenı çok ıyı anlıyorum( benım bır ıhtımal annemler gelebılırmiş. Kına resımelrıne diş bugdayrına baktıkca özenıyorum. Sonrada dıyorum boşver bebegın saglıklı önemli plan bu :))
Hayır. Neden kı :))Canım siz roman mısınız
Romanlar bebeklere kına yapıyorlar mış canım o yüzden sordumÖneml
Hayır. Neden kı :))
Yok canım ya herkes yapıyor artık.Romanlar bebeklere kına yapıyorlar mış canım o yüzden sordum
canım yanlış hatırlamıyorsam sen keçi boynuzu özü veriyordun dr a sordunmu ben keçi boynuz u pekmezi veriyorum özünü alacaktı m aktar 1 yaşından önce verilmez dedi nette iştah açtığını öğrendim var mı böyle bir etkisiCanım yaşını beklemek en doğrusu. Çünkü beyazı gözle görülür bir belirti vermeyebilir. Aynen tuz gibi şeker gibi. . .
Yaşında bağırsak, sindirim sistemi ve birçok organın gelişimi iyi duruma geldiğinden dolayı bal şeker tuz yumurta beyazı ve inek sütüne tepki vermeyebiliyor.
Bazı kişiler 4.5 aydan itibaren inek sütü bile veriyor görünen birşey ortaya çıkmadığı için zararı yok sanıyorlar. Çocuk büyüyünce çıkabiliyor . Ben yaşını bekliyorum vermek için.
Omleti yaparken ben yumurtanın sarısını ayırdığımda patlatıyorum, ve birazını alıyorum. Yarısı gibi düşün. (çinkü hergün yumurta veriyorum)
İçine ne koyacaksam koyup 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı bugday unu 1 çay kaşığının yarısı gibi karbonat koyuyorum. O zaman kokmuyor ve yumuş yumuş oluyor.
Yada tam bir yumurta sarısı koyduysam içindeki fazla koyup 2 tane pankek çıkarıyorum ben yiyorum
Bazende haşlayıp sarısının içine beyaz peynir zeytin ceviz falan karıştırıyorum. Güzel yiyor.
o ne ki nasıl yapiliyorRomanlar bebeklere kına yapıyorlar mış canım o yüzden sordum
Canım bende bilmiyorumo ne ki nasıl yapiliyor
Canim uzayin yuremesi ne alemde ?oglum nerdeyse yurudu yuruycekdi 10 adim falan atiyodu 2 gundur 2 adim atip geriye atiyo kendini yaAa bana hiç birşey demediler yaptırmadan önce.. ama bakıcı ablamız bilmeden çöpe gitmesin diye beyazınida bir kaç gün yedirmiş bir sorun yaşamadık, sanırım alerjimiz yok.. Ne zamandan itibaren verilebilir acaba?? pankek yapıyorum sırf sarısıylada yumurta kokuyo böykpek begenmedi uzay acikcasi.. ama oynamak icin ideal :)))
o ne ki nasıl yapiliyor
Kızlar hiç duymadınız mı gerçekten kız bebeklere 6 aylık olduklarında kına yakılır ben aslen göçmenim ama bursada yaşıyorum burda çok yapılıyorCanım bende bilmiyorum
Kızlar hiç duymadınız mı gerçekten kız bebeklere 6 aylık olduklarında kına yakılır ben aslen göçmenim ama bursada yaşıyorum burda çok yapılıyor
Geçenlerde tv de duydum canım ama nasıl yapılır bilmiyordumKızlar hiç duymadınız mı gerçekten kız bebeklere 6 aylık olduklarında kına yakılır ben aslen göçmenim ama bursada yaşıyorum burda çok yapılıyor
Şuanda herşey parti havasında zaten diş buğdayı gibi süs püs hazrlk yaptık bindallıda aldım kuzuma yedik içtik sonra kına yaktık kızıma ve bana internete yaz bak 6 ay kınası diye canımGeçenlerde tv de duydum canım ama nasıl yapılır bilmiyordum
sanırım buralarda yapılıyor bende Balikesir denim burada da yaparlar ama ben yapmadımKızlar hiç duymadınız mı gerçekten kız bebeklere 6 aylık olduklarında kına yakılır ben aslen göçmenim ama bursada yaşıyorum burda çok yapılıyor
Yok canım 9 aydan itibaren yavaşça tadım günleri gibi verebilirsin dedi doktor.canım yanlış hatırlamıyorsam sen keçi boynuzu özü veriyordun dr a sordunmu ben keçi boynuz u pekmezi veriyorum özünü alacaktı m aktar 1 yaşından önce verilmez dedi nette iştah açtığını öğrendim var mı böyle bir etkisi
yok canım ilk kez duyuyorum öyle bi şey olduğunu. ne için peki anlamı ne?Kızlar hiç duymadınız mı gerçekten kız bebeklere 6 aylık olduklarında kına yakılır ben aslen göçmenim ama bursada yaşıyorum burda çok yapılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?