• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kizlar ben 10 aylik asisini yaptirmadim alerji testi yaptirin dediler goturdum 4 tup kan istediler bende yaptirmadim ufacik cocuktan 4 tup kanmi alinirmis test yapilmayincada asi kaldi bisey olur mu ki
bizden kan falan almadilar direkt yaptilar bizimkiler mi yanlış bisey yapti ki nefret ediyorum su asilardan ya hep aklim kalıyor

bizden kan falan almadilar direkt yaptilar bizimkiler mi yanlış bisey yapti ki nefret ediyorum su asilardan ya hep aklim kalıyor
9.ay aşısı için diyorsun di mi canım? yani kızamık aşısı için? onda test yapılmıyor canım sadece 1 hafta önceden yumurtanın beyazından yedir diyorlar alerjisi var mı diye bakmak için o kadar.

9.ay aşısı için diyorsun di mi canım? yani kızamık aşısı için? onda test yapılmıyor canım sadece 1 hafta önceden yumurtanın beyazından yedir diyorlar alerjisi var mı diye bakmak için o kadar.
anladım canım bana onu da soylemediler sanirim yan etkileri 5-6 gun sonra ortaya cikiyormus nette öyle yaziyordu

Kizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Icimden yazmak geldi benim icin de Allah rizasi icin dua eder misiniz?
Cok ihtiyacim var.
Insallah sizin de hamilelikleriniz tamamina ersin saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza.
Insallah ben ve tum isteyenler bu guzel duyguyu tadabilir
Msjini yeni okudum ve sana caaani gonulden dua ettim canim. Rabbim insallah hayirlisiyla tutundurur sana yavrunu. Ama unutma yillarca cabalayip olmadi diye bırakıp sonra hamile kalan nice insan var. zaten diger cvbindan anladigim inancli ve tevekkel yapiya sahipsin. Rabbimin verdigi ve vermedigi herseyde bir hayir vardir. Sonucu bizimle de paylaşırsan mutlu oluruz. Biz burada bir aile gibi olduk. Sevincler uzuntuler hepsini de paylastik.

Aa bana hiç birşey demediler yaptırmadan önce.. ama bakıcı ablamız bilmeden çöpe gitmesin diye beyazınida bir kaç gün yedirmiş bir sorun yaşamadık, sanırım alerjimiz yok.. Ne zamandan itibaren verilebilir acaba?? pankek yapıyorum sırf sarısıylada yumurta kokuyo böyk :P pek begenmedi uzay acikcasi.. ama oynamak icin ideal :)))

Ya oglum bı ay öncesıne kadar agxına bır lokma sokmuyordu. Yogurt dahı yemiyordu. Hasta oldu iyileşti yemesıde eskısıne göre düzeldı. Akşam yemegıbı altı cıvarı yiyoruz o da bızmle mama sandalyeısnde yıyor bızım yemeklerımızden verıyoruz yıyor yanı. Reddınce doydugunı düşünüypruz zorlaöıyoruz. Bı saat sonra cay faslı. Kuru üzüm meyve falan yıyor bu arada. Saat sekız dokuz oluo. Yanı bır saat sonra falanda uyuyor. Yanı acıkır mı kı hemen o arada. Çokta yedırıp ılerde obur olmasını ıstemıom. Zayıf olmasın gelişimi normal olsun yeter. Mesela çok kılo yapan şeylerde yedırmek ıstemıom hep bıl vıtamınlı faydalo seyelr yesın ıstıom. Ekmek tam bugday ekmegı yedırıyorum. Pek sevmıo beyaz ekmegı daha çok sevıyor ama o da saglıjlı degıl.. meyve mesela ıkı dılım mandalına on tane kuru üzüm bır corba kaşıgo edecek kadar ezilmiş muz yemesı yeterlo degıl mı ?

Canım benim oğlumda kg fazla değil o nedenle dr yrdirmende sakınca y Ok dedi tombik bebeklerr meesela kısıtlıyoruz biraz daha dedi 8.5 kg oğlum bende kalorili şeyler vermeyr çalılıyorum obez olmaz endişelenme kızımda çok yerdi koca göbüşü vsrdı şimdi altı yaşında ve malesef zayıf , yedşrdiklerin bence az verdiğinde ağzını açıp yiyosa ver kuzuya muz ben bir küçükn yediriyorum maşallah bi kaşık değil mandalinada yarımı yiyo bazen portakal suyu sıkıp pekmez katıp yarım çay bd içiriyorum kahvaltıda

Aa bana hiç birşey demediler yaptırmadan önce.. ama bakıcı ablamız bilmeden çöpe gitmesin diye beyazınida bir kaç gün yedirmiş bir sorun yaşamadık, sanırım alerjimiz yok.. Ne zamandan itibaren verilebilir acaba?? pankek yapıyorum sırf sarısıylada yumurta kokuyo böyk :p pek begenmedi uzay acikcasi.. ama oynamak icin ideal :)))

Bşzim dr beyazındann azar azar vermeye basla dedi ben denemedim kızıma vermemiştim yaşına girene kadsr ama oğluşa başlıcam

Sen kendi bulunduğun sehirde ipccilerde bulabilirsin belki. bizim bulundugumuz sehirde ipcilerde yoktu penye ip biz onun icin spagetti yarn in sitesinden getirttik. bir yumak 12 tl bir yumaktan 20×20 sepet cikiyor ve onu 30 veya 35 tl ye satiyor
aslında iyiymis insanın eli alıştıkça kendini geliştirir. Çok sağol canım yardımların için. Bı fikri çok beğendim

Aa bana hiç birşey demediler yaptırmadan önce.. ama bakıcı ablamız bilmeden çöpe gitmesin diye beyazınida bir kaç gün yedirmiş bir sorun yaşamadık, sanırım alerjimiz yok.. Ne zamandan itibaren verilebilir acaba?? pankek yapıyorum sırf sarısıylada yumurta kokuyo böyk :p pek begenmedi uzay acikcasi.. ama oynamak icin ideal :)))
iyi yapmış öğrenmiş oldunuz alerjisi var mı yok mu diye:)bizim Dr alerjisi yoksa verilir diyor . ama bi kısım Dr de 1 yaştan sonra diyor canım. bizim minnos da sevmedi pankeki

iyi yapmış öğrenmiş oldunuz alerjisi var mı yok mu diye:)bizim Dr alerjisi yoksa verilir diyor . ama bi kısım Dr de 1 yaştan sonra diyor canım. bizim minnos da sevmedi pankeki

Merhaba uzun zamandir giremedim foruma. tekrar ise baslama alerjik bebis derken zaman nasil gecti anlamadim. diş bugdayini yaptiniz mi acaba. internetten bakinca videolara ozendim bizimkininde yeni cikti disi. menu olarak neler yaptiniz :hamarat::KK37:

kızlar şu n11ile alışveriş filan yapmayın yaa.iki aydır aldığım ürünü iade etmeme rağmen satıcı gelmedi diye iademi reddediyor. n11 de bişi yapmıyor. artık tüketici mahkemesine gideceğim

Uzun zamandir giremiyorum foruma konuyla ilgisi yok ama imzada hamile oldugunu gorunce sasirdim. hayırlı olsun. bu kadar kisa surede ikinciyi dusunmen tebrik ediyorum. ayni zamanda kolaylik dilerim ben alerjik bir cocuktan sonra aklımdan bile geciremiyorum. bi tek ben miyim boyle. bütün enerjimi sabrimi ilkinde bitirecekmisim gibi geliyor. gibisi fazla hatta :)

Evet annemlerdeyim canım. Eşimle aramız problemli. Annem ben bakamam dedi en azından 2-3 yaşına gelmeli bakabilmem için dedi. Çünkü kardeşim bu yıl 1. Sınıfa başladı onun sorumluluğu var. Götürüp getirmesi ödev yaptırması vs. Ayrıca evin yüküde anneme kalacak. Birde üstüne annemin kalp rahatsızlığı çıktı şuan daha tam olarak ne olduğunu bilmesekte.. Bırakacak başka kimse yok burda. Bakıcı bulsam desem, ona vereceğim para benim maaşımı bile aşar büyük ihtimalle . İki arada bir deredeyim .kendimi işe yaramaz hissediyorum günümün büyük kısmı napacağımı nasıl bir yol izleyeceğimi düşünmekle geçiyor

Uzme kendini cocugun icin saglam dur. umarim hersey guzellikle cozulur yada cozulmustur. zaman zaman bizde uc noktalara geliyoruz maalesef. bizim evliligimizde de ben hep saglam durmak zorundayim bu durum zamanlada yıpratıcı oluyor. esim kolaya kacmayi cok guzel biliyor. belkide zamaninda cok fazla sorumlulugu kendime görev bildigim icin keske yapamiyorum elimden bu kadarı geliyor deseydim. işi bilmiyormusum. tabi sizin sıkıntınız biraz daha ciddi boyutta ama dedigim gibi uzme kendini maddi manevi guclu durmaya calis. bi yerden basladin mi devami gelirboyle kadinlar yok yere ezildi mi uzuldu mu dayanamıyorum ama hepimiz zaman zaman yaşıyoruz maalesef

Canım benim oğlumda kg fazla değil o nedenle dr yrdirmende sakınca y Ok dedi tombik bebeklerr meesela kısıtlıyoruz biraz daha dedi 8.5 kg oğlum bende kalorili şeyler vermeyr çalılıyorum obez olmaz endişelenme kızımda çok yerdi koca göbüşü vsrdı şimdi altı yaşında ve malesef zayıf , yedşrdiklerin bence az verdiğinde ağzını açıp yiyosa ver kuzuya muz ben bir küçükn yediriyorum maşallah bi kaşık değil mandalinada yarımı yiyo bazen portakal suyu sıkıp pekmez katıp yarım çay bd içiriyorum kahvaltıda
Canım işte benım oglum malesef yemıyor..son bır aydır agzını acmaya başladı. Ama bugundr yemedı mesela. Agzını kılıtlıyor kaşıga vuruyor eliyle.. çok üzülüyorum bu duruma yaa..

Back