• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

10 aylik oldu oglum hala regl.olmadim normal mi kızlar doktora gittim.normal değil deyip tarlusal verdi olsu diye ama hormonlarla oynamak da istemiyorum var mi benim gibi olan
gebelik tahlili yaptin mi? ben de birden adetten kesildim umursamadim once cicuk sutten kesilince tahlille gebe oldugumu ogrendim.

Benim kızımda 10 aylık en son 7 kilo 750 gramdı yanlış hatırlamıyorsam . Bu ay kilo aldığını sanmıyorum (hastalanınca düzen alt üst oldu) kızlar erkeklerden daha minyon ondan olsa gerek :110:emmek için uyanma sebebi seni emzik niyetine kullanmak mı yoksa cidden acıktığından mı. Emzik veriyor musun gece uyandığında? Eğer tok olduğundan eminsen emzik kullanabilirsin uykuya dalmasını sağlar. Benim kızım gece uyanınca uyku haliyle emziğini bulup emiyor tekrar uykuya dalıyor. ben emzirmiyorum da direk aklıma emzik geldi kurtarıcı olarak.
V

ben suanda sadece kahvaltisini inceltmek icin veriyorum 11 aylik olunca biberonla vericem insallah. zaten cok istahsiz ve zayif. yarayacak seyler icin ugrasiyorum. insallah ise yarar.
Benimkine yaradı İştahı normale döndü. Denemediğim şey kalmamıştı. Her bebeğe iyi gelen bişeu var muhakkak inşallah sizede yarar. Çünkü çok zor iştahsız bebekle uğraşması

Benim kızımda 10 aylık en son 7 kilo 750 gramdı yanlış hatırlamıyorsam . Bu ay kilo aldığını sanmıyorum (hastalanınca düzen alt üst oldu) kızlar erkeklerden daha minyon ondan olsa gerek :110:emmek için uyanma sebebi seni emzik niyetine kullanmak mı yoksa cidden acıktığından mı. Emzik veriyor musun gece uyandığında? Eğer tok olduğundan eminsen emzik kullanabilirsin uykuya dalmasını sağlar. Benim kızım gece uyanınca uyku haliyle emziğini bulup emiyor tekrar uykuya dalıyor. ben emzirmiyorum da direk aklıma emzik geldi kurtarıcı olarak.
Mama yediğinde daha az emmek istiyor belki 4 kez falan ama benim çok bilmiş eşim ve annem emziği verme zararlı deyip 3 çoçukta da kullandırtmadı. Ilk ikisini böyle 21 ay emzirdim uçakta mı dersin tuvalette mi dersin heryerde.artık yoruldum İnan şimdi hayatta emzik almaz kızım. Buna dayananıcam 21 ay . Psikolojik baskı yapıyolar buna yazık degil mi diye bakıyorum kayınvalidem üç çoçuğunu da 5 ay emzirmiş valla herbiri güzel meslek sahibi bana gelince eşim emzir süt çok önemli diyor.

10 aylik oldu oglum hala regl.olmadim normal mi kızlar doktora gittim.normal değil deyip tarlusal verdi olsu diye ama hormonlarla oynamak da istemiyorum var mi benim gibi olan

Bende daha olmadım canım hiç doktorada danışmadım benim lohusalık biraz uzun sürmüştü (70 gün kadar) ona bağlıyorum kendimce

Kizlar ya bebisimin alti pisik oldu bezden. Prima kullaniyordum ama ayni pakette iki cesit bez oluyor. Altini temizlerken bas bas bagiriyor kizim. Siz hangi bezi kullaniyorsunuz bana hangi bezi onerirsiniz???

Kizlar ya bebisimin alti pisik bez yaptı u bezden. Prima kullaniyordum ama ayni pakette iki cesit bez oluyor. Altini temizlerken bas bas bagiriyor kizim. Siz hangi bezi kullaniyorsunuz bana hangi bezi onerirsiniz???
Bende prima yeşil paketini kullanıyorum. Bebeğim bir kere pişik oldu ilaç yaptı bez yaptı sanmıştım. Prima nın yeni paketini almıştık hiç ilaç olacağı aklıma gelmemişti seninde farklı birşey den olmuş olabilir mi. Bebek yağ sürmüştüm bn sonra krem geçmişti

Bende prima yeşil paketini kullanıyorum. Bebeğim bir kere pişik oldu ilaç yaptı bez yaptı sanmıştım. Prima nın yeni paketini almıştık hiç ilaç olacağı aklıma gelmemişti seninde farklı birşey den olmuş olabilir mi. Bebek yağ sürmüştüm bn sonra krem geçmişti
Bilmiyorum ki primanin o ici mavi olan bezleri pisik yapiyor kizimi. Biraz sert gibi. Bir de bu kez bacaklarinin beze degen yerleri de kizarmis o yuzden bezdendir dedim.

Kızlar bimde can davul indirimde aldık biz oğlum çok sevdi haberiniz olsun
Bizde aldik hala
Kizlar ya bebisimin alti pisik oldu bezden. Prima kullaniyordum ama ayni pakette iki cesit bez oluyor. Altini temizlerken bas bas bagiriyor kizim. Siz hangi bezi kullaniyorsunuz bana hangi bezi onerirsiniz???
Dogdugundan beri prima kullamiyodum ben sabah kalktiginda altina geciyodu sleepy diye bi bez var cagdasta satiliyo tavsiye uzerine onu bagladim hic altina falan gecmiyo tavsiye ederim fiyatida daha uygun ama primadan cok cok iyi sonuc verdi... ve sudo krem al pisik icin cok.iyi

Kızlar bimde can davul indirimde aldık biz oğlum çok sevdi haberiniz olsun
Bizde aldik hala
Dogdugundan beri prima kullamiyodum ben sabah kalktiginda altina geciyodu sleepy diye bi bez var cagdasta satiliyo tavsiye uzerine onu bagladim hic altina falan gecmiyo tavsiye ederim fiyatida daha uygun ama primadan cok cok iyi sonuc verdi... ve sudo krem al pisik icin cok.iyi

Bizde aldik hala

Prima bizdede hafif pişik yapıyordu ve kakası hep taşıyordu sırtına çıkıyordu huggies kullandım oda sert olduğu için rahat edemeyeceğini düşündüm sonuç olarak molfiks kullanmaya başladım memnunum bur sorun yaşamadım ama bide komili yeni bez çıkarmış iyi diye duydum onuda denemeyi düşünüyorum küçük bir paket alıp.

Prima bizdede hafif pişik yapıyordu ve kakası hep taşıyordu sırtına çıkıyordu huggies kullandım oda sert olduğu için rahat edemeyeceğini düşündüm sonuç olarak molfiks kullanmaya başladım memnunum bur sorun yaşamadım ama bide komili yeni bez çıkarmış iyi diye duydum onuda denemeyi düşünüyorum küçük bir paket alıp.
Komilimin zeytinyagli olan bezini denedi gorumcem memnun kaadi bu dedigim beze denk gelirsen denemeni tavsiye ederim

Back