Artik kalkiyor kendi kendine ve yuruyo bizden destek almadan :) Iki haftada soker seninkide merak etmeCanim uzayin yuremesi ne alemde ?oglum nerdeyse yurudu yuruycekdi 10 adim falan atiyodu 2 gundur 2 adim atip geriye atiyo kendini ya
Mesaji yazdim aksamina yurudu cocuk elini falan birakip kanepeden kanepeye gidiyo masallah cook tatlii yaaaArtik kalkiyor kendi kendine ve yuruyo bizden destek almadan :) Iki haftada soker seninkide merak etme
masallahhh canimm bak yurumeyi cozmus bundan sonra gecmis olsun bize :)))Mesaji yazdim aksamina yurudu cocuk elini falan birakip kanepeden kanepeye gidiyo masallah cook tatlii yaaa
Aynen simdiden sonra basliyo maraton kazamiz mubarek olsunmasallahhh canimm bak yurumeyi cozmus bundan sonra gecmis olsun bize :)))
Bi adet gibi burda canım herkes yapar kız bebeğine çokta tatlı oluyorlar bindallı içindeyok canım ilk kez duyuyorum öyle bi şey olduğunu. ne için peki anlamı ne?
tebrik ederim. ben d 15 haftalik hamileyim. hatirlar misiniz beni bilmem. 2016 subat annesiyim. tup bebekti kuzum ikincisi mucize kendisi geldi.Tatlim vallane yalan söyleyeyim bn bukadar erkn istemedim. Kendi çıktı geldi :) yinede ikinciyi erkn istiyordum ama kızım 18 aylikn filan diye plan yapıyordm.boyle kısmet oldu.bnim cadı evlere senlik. cok zorluyor bni.hareketli ve mizmizzzz. Arka planda huhihuu mir mir mir hic eksik degil.ama bende batti balik yan gider ikiyide çıkar aradan. zaten dagitmisin modundayim.ikidn sonra bi beş sene dusunmeyeegim.iste iyi yani kanka olurlar her daim
tebrik ederim. ben d 15 haftalik hamileyim. hatirlar misiniz beni bilmem. 2016 subat annesiyim. tup bebekti kuzum ikincisi mucize kendisi geldi.
gecen aklimdan gecmistin hatim baslatmistin yanlis hatirlamiyorsam. keske bu grupta da baslatan olsa demistim. mayis ya da haziran ANNESI okucam insallah ben de
Bizim hemşire emziremediğimi biliyor. Artık mama verme süte başla dedi. Ben çok şaşırdım normalde 1 yaşından evvel verilmez . Ama benim kızım mamasını hiç içmiyordu ve giderek iştahsızlaşıyodu. Sorgulamadım. Çevremdeki deneyimlerden ve içinde bulunduğum duruma dayanarak Süte başladım çok şükür şimdi iştahı düzeldi. Aşırı yemiyor ama iştahsızda değil eskisi gibi. Tabi bu benim kararım. 1 yaşından önce vermek istemeyen vermeyebilir. Sizde 1 yaşından sonra süte başlayabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla bazı kesimler 1 yaştan sonrada mamaya devam edilmesini tavsiye ediyor . (24 saatte toplam 2 defa bazen 1 defa veriyorum ben)Kızlar ya ben birsey merak ettim. Bebislere bir yasindan sonra mama verecek miyiz yoksa sut mu icecekler???
aaminnnn cumlesiyle birlikte. isteyen herkese saglikla Hayirla aratmadan aglatmadan nasip etsin.Ayy inanamıyorum :)) 3. Kişisin sanırım . Tebrik ederim Rabbim size küçük bi hediye daha göndermiş üstelik kendiliğinden olmuş.. Allah sağsalim kucağına almayı da nasip etsin canim
benim kizim da 7.5 aylikken emmeyi birakti denemedigim mama kalmadi hicbirini kabul etmedi. ben de pinarin devam sutunu veriyorum 8. aydan beri gunde 100 ml kadar. dr a sordum verebilirsin dedi.Bizim hemşire emziremediğimi biliyor. Artık mama verme süte başla dedi. Ben çok şaşırdım normalde 1 yaşından evvel verilmez . Ama benim kızım mamasını hiç içmiyordu ve giderek iştahsızlaşıyodu. Sorgulamadım. Çevremdeki deneyimlerden ve içinde bulunduğum duruma dayanarak Süte başladım çok şükür şimdi iştahı düzeldi. Aşırı yemiyor ama iştahsızda değil eskisi gibi. Tabi bu benim kararım. 1 yaşından önce vermek istemeyen vermeyebilir. Sizde 1 yaşından sonra süte başlayabilirsiniz ama bildiğim kadarıyla bazı kesimler 1 yaştan sonrada mamaya devam edilmesini tavsiye ediyor . (24 saatte toplam 2 defa bazen 1 defa veriyorum ben)
Benim kızımda 10 aylık en son 7 kilo 750 gramdı yanlış hatırlamıyorsam . Bu ay kilo aldığını sanmıyorum (hastalanınca düzen alt üst oldu) kızlar erkeklerden daha minyon ondan olsa gerekKızlar merhaba. Hayırlı olsun yeni gelicek bebekler. Hayırlısıyla gelsinler. 3 Çocuk annesi olarak diyorum iyi düşünmek lazım 3. Çoçuk konusundaözellikle . Şükür hepsi sağlıklı sıhhatli ama kalabalıkta hepsiyle ilgilenilmiyor sonra gece yatarken vicdan azabı çekiyorum. Bu arada benim kızım nerdeyse 10 aylık daha 7 kilo 200 gr falan. Hiçbirşey yemiyor dr gittik kan idrar istedi temiz çıktı çoçuğun iyi dedi. Ama çok zayıf ya çok üzülüyorum. Bide gece en az 7 kez kalkıyo emmek için. Çok yoruldum artık. Tavsiye beklyorum
bizimde hemşire ver dedi. Kızıma süt yaradı resmen . Benim yengemin 6 tane çocuğa var ve ilk aydan sonra hiç sütü olmazmış. O da mecbur kalıp ilk aydan sonra inek süt verirmiş. Şimdi hepsi kocaman. 3 tanesi evli ve çocuklu.hiçbirinde bir problem olmadı. Tabi bu kadar erkenine karşıyım ama benim için problem yok kızım 10 aylık. 1 yaşına 2 ay var.. Ha 2 ay önce ha 2 ay sonrabenim kizim da 7.5 aylikken emmeyi birakti denemedigim mama kalmadi hicbirini kabul etmedi. ben de pinarin devam sutunu veriyorum 8. aydan beri gunde 100 ml kadar. dr a sordum verebilirsin dedi.
Ben 40 tan sonra 3. Gün regl oldm. Bünyeden bünyeye değişir . 10 ay normal bence.10 aylik oldu oglum hala regl.olmadim normal mi kızlar doktora gittim.normal değil deyip tarlusal verdi olsu diye ama hormonlarla oynamak da istemiyorum var mi benim gibi olan
ben suanda sadece kahvaltisini inceltmek icin veriyorum 11 aylik olunca biberonla vericem insallah. zaten cok istahsiz ve zayif. yarayacak seyler icin ugrasiyorum. insallah ise yarar.bizimde hemşire ver dedi. Kızıma süt yaradı resmen . Benim yengemin 6 tane çocuğa var ve ilk aydan sonra hiç sütü olmazmış. O da mecbur kalıp ilk aydan sonra inek süt verirmiş. Şimdi hepsi kocaman. 3 tanesi evli ve çocuklu.hiçbirinde bir problem olmadı. Tabi bu kadar erkenine karşıyım ama benim için problem yok kızım 10 aylık. 1 yaşına 2 ay var.. Ha 2 ay önce ha 2 ay sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?