2016 Şubat Anneleri

Canım yaşını beklemek en doğrusu. Çünkü beyazı gözle görülür bir belirti vermeyebilir. Aynen tuz gibi şeker gibi. . .
Yaşında bağırsak, sindirim sistemi ve birçok organın gelişimi iyi duruma geldiğinden dolayı bal şeker tuz yumurta beyazı ve inek sütüne tepki vermeyebiliyor.
Bazı kişiler 4.5 aydan itibaren inek sütü bile veriyor görünen birşey ortaya çıkmadığı için zararı yok sanıyorlar. Çocuk büyüyünce çıkabiliyor . Ben yaşını bekliyorum vermek için.

Omleti yaparken ben yumurtanın sarısını ayırdığımda patlatıyorum, ve birazını alıyorum. Yarısı gibi düşün. (çinkü hergün yumurta veriyorum)
İçine ne koyacaksam koyup 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı bugday unu 1 çay kaşığının yarısı gibi karbonat koyuyorum. O zaman kokmuyor ve yumuş yumuş oluyor.
Yada tam bir yumurta sarısı koyduysam içindeki fazla koyup 2 tane pankek çıkarıyorum ben yiyorum
Bazende haşlayıp sarısının içine beyaz peynir zeytin ceviz falan karıştırıyorum. Güzel yiyor.

Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide

Bayanlar akrabamiz yeni dogum yapti bebek emmiyomus sarilik olur diye korkuyolar.sizce ne yapmamiz lazim.annesinin sutunun gelmesi icin ne yapabiliriz bide
Bebege mama takviyesi yapsinlar. ben inat edip mama vermemistim ama bebegim 2 gun hastanede yatti sarilik yuzuunden. sutun gelemsine en iyi yardimci seyler
-suda kuru naneyi kaynatip uzerine sut katip biraz daha kaynatip icmek
-dut kurusunu sutle kaynatip icmek ve dutlarini yemek ayni sey kuru incirle de yapilabilir

Tatlim vallane yalan söyleyeyim bn bukadar erkn istemedim. Kendi çıktı geldi :) yinede ikinciyi erkn istiyordum ama kızım 18 aylikn filan diye plan yapıyordm.boyle kısmet oldu.bnim cadı evlere senlik. cok zorluyor bni.hareketli ve mizmizzzz. Arka planda huhihuu mir mir mir hic eksik degil.ama bende batti balik yan gider ikiyide çıkar aradan. zaten dagitmisin modundayim.ikidn sonra bi beş sene dusunmeyeegim.iste iyi yani kanka olurlar her daim

Canım işte benım oglum malesef yemıyor..son bır aydır agzını acmaya başladı. Ama bugundr yemedı mesela. Agzını kılıtlıyor kaşıga vuruyor eliyle.. çok üzülüyorum bu duruma yaa..
Tatlim blw uygula döksun firlatsin az sabir et.bn simdi önüne pilav bile koyuyorum doke doke yari yerde yari midede yiyor. ama cok mutlu

Dogru diyosun mesela tuz, anlasilmaz ama aslinda bobregini yorar ilerde sorunlar cikarabilir.. vermiyorum ama ayda yilda bir yese ne olur ki demedende edemiyorum ama dedigin gibi sadece yarisini kullanmak daha iyi yada malzemeyi ikiye katlamak tesekkurler bu arada

Canim devamli emzirsin ve doymayacagi icin mama verebilirler 40cc yeticektir. Ama sutu gelsin diye once kendi emzirsin tek gogus 10 dak digeri 10 seklinde degistirerek en son mama versin.

Tatlim blw uygula döksun firlatsin az sabir et.bn simdi önüne pilav bile koyuyorum doke doke yari yerde yari midede yiyor. ama cok mutlu
Benim oglumda hep kendısı yemek ıstıyor zaten. Hiç kısıtlamıyorum yeterkı yesın diyorum. Ekmeklerı mınnacık yapıp önume koyuyorum kuru üzümü. Köfteyı. Tavuk etini. Pılavı yıyemıyor malesef hep düşüyor elınden :)) ama işte böylede olmuyorkı bu cocugun çorba içmesi lazım cevız fındık badem yemeıs lazım.. bırazcık bırsey yese o gün çok mutlu oluyorum :))) oglum tam on aylık ve 9 bucuk kılo sizce nasıl ?

Benim kızımla kiyaslayinca gayet iyi 1 hafta sonra 10 aylık olacak 8300 kilosu

Tesekkurler canim soylucem :)

Kg su iyi bence canım sağlığı iyi olsun benimki yiyo ama kg almıyo :) 8.5 kg 9.5 aylık yediği sevdiği şeylere karıştır cevizi fındığı un gibi yap kat yoğurttu çorbaydı omlettine yiyossa ona kat

kg si bence gayet iyi canım az yemesine rağmen çok çok iyi. biz henüz 9 kg olmadık

Merhaba uzun zamandir giremedim foruma. tekrar ise baslama alerjik bebis derken zaman nasil gecti anlamadim. diş bugdayini yaptiniz mi acaba. internetten bakinca videolara ozendim bizimkininde yeni cikti disi. menu olarak neler yaptiniz
Canım ben diş buğdayı yapmadım ama 6 ay kınası yapmıştım kızıma pasta yaptırdık kendimde evde sarma poğaça kısır amerikan salatası ve iki çeşitte kurabiye yaptım açıkcası çok curcunalı oldu oyüzden diş buğdayı yapmadım gözüm yemedi artk doğum günü araştırmaları yapmaya başladım

Benim kızımla kiyaslayinca gayet iyi 1 hafta sonra 10 aylık olacak 8300 kilosu
Canım erkek bebekle kız bebek farkediyor dıye biliyorum. Mesela kız için olan zıbınlar bile daha küçük oluyor kesımlerı.
Benim oglum hantal ama. Belkı o yüzden kılosu ıyı bilmiyorum. Son zamnalrda bıraz hareketlenmeye başladı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…