Kızlarrr günaydın bayağıdır girmiyordm bi bakayım dedim kim bilir kaç sayfa yazı yazılmıştır eneee toplam 8 sayfa artık eskisi kadar giremiyor kimse demek
Biz memlekete geldik bayram dolayısıyla.zeynep hanım çok hareketlendi sürünüyor herşeyden istiyor kurtlu bi kız oldu çıktı
bu aralar zayıfladı geliyor bana bacaklarındaki bogumlar gitti..annem de çok zayıfladı bu kız çok zayıf falan diyip duruyor..yemesine icmesine müdahale etmeye de başlayınca kızım hepten yemeye karşı çıkmaya basladi.. yemek yerken de istemeye başlayınca bu sefer de yesin çocuk ama istiyo diye eline ekmek flan verilince iştahı kaçıyor bu seferde.. ben bisey deyince de ay biz öyle büyüttük ay şöyle ay böyle falan
Halbuki evde ne guzeldi bi yere gidince düzen çok bozuluyor hele büyükler varsa başında virvirvir
Bi de ben neyi yapmayın desem illa o oluyor dün en sonunda patladım kv.ye..evde temizlik yapıyorum denize gitcekler ben gelmicem dedim kızda gelmesin erken gidiyorsunuz falan..ay çok kalmicaz zaten sen de rahat olursun sokmayiz denize yanında sırayla dururuz merak etme ay bize guvenmiyormusun yoksa falan dediler bende tamam ozaman denize sokmayin geç te gelmeyin dedim..
Sonuç kız denize girmiş kumlarda yuvarlanmış ve eve çok erken tamm 3 saat sonra geldi.. çıldırdm resmen
öldü kız açlıktan elinde de kuru kabuk ekmek kemirmiş durmuş ancak..veren de gerçi kabahat yani bende
bi de ay oylemi yapmışız hihihiii diye gülünce kadın
bi daha .ah veririm dedim
Bu arada süt iznini sabah kullanmayı düşünen var mı?benim kv bakacak kıza ama kendisi sabahları uyuyor yarim gün çalışıyordum şimdiye kadar babası ve dayısı bakıyordu kıza düzene oturana kadar kahvaltısı falan sabah kullanayim diyorum kv ye güvenmiyorum artik