• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Anneleri

Kiyma icin erken deilmi bilmrm biz ancak 7 ayi doldurduk

6. ayını doldurdugunda verebılırsın dedı ben verdım ama dedıgım gıbı tel suzgecten gecırerek verdım
henüz kıyma vermedim canım ama bu ay başlayacam bende 3 kez çekilmeli diye biliyorum. tavuk için erken canım şimdiden verilmez dedi Dr 9.ayı beklemek gerekiyor

tavuk vermıyeyım o zaman

Kimi doktorda verin dio ben ayda bikere tavuk çorbası vermeyi düşünüyorum ki bugün ilk kez verdim bayildi :)

tavugu nasıl yaptınız , benımkı kıyma parcalarını bıle yutmadı agzında beklettı

6. ayını doldurdugunda verebılırsın dedı ben verdım ama dedıgım gıbı tel suzgecten gecırerek verdım

tavuk vermıyeyım o zaman

1 kaşık zeytinyaği tencereye koydum yarim sogan rendeledim 4 küp tavuk göğüsunu kavurdum sonra küçük patates onuda kup doğradim icine attim soteledim 2 su b.su koyup yumusayincaya kadar pisirdim blendirdan gecirdim benimki kiyma olsun tavuk parcalari olsun yutuo

Kimi doktorda verin dio ben ayda bikere tavuk çorbası vermeyi düşünüyorum ki bugün ilk kez verdim bayildi :)
ben de anlamadım gitti Drler hiç bi konuda hem fikir değil. afiyet olsun minigine benim bebisin de seveceğini düşünüyorum ama daha kıymaya bile başlamadım .bu ay kıyma verecem tavuğu ise sonraki aylarda

tavuk vermıyeyım o zaman

nasıl içine sinerse canım öyle yap. ben 9.aya kadar vermeyi düşünmüyorum açıkçası. Balık ve tavuk alerjik o yüzden. ki şimdiki Tavuklar çok hormonlu oluyor bu yüzden erken tanısmasına hiç gerek yok diye düşünuyorum gene de sen bilirsin. kızmayı ağzından çıkardı diyorsun kıyma için henüz erken olabilir bebeğin için

1 kaşık zeytinyaği tencereye koydum yarim sogan rendeledim 4 küp tavuk göğüsunu kavurdum sonra küçük patates onuda kup doğradim icine attim soteledim 2 su b.su koyup yumusayincaya kadar pisirdim blendirdan gecirdim benimki kiyma olsun tavuk parcalari olsun yutuo
soğan ve yağ kullanıyor musun sen canım Dr ne diyor bu konuda? ben ikisini hiç kullanmıyorum tuz da kullanmıyorum

Muhallebiyi suyla katı yapıp anne sutuyle seyrelteceksin demi anne sütü sıcağa maruz kalmamalı bozulur çünkü
kullanamadim sütü değişik geldi tadı . kokusuna baktım iyiydi. bi tadayım dedim tuhaf geldi. ya önceden sadece bi damla kendi sütümu tatmistim

oyyy kızlar oyyy ben napacam bu sıpayı :(
sagma makınası aldım bıberona alıstırmak ıcın yok anam yoookk gece mahvettı benı
ılla emmek ıstıyor ac oldugundan degıl sadece memede sakınlesıyor
ben bırakıp nasıl gıdıcem okula :/ okul acılmadan baslıyayım alıstırmaya dedım ama nolacak bılmıyorum
ay bı yontem soyleyın dellenecem
:(((

oyyy kızlar oyyy ben napacam bu sıpayı :KK43:
sagma makınası aldım bıberona alıstırmak ıcın yok anam yoookk gece mahvettı benı
ben bırakıp nasıl gıdıcem okula :/ okul acılmadan baslıyayım alıstırmaya dedım ama nolacak bılmıyorum
:KK43:((

Gece deneme gün içinde dene. Meyve seviyorsa biraz meyve suyu koyabilirsin alışması için. Kaç saat ayrı kalacak canım.

Gece deneme gün içinde dene. Meyve seviyorsa biraz meyve suyu koyabilirsin alışması için. Kaç saat ayrı kalacak canım.
9 la 4 arası bide yolu da katarsak iki saat de oradan . gece inat ettim biberon diye ay yıktı binayı resmen baktım olacak gibi değil verdim memeyi anında uyudu uyuz

soğan ve yağ kullanıyor musun sen canım Dr ne diyor bu konuda? ben ikisini hiç kullanmıyorum tuz da kullanmıyorum
Tabiki kullanıyorum yağ ve soğan yarım olarak dr sogan sarımsak tadimlik kullanılabilir tuz kullanmiyorum zeytinyaği kabiz olmasin die yemeklerine katiyorum ayin 19 7 aylık olcak oğlum

ben de anlamadım gitti Drler hiç bi konuda hem fikir değil. afiyet olsun minigine benim bebisin de seveceğini düşünüyorum ama daha kıymaya bile başlamadım .bu ay kıyma verecem tavuğu ise sonraki aylarda
Gönlün nasil rahat ediyorsa bildigin gibi ver sever inş kiymaya bende başlamadım haftaya denicem :)

nasıl içine sinerse canım öyle yap. ben 9.aya kadar vermeyi düşünmüyorum açıkçası. Balık ve tavuk alerjik o yüzden. ki şimdiki Tavuklar çok hormonlu oluyor bu yüzden erken tanısmasına hiç gerek yok diye düşünuyorum gene de sen bilirsin. kızmayı ağzından çıkardı diyorsun kıyma için henüz erken olabilir bebeğin için
Blendırdan gecırıp verıyorum canım. Doktor 3 kez cekılmıs kıymaya basla demıstı 6. ayında.

zeytınyagı kesınlıkle kullanmak lazım hem faydalı asitler var hem de kabızlıgı onluyor. Sogan gaz yapar ben henuz vermedım

oyyy kızlar oyyy ben napacam bu sıpayı :KK43:
:KK43:((
canım gece yatmadan ıyıce doyur hem emzır hem devam sutunden ver mutlaka. Gece 6-7 saatten once uyanırsa sadece bıberonla bıraz su ver ve kucagında tekrarf hafıf sallayarak uyutmaya calıs emzırme. Ben bu sekılde yaptım

canım gece yatmadan ıyıce doyur hem emzır hem devam sutunden ver mutlaka. Gece 6-7 saatten once uyanırsa sadece bıberonla bıraz su ver ve kucagında tekrarf hafıf sallayarak uyutmaya calıs emzırme. Ben bu sekılde yaptım
Denicem cnm çok sağol zaten iyice emziriyorum öyle uyuyo ama uyuz işte aç olmasa da meme istiyo :///

kızlar yürüteç aldınız mı alacak mısınız
benim oğlum 2 dk durmuyor yerinde sürekli bir yerlere tutunup kalkma tırmanma modunda
yürüteç alsam mı bilemedim

kızlar yürüteç aldınız mı alacak mısınız
benim oğlum 2 dk durmuyor yerinde sürekli bir yerlere tutunup kalkma tırmanma modunda
yürüteç alsam mı bilemedim
Aldım valla hamileyken yok yurutec zararlı onu yapmicam bunu yapmicam dedim büyük konusmusum .
Sürekli koymasam da gün içinde koyuyorum kahvaltı hazırlarken fln çok iyi oluyo . babyhope markası onunde ki tablası çıkıyor mama sandalyesi gibi de kullanılıyor koltuk bölümü çıkıp yikanabiliyor .
Sürekli oturtmadiktan sonra yararlı bise valla :)))

Back