Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah kolaylıkl versin durumunun çok zor canım. iştahı nasıl açılır konusunda inan hiç bi fikrim yok yardimci olmak isterdim. emeklemeye başlamamasi normal canım benim bebis de emeklemiyor henüz dış de çıkarmadi:)Kızlar birşey soracağım kızımın başı çok terliyor dr sıcaktan normal demişti artk hava eskisi gibi değil normalmi acabaa varmı böyle olan birde diş çıkmadı emeklemiyor ama çok hareketli fıldır fıldır dönüyor hiç sabit durmuyor yanımda yatıyor gece bile dönüyor 90 derece ayakları ağzıma geliyor sabah yatağın alt taraflarına gitmiş uyurken bile rahat durmuyor ama çok tembel emeklemiyor normalmi acaba 7 aylık olacak haftaya
Emeklemiyorsa bile surunuyirdur büyük ihtimal.emeklemesi ilham gelmesi gibi birsey oluyor.timsah gibi surunurken bir anda poposunu kaldirip kendini ileri geri yapmaya başlıyorlar.her bebek farklı aslında. misal ben.ben hic emekleme luksunde bulunmamisim 10.ayda koltuktan koltuga kendimi geçirerek yürümeye baslamisim.bazi bebekler emekleme aşamasını transit geçiyorKızlar birşey soracağım kızımın başı çok terliyor dr sıcaktan normal demişti artk hava eskisi gibi değil normalmi acabaa varmı böyle olan birde diş çıkmadı emeklemiyor ama çok hareketli fıldır fıldır dönüyor hiç sabit durmuyor yanımda yatıyor gece bile dönüyor 90 derece ayakları ağzıma geliyor sabah yatağın alt taraflarına gitmiş uyurken bile rahat durmuyor ama çok tembel emeklemiyor normalmi acaba 7 aylık olacak haftaya
Bilmiyorum zamanla geciyor ama usutunce sizlama ve kasinti devam ediyorhadi ya çok kötü bu kaşıntı ama kızarıklık ne zaman geçer peki?
Meyveleri sebze gibi haşlıyor musunuz?
Vuhuuuu altın bilgi.ne uykusu...uyku da kim ki ? Ben elma armut karıştırıp mama yaptım 3 gündür.o çok etkiliyor demek ki... Bu sabah da sadece armuttan yaptım.tüh bilsem haşlardım.dolaptan çıktı ısınsın diye sıcak suda tuttum hepsi o...ben de diyorum imkanı yok dokunmamalı.alerjisi var ama elma armut doktor kontrolünde verdiğim şeyler...emzirmeden de yatırdım hala uykusuz.demek etkiliymiş.çooook teşekkürler!Normalde haslamıyodum ancak gece saat bası uyanıyodu bi arkadasım elma armut ve kayısının midede gaz yaptığını gündüz bile yemiş olsa gece rahatsız ettiğini haslanırsa gece rahat uyuyacağını söyledi denedim ve haslayp katıyorum muhallebisine yoğurduna vs haklı galiba dedim :) ama senin bebeğin uykusu iyiyse haslamadan verebilirsin
benim bebis de saat başı uyanıyor ondan midir acaba. çok da meyve tüketiyor gündüz.Normalde haslamıyodum ancak gece saat bası uyanıyodu bi arkadasım elma armut ve kayısının midede gaz yaptığını gündüz bile yemiş olsa gece rahatsız ettiğini haslanırsa gece rahat uyuyacağını söyledi denedim ve haslayp katıyorum muhallebisine yoğurduna vs haklı galiba dedim :) ama senin bebeğin uykusu iyiyse haslamadan verebilirsin
Merhabalarr ben haziran annesiyim ama bi konuda yardıma ihtiyacım var 3 aylık kıx bebeğim var kırkı çıktıktan sonra huysuz oldu uyku sıkıntımız var uykuya dalamıyo ve sürekli ağlıyo huysuz uyusa bile en fazla yarım saat her türlü beşiği denedim ama yok uyutma yöntemi bulamadm her yolu denedim bana ne önerirsiniz?? Şimdiden teşekkürler
Denycem teşekkür ederimm :)Kesinlikle yarım kundak öneririm kollarını ince penye battaniye ile sarın uyandıramasın kendini ili çocuğumda da işe yaradı...
@mevsimMehtap dene bence, azıcık su ile meyvesini haşla fazla öldürmeye gerek yok vitamini ölmesin, işe yarar umarım...
Canım terleme sebebi elyaf yastık olabilir mi? Benim kızım da çok terliyordu tesadüfen bi gün yastıksız yatırdığımda farkettim ki meğer yastık terletiyormuş. O zamandan beri yastıksız yatırıyorum ve hiç terlemiyor :)Kızlar birşey soracağım kızımın başı çok terliyor dr sıcaktan normal demişti artk hava eskisi gibi değil normalmi acabaa varmı böyle olan birde diş çıkmadı emeklemiyor ama çok hareketli fıldır fıldır dönüyor hiç sabit durmuyor yanımda yatıyor gece bile dönüyor 90 derece ayakları ağzıma geliyor sabah yatağın alt taraflarına gitmiş uyurken bile rahat durmuyor ama çok tembel emeklemiyor normalmi acaba 7 aylık olacak haftaya
teşekkür ederim umarım ondandir onun içinde benim içinde çok zor bi durum saat başı uyanmasiKesinlikle yarım kundak öneririm kollarını ince penye battaniye ile sarın uyandıramasın kendini ili çocuğumda da işe yaradı...
@mevsimMehtap dene bence, azıcık su ile meyvesini haşla fazla öldürmeye gerek yok vitamini ölmesin, işe yarar umarım...
gözünüz aydın canım hayırlı olsun ilk dışı. kolyeyi ne amaçla kullandın ?İyi geceler anneler ve minik bebişleri :) uzun zamandır yazamıyorum ama arada okumaya çalışıyorum. Biz bugün ilk incimizi patlattııııkkkk :) gelsin ısırılan memişler gitsin yara uçlar :)))7+14üz buarada. Kehribar kolyenin faydasını gördüğümüzü düşünüyorum maaşallah her fırsatta kontrol ediyo olmasam farketmezdim:) huysuzluk yapmadı çünkü hiç minik kuzum
Teşekkür ederiz canım çok sağol. Kolye kehribar diş kolyesi canım yani dişleri ağrısız acısız çıkarsın diye :) nette bununla ilgili bayağ açıklama var bi bak istersen. Doğal antibiyotik:)gözünüz aydın canım hayırlı olsun ilk dışı. kolyeyi ne amaçla kullandın ?