2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
snowball0680
Canim ya allah yardimcin olsun.çok üzüldüm ve şaşirdim.onlarin yaptigi hatalar yüzünden bu hale gelmişsin..doktor bişey demedi mi? Gerçi bu saatten sonra yapilacak bişey yokmuş baksana.rabbim evlatlarini sana bağışlasın inş.herşey yoluna girer sen içini ferah tut

Canım benim tabiki yaşayacaklar Allahın izniyle. Anneleri onlara baktı büyüttü Asmin0002 de seninle aynı haftada doğurdu şimdi evlerindeler maşallah. Hiç kötü düşünme vakti zamanı şimdiymiş demekki bişey vesile olacakmış. Moralini yüksek tut ki bebişlerin de senden güç alsınlar hemencecik toparlansınlar inşallah. Dualarımız seninle Allah yardımcın olsun bizi merakta bırakma güzel haberlerini bekliyoruz.

Benim dr bakmadi kolestaza. Daha cok gobekte kasinti var diye. Ama ben artik cok zorlaniyorum. Ortadan kaybolanlardan korkuyorum artik :)

cnm lütfen aglama üzülme stres yapmamaya calış bebişlerin için güçlü olmalısın bizim dualarımız seninle...

Benim dr bakmadi kolestaza. Daha cok gobekte kasinti var diye. Ama ben artik cok zorlaniyorum. Ortadan kaybolanlardan korkuyorum artik :)
:))) ayy canım benim evet ya bgn bi kayboldum herkes aramış doğurdum sanmış eşimi aramışlar falan. Ama perişan oldum cidden 4 saat hastanede. Gece 3 saat uyudum stres yaptım yatamadım bi türlü. Bgn güzelce bi uyucam inşallah

Ah canim benim darisi bize insallah. Artik ben iki gozum iki cesme agliyorum. Senin gibi bizde kavusalim biran once insallah hem bebeklerimize hem sagligimiza

Ah canim benim kiyamam sana mesajini simdi okudum. Allah yardimcin olsun. Bak iki arkadas burda senin gibi dogum yapti ikisininde masallahi var. Dualarim seninle insallah hersey cok guzel sen moralini yuksek yut bol bol dua et ben de edicem. Keske elimizden baska birseyler gelse. Guzel haberlerle geleceksin sende. Ne olur uzulme sadece bebeklerini dusun. Hangi hastanedeydin

Ben iki kere nstye girdim sonra dr almadi cok yoruyorlar ikizi gerek yok dedi. Simdi sizi duyunca doktorun bildigi varmis diyorum

Dualarımız senınle... Sakın üzülüp stres yapma herşey olacağına varır... Mıs gıbı doğarlar kuvözde kalırlar bır sure o kadar...Allah yavrularının yar ve yardımcısıdır merak etme

Ben de o aşamaya geçmek ıstıyorum artık

Kızlar gene kanamam oldu yattım dün bugün daha iyiyim bebekler 2 kilo civarı da aklıma takılan boyları bazıları bu haftalarda 48 cm demiş başka sayfada bizimkiler 42 cm çok mu kısa ya ama teyzem tam 40 haftada doğurdu 48 cm

Canım olumlu düşün bebeklerin turp gibi doğacak annesi belki kuvözde uzun kalırlar ama sen hiç merak etme 26 haftada doğup turp gibi olan şimdi 5 yaşında olan tatlı mı tatlı bir uzak kuzenim var.sen içini ferah tut bebeklerine kötü şeyler yakıştırma lütfen sakin kal dualarımız seninle

Canım olumlu düşün bebeklerin turp gibi doğacak annesi belki kuvözde uzun kalırlar ama sen hiç merak etme 26 haftada doğup turp gibi olan şimdi 5 yaşında olan tatlı mı tatlı bir uzak kuzenim var.sen içini ferah tut bebeklerine kötü şeyler yakıştırma lütfen sakin kal dualarımız seninle

Kızlar merhaba bugün doktordan geldim çok şükür herşey yolunda..sadece tansiyonum biraz yüksek çıktı.inş.bi sorun oluşturmaz o yüzden doktor 1 hafta sonra tekrar görmek istedi.yoksa 2 hafta sonra gel ameliyat gününü belirleriz o hafta alırız demişti.ama işte tansiyon yüksek çıkınca haftaya bi daha bakalım dedi.bu arada bebişler 2400 civarindalarmiş.

snowball0680 canım kesinlikle moralini bozma, karamsar olma. Ciğer geliştirici de etkili olucak ve sağlıkla Dünyaya gelecekler. Kuvezde biraz kalsalarda kısa sürede toparlayacaklar. Dualarım seninle

Kızlar merhabaa. Bugün safra asiti test sonucum belli oldu malesef yüksek çıkmış. Kaşıntıları ciddiye aldığım iyi oldu. Doktorum yarın doğurtucaz dedi. Şoktayım hala şu an. Nolur dua edin bebişlerime sağlıklı olsunlar. 35+6 da almış olacak yarın. Allahım nolur hersey güzel olsun yavrularımız sağlıkla doğsun. Kuvezde kalmaları sorun değil yeter ki sağlıklı olsunlar. Çok stresliyim duygularım karmakarışık. Çocuklar hiç hareket etmiyo benimle birlkte strese öi girdiler acaba. Doktor hemen ilaç başlattı ursofalk diye. İnşallah bu kolestaz denilen karaciğer hastalığı çocukları etkilememiştir. Dualarınıza ihtiyacım var güzel anneler. Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…