Canım benim tabiki yaşayacaklar Allahın izniyle. Anneleri onlara baktı büyüttüKızlar bana dua edin.Hastaneye gelmeden evvel ne ağrım vardı ne kasılma ne bisey..Nts yüzünden karnıma bastirmadiklari mi kaldı,4 saat sırt ustu yatmaktan bebeklerin toplaşmalari mi,açlık bir yandan,bebeklerden birinin yeriNi tespit edemedikleri için saatlerce uğraşmaları ve çektiğim acılar mi..Ve malesef durup durmadik yerde suyum boşaldıSu an ağlıyorum,30+3 deyim.Apar topar ciğer geliştirici yaptılar.24 saatte etkisini gösteriyormuş,24 saat geciktirecekler.Ama geri dönüşü yok,bebekler alınacak.Zoruma giden bugün yapilan müdahalelerin yüzünden bu hale gelmem . Dua edin arkadaşlar..Bebekler yasasın
Benim dr bakmadi kolestaza. Daha cok gobekte kasinti var diye. Ama ben artik cok zorlaniyorum. Ortadan kaybolanlardan korkuyorum artik :)Geldim canımm. Okadar yoruldum kiii gözlerimden uyku akıyo, bedenim 81 kiloyu taşımıyo. Heryerim ödem bacaklar ayaklar davul gbi. Doktorum idrar kan tahlili istedi sonra vücudumdaki kaşınma izlerini görünce heryerim çizik içinde, safra asitimve karaciğer enzimlerine bakmak istedi. Gebelik koleastazı olabilir tehlikelidir dedi ama sonuç 2 güne çıkacak ve yüksek çıkarsa direkt doğuma alacakmış. Normalse gelecek haftayı beklicez kısmetse. Durumlar böyle. Okdr uykusuz ve perişanım kii ama bugünümüze bin şükür kızlar çok dua edelim kendimize bebeklerimize ve birbirimize
Kızlar bana dua edin.Hastaneye gelmeden evvel ne ağrım vardı ne kasılma ne bisey..Nts yüzünden karnıma bastirmadiklari mi kaldı,4 saat sırt ustu yatmaktan bebeklerin toplaşmalari mi,açlık bir yandan,bebeklerden birinin yeriNi tespit edemedikleri için saatlerce uğraşmaları ve çektiğim acılar mi..Ve malesef durup durmadik yerde suyum boşaldıSu an ağlıyorum,30+3 deyim.Apar topar ciğer geliştirici yaptılar.24 saatte etkisini gösteriyormuş,24 saat geciktirecekler.Ama geri dönüşü yok,bebekler alınacak.Zoruma giden bugün yapilan müdahalelerin yüzünden bu hale gelmem . Dua edin arkadaşlar..Bebekler yasasın
:))) ayy canım benim evet ya bgn bi kayboldum herkes aramış doğurdum sanmış eşimi aramışlar falan. Ama perişan oldum cidden 4 saat hastanede. Gece 3 saat uyudum stres yaptım yatamadım bi türlü. Bgn güzelce bi uyucam inşallahBenim dr bakmadi kolestaza. Daha cok gobekte kasinti var diye. Ama ben artik cok zorlaniyorum. Ortadan kaybolanlardan korkuyorum artik :)
Ah canim benim darisi bize insallah. Artik ben iki gozum iki cesme agliyorum. Senin gibi bizde kavusalim biran once insallah hem bebeklerimize hem sagligimizaMrb kızlar cvplarım çok geç oluyor kusura bakmayın öyle bir koşturmaca içindeyimki durup düşünmeye vaktim yok ne olduğunu anlamış değilim hala :) şikayetlerinizi okurken o ağrılarım aklıma geldi içim ürperdi şimdi de ameliyat yerim daha iyileşmedi ama çok daha iyiyim sarkan göbeğim ve çatlaklarım dışında :) bebeklerim dogumdan sinra cok kilo verdi kizlar oyuzden prematüre kiyafetleri iyi oldu biri 2 digeri 2300 hala giyiyoruz. Ayrica kilolari muayenedeki ölçümlerden düşüktü. Ama cabuk toparliycaz galiba bir haftada 300 gram almışlardı kontrollerinde. Doğduklarında evede gelince bizaman sonra hersey düzene giriyor hanımlar biraz daha sabredin.
Ah canim benim kiyamam sana mesajini simdi okudum. Allah yardimcin olsun. Bak iki arkadas burda senin gibi dogum yapti ikisininde masallahi var. Dualarim seninle insallah hersey cok guzel sen moralini yuksek yut bol bol dua et ben de edicem. Keske elimizden baska birseyler gelse. Guzel haberlerle geleceksin sende. Ne olur uzulme sadece bebeklerini dusun. Hangi hastanedeydinKızlar bana dua edin.Hastaneye gelmeden evvel ne ağrım vardı ne kasılma ne bisey..Nts yüzünden karnıma bastirmadiklari mi kaldı,4 saat sırt ustu yatmaktan bebeklerin toplaşmalari mi,açlık bir yandan,bebeklerden birinin yeriNi tespit edemedikleri için saatlerce uğraşmaları ve çektiğim acılar mi..Ve malesef durup durmadik yerde suyum boşaldıSu an ağlıyorum,30+3 deyim.Apar topar ciğer geliştirici yaptılar.24 saatte etkisini gösteriyormuş,24 saat geciktirecekler.Ama geri dönüşü yok,bebekler alınacak.Zoruma giden bugün yapilan müdahalelerin yüzünden bu hale gelmem . Dua edin arkadaşlar..Bebekler yasasın
Ben iki kere nstye girdim sonra dr almadi cok yoruyorlar ikizi gerek yok dedi. Simdi sizi duyunca doktorun bildigi varmis diyorum:))) ayy canım benim evet ya bgn bi kayboldum herkes aramış doğurdum sanmış eşimi aramışlar falan. Ama perişan oldum cidden 4 saat hastanede. Gece 3 saat uyudum stres yaptım yatamadım bi türlü. Bgn güzelce bi uyucam inşallah
Dualarımız senınle... Sakın üzülüp stres yapma herşey olacağına varır... Mıs gıbı doğarlar kuvözde kalırlar bır sure o kadar...Allah yavrularının yar ve yardımcısıdır merak etmeKızlar bana dua edin.Hastaneye gelmeden evvel ne ağrım vardı ne kasılma ne bisey..Nts yüzünden karnıma bastirmadiklari mi kaldı,4 saat sırt ustu yatmaktan bebeklerin toplaşmalari mi,açlık bir yandan,bebeklerden birinin yeriNi tespit edemedikleri için saatlerce uğraşmaları ve çektiğim acılar mi..Ve malesef durup durmadik yerde suyum boşaldıSu an ağlıyorum,30+3 deyim.Apar topar ciğer geliştirici yaptılar.24 saatte etkisini gösteriyormuş,24 saat geciktirecekler.Ama geri dönüşü yok,bebekler alınacak.Zoruma giden bugün yapilan müdahalelerin yüzünden bu hale gelmem . Dua edin arkadaşlar..Bebekler yasasın
Ben de o aşamaya geçmek ıstıyorum artıkMrb kızlar cvplarım çok geç oluyor kusura bakmayın öyle bir koşturmaca içindeyimki durup düşünmeye vaktim yok ne olduğunu anlamış değilim hala :) şikayetlerinizi okurken o ağrılarım aklıma geldi içim ürperdi şimdi de ameliyat yerim daha iyileşmedi ama çok daha iyiyim sarkan göbeğim ve çatlaklarım dışında :) bebeklerim dogumdan sinra cok kilo verdi kizlar oyuzden prematüre kiyafetleri iyi oldu biri 2 digeri 2300 hala giyiyoruz. Ayrica kilolari muayenedeki ölçümlerden düşüktü. Ama cabuk toparliycaz galiba bir haftada 300 gram almışlardı kontrollerinde. Doğduklarında evede gelince bizaman sonra hersey düzene giriyor hanımlar biraz daha sabredin.
Beni .doktorum bugune kadar daha bir kere boy soylemedi :)Kızlar gene kanamam oldu yattım dün bugün daha iyiyim bebekler 2 kilo civarı da aklıma takılan boyları bazıları bu haftalarda 48 cm demiş başka sayfada bizimkiler 42 cm çok mu kısa ya ama teyzem tam 40 haftada doğurdu 48 cm
Canım olumlu düşün bebeklerin turp gibi doğacak annesi belki kuvözde uzun kalırlar ama sen hiç merak etme 26 haftada doğup turp gibi olan şimdi 5 yaşında olan tatlı mı tatlı bir uzak kuzenim var.sen içini ferah tut bebeklerine kötü şeyler yakıştırma lütfen sakin kal dualarımız seninleKızlar bana dua edin.Hastaneye gelmeden evvel ne ağrım vardı ne kasılma ne bisey..Nts yüzünden karnıma bastirmadiklari mi kaldı,4 saat sırt ustu yatmaktan bebeklerin toplaşmalari mi,açlık bir yandan,bebeklerden birinin yeriNi tespit edemedikleri için saatlerce uğraşmaları ve çektiğim acılar mi..Ve malesef durup durmadik yerde suyum boşaldıSu an ağlıyorum,30+3 deyim.Apar topar ciğer geliştirici yaptılar.24 saatte etkisini gösteriyormuş,24 saat geciktirecekler.Ama geri dönüşü yok,bebekler alınacak.Zoruma giden bugün yapilan müdahalelerin yüzünden bu hale gelmem . Dua edin arkadaşlar..Bebekler yasasın