- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 37
Canım bebişlerin hareketleri nasıl? Ben çok korkuyorum azalınca. Bi de benim başından beri aşırı akıntım var her wc ye gidince koyduğum peçete ıslak oluyor. Sarı kremsi yada seffaf şekilde ama hep bir akıntı var. Suları iyidir inşallah diye endişe ediyorum. Sürekli oynamıyolar soluma yatınca sdce kolunu bacağını çıkarıyolar sıkışmaktan okadar. Diğer bebeği pek hissedemiorm çok yan tarafta duruyomuş. Ben de senin gbi sağdan sola dönerken çok acı çekiyorum. Bir tarafta toplanıolar dediğin gibi. İnşallah sağlıkları yerindedir önmli olan oAmiiin hepimiz daha da zorlanmadan kurtulalim insallah. Benim her yerim agriyor bacak sirt bel kasiklar vaginal bolge. Yururken ayaklarimi suruyorum.mutlaka bir yere tuunuyorum. Yatakta uyku yok ve artik donemiyorum da. Tam doberken o gobekteki agirligi tasiyamiyorum bi tarafta toplanip kaliyor sanki ve oyle canim aciyor kibugun doktor hepsi olacak yapacak hic bir sey yok dedi. Hic bir dogum belirtisi yok ve agrilar dogum icin bir sebep degil dedi
Canim tam oyle degil. Devlet bazi kalemlerden ucret almayi yasakliyor ama hastanenin anlasmasini bitirdiklerinden bu durum bizim icin gecerli degil malesef. Hem anlasmasi olup hem ucret alanlar var dedigin gibi onu geri alabiliyormusuz. Kimin sebep oldugu belli tum o burokratlar siyasiler karilarini dune kadar o hastanelerde dogurtup bugun halki magdur ediyorlar ama onlarinda yanina kalmaz. Hamilenin duasi kabul olur diyorlar sebep olanlar cok ahimi aldilar
Allah annelerimizi babalarimizi basimizdan eksik etmesin. Hic ic karartici degil gayet ic acici seyler canim benim. Ne guzel her isini halletmisler bebiskolar gelene kadar o kokular falan hep gider sen merak etmeGüzel ikiz anneleri,hepinize geçmiş olsun.Doğumlar yaklaştıkça ağrılar artıyor,ben de sizinle ayni durumdayım.Gece olsun hic istemiyorum,uykum bölük pörçük..Vücudum ödem içinde,yatarken bile ayaklarım ari sokmuş gibi felaket derecede şişiyor ve ağrıyor.Oturdugumda yerimden kalkmak gerekiyorsa 40 defa düşünüyorum,diz kapakların beni taşımıyor.Bebekler iyi olsunlar,zamanında doğsunlar yeter ki her ağrıya sizi ya zorluğa katlanayım diyorum ama bebekler minyon,bakalım bu pazartesi yine nasıl bir üzüntü içinde döneceğim doktorun yanından.
Babamlar burdalar bugün.Babam bebeklerin odasını badana yaptı,odayı açık seker pembesine boyattik.İnşallah koku çıkar bugün yarin..Annem de perdeleri,evdeki örtüleri yıkıyor sağolsun.Gelecek hafta sonu evi temizlettireyim,elimi süremiyorum artik.Benden boyle çok iç karartıcı oldu sanırım,kusura bakmayın canlar.Hepinize selamlar,kendinize iyi bakin simdilik
Canim.benim de hareketler azaldi. Yani daha az hissediyorum ama bazen de ustteki cosuyor alttakini daha az hissediyorum. Bu donemde yerleri daraldigi icin hareketleri az hissetmemiz normalmisCanım bebişlerin hareketleri nasıl? Ben çok korkuyorum azalınca. Bi de benim başından beri aşırı akıntım var her wc ye gidince koyduğum peçete ıslak oluyor. Sarı kremsi yada seffaf şekilde ama hep bir akıntı var. Suları iyidir inşallah diye endişe ediyorum. Sürekli oynamıyolar soluma yatınca sdce kolunu bacağını çıkarıyolar sıkışmaktan okadar. Diğer bebeği pek hissedemiorm çok yan tarafta duruyomuş. Ben de senin gbi sağdan sola dönerken çok acı çekiyorum. Bir tarafta toplanıolar dediğin gibi. İnşallah sağlıkları yerindedir önmli olan o
Hakli olabilirsin degil hakliyim. Ben hamileyim ve son haftamda bana eziyet ediyorlar Allah hepsinden de ses cikarmayanindan da sebebp olanindan da misliyle cikarsin.Tamam doğru haklı olabilirsin.türlü bahane ve kılıfına uydurularak bunu alıyor olabilirler.benim dikkat çekmek istediğim şey şu. Her ne olursa olsun devletin yeni doğanlar da özel hastanelerin sadece bazıları ile anlaşması yok vs . Üç kagidina inanmayın.eğer hastanenin normalde herhangi bir şekilde sgk anlasmasi varsa sana şöyle diyemez.muayede yada su su kalemlerde gecerli kuvezde degil diyemez.
Lütfen sgk anlaşması olan bir hastanede kuveze tek kuruş dahi ödemeyin. Ki geneldede hastanelerin çoğu sgk anlaşmalı zaten.
Canım bebişlerin hareketleri nasıl? Ben çok korkuyorum azalınca. Bi de benim başından beri aşırı akıntım var her wc ye gidince koyduğum peçete ıslak oluyor. Sarı kremsi yada seffaf şekilde ama hep bir akıntı var. Suları iyidir inşallah diye endişe ediyorum. Sürekli oynamıyolar soluma yatınca sdce kolunu bacağını çıkarıyolar sıkışmaktan okadar. Diğer bebeği pek hissedemiorm çok yan tarafta duruyomuş. Ben de senin gbi sağdan sola dönerken çok acı çekiyorum. Bir tarafta toplanıolar dediğin gibi. İnşallah sağlıkları yerindedir önmli olan o
Saol canım çok tesekkür ederim 37+1ken dogum olcak insallah.benim bebislerim cok kilolu degil 2300 falan olcaklar hayırlısı artıkMerhaba canım çok az kalmış Allah kolaylık versin sağ salim kucağna almayı nasip etsin yavrularını inşallah. Bize mutlaka yaz müsait olursan. Doktorun sanırım 37+0 da almak istedi benim de o haftalarda düşünüyor 36+4 gibi hayırlısıyla gelebilirsek tabi. Bebişler nasılmış kaç olmuş kiloları? İnşallah kucağına alıp evinize götürürsün
Saol canım çok tesekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsunAlah kurtarsin canim darisi bize olsun. Ben de senden dua bekliyorum.
Allah yardımcın olsun zaman gectikce gercekten cok zor oluyor ben 37 hafta oldum ama inan artık yürüyemiyorum sürekli uzanmaya calısıyorum insallah sende geçirirsin günlerini biran önceKizlar bir sorum var size. Ben ozellikle geceleri agrilar icinde kivraniyorum. Artik yatakta donerken agliyorum aci ve agridan. Bu hafta grip yuzunden agrim cok saniyordum.bugun gribim hafifledi ama agrilarim cok siddetliydi. Gunduz zaten hic yatmiyorum yatinca kotu oluyorum diye. Surekli uzanir gibi oturuyorum. Aksam da deigim gibi agri ve aci seansi basliyor. Siz nasilsiniz bu kadar agir olan olan var mi. Doktor bana 36 olmassa 37yi bekleyelim diyor ama benim gucum kalmadi((
Öylemiii ben de bizimkilere üzülüyodum neden büyümemişler diye. Doktor 2400-2500 gibi doğarlar en fazla dedi. Pzt günü 2200-1980 lerdi haftaya doğum var kısmetse kiloları önmli değil yeter ki sağlıklı olsunlar kucağımza alalım evimize gidelim hayırlısıyla başka bişey istemem dua edelim birbirimize Rabbim kabul eder inşallahSaol canım çok tesekkür ederim 37+1ken dogum olcak insallah.benim bebislerim cok kilolu degil 2300 falan olcaklar hayırlısı artık
Canım o hıçkırıktır benim de öyle uzun sürüyor. Hıçkırık iyiymiş mideyi ciğerleri geliştiriyormuş. Allah hepimizin yavrularna sağlıkla doğmayı nasip etsin inşallahbende de hareketler azaldı. arada bacak kol birseyler cıkıyor.Alttaki kızım bazen tempolu bir sekilde vuruyormus gibi oluyor. Acaba hıckırıyor mu diye düşünüyorum cünkü 5-6 dk sürüyor ve ritmik sekilde oluyor. oglan da hiç karsılasmadım
Canim dikkat et salgin varmis. Dun doktorum bu ara gripten kurtulacak hastam olmayacak heralde hepiniz hastalandiniz dedi. Surekli atesini ve tansiyonunu takip et en onemlisi bu cunku hemen domuz gribinden korkuyorlar ve belirtisi ates tansiyon ve bogaz yarasi. Zaten ilac vermiyorlar gunde uc taneyi gecmemek uzere parol veriyorlar. Bol bol sicak icecek, sut, elma tarcin zencefil karanfil karabiber karisimini kaynatip balla icebilirsin gogsunu yumusatsin diye, ama baska bitki cayi yasak en fazla bi tane ihlamur icebilirsin sadece. Biz hastalansakta bisey yapmiyorlar bana soylenenlere ve yaptiklarima gore gunlerin acil ve hastane tecrubesi ile yazayim dedim :) cok gecmis olsun kendini koru.Slm kızlar nasılsınız bende bugün halsizlik varsanki hasta olcam gibi..bir de sizde de oluyomuş bilmiyorum ama göğsümün alt kısmında yanma sızlama gibi bişey oluyo rahmin en üstünde yanı yanı göğüs değil göbeğin göğüste bittiği yerde.umarım anlatabilmişimdir.
Canim dikkat et salgin varmis. Dun doktorum bu ara gripten kurtulacak hastam olmayacak heralde hepiniz hastalandiniz dedi. Surekli atesini ve tansiyonunu takip et en onemlisi bu cunku hemen domuz gribinden korkuyorlar ve belirtisi ates tansiyon ve bogaz yarasi. Zaten ilac vermiyorlar gunde uc taneyi gecmemek uzere parol veriyorlar. Bol bol sicak icecek, sut, elma tarcin zencefil karanfil karabiber karisimini kaynatip balla icebilirsin gogsunu yumusatsin diye, ama baska bitki cayi yasak en fazla bi tane ihlamur icebilirsin sadece. Biz hastalansakta bisey yapmiyorlar bana soylenenlere ve yaptiklarima gore gunlerin acil ve hastane tecrubesi ile yazayim dedim :) cok gecmis olsun kendini koru.
Gogus yanmasi da tam birebir sol gogsumun bitim yerinde yasadim bebegin pozisyonundan dolayi kaburga batmasi dedi doktor bir de sag gogsumde kitle zannettim.gecen ona da muayene etti sut bezi dedi.
Aynen bende sonrasini dusunuyoum. Halen hastayim ama simdi bile bebek odasina girmiyorum girenden de rahatsiz oluyorum :))Ben de cok korkuyorum hasta olmaktan. 2 günde bir kontrole cagırıyor doktorum. Dogum tarihini belirlemek için.maskeyle dolasıyorum ben de hastanede. birde her insan gelip öpüyor beni su öpüşme olayından tiksiniyorum cidden. Neden hamile kadını öpmeye zorlarsınız ki. Haftaya dogum yapsam hastaneye ziyarete gelecekler de hasta olabilir. Napıcam diye kara kara düşünüyorum. Acaba herkesi maskeyle mi soksam odaya diye aklıma fikirler geliyor. Bir de eve yatılı bakıcı aldık. haftasonları izne cıkıyor. Geri geldiginde hasta olursa naparız bebekler evdeyken diye de düşünüyorum. hastalık hastası olucam sanırım bebekler yüzünden
Hakli olabilirsin degil hakliyim. Ben hamileyim ve son haftamda bana eziyet ediyorlar Allah hepsinden de ses cikarmayanindan da sebebp olanindan da misliyle cikarsin.
Ben ilk gunden beri ayni hastaneye gidiyorum devlet kurumlariyla anlasmasi vardi. 31 aralikta marifetmis gibi kac tane tam.tesekkullu hastanenin anlasmasini iptal emisler. Hastane burasi savasta bile hastanelere saldirilmaz. Senin pkkdan bi farkin kalmadi benim gozumde. Ama bizim halkimiz o kadar duyarsiz ki aman bana degmeyen yilan bin yil yasasin diye memleketi bu hale getirdiler. Cok sukur imkanim var da bir sekilde hallediyorum. Zaten hastanedekiler uyardilar haberiniz olsun basimiza boyle bisey geldi dediler. Doktorum sen merak etme kuvezlik yada acil bir durumda baska hastanedeki bir arkadasima teslim edicem seni dedi. Cok kizginim bir de ustune kendileri gibi dolandirici hirsizlarla es tutulmalarina daha da cok kizdigim icin bu kadar uzun yazdim
Bugun 35 haftalik oldum cok sukur. Senin ne kadar olduHaklsın yasadigin bu şartlardan dolayi ne diyim arkadaşım.sanki yeterince stres yokmuş gibi hayatimizda bide bunlar zorlastiriyorlar hayatımızı.dediğin gibi maddi gücü olmayan ne yapsın.niz kendimizi şanslı görüyoruz belki ama o insanlara da büyük günah.herkes şanslı olmayabiliyor. Kaçıncı haftadasın sen arkadaşım?