2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Selam kizlar nasilsiniz, dogum sinyalleri baslayan var mi :)

Slm canım.benim bugün karnım ve kasıklarım ağrısı çok korktum.gece de zaten hiç uyuyamadım yatamiyorum artık karnim acıyo kaburgam batıyo çok kötü..yarın kontrolum var sizler naptiniz? Bugün kontrolü olanlar bilgi versinler

Kontrole geldik hala hastaneden çıkamadık..Bebekler her zaman ki gibi minyon.Biri 1100 diğeri 1400 gr.Doktor 3 hafta sonrasına randevu verdi,malesef rahim boyunda incelme var.Hic kalkma,gezeyim alışveriş yapayım deme bolca dinlen dedi.Nst ye yolladı,2 saat oldu hala adam gibi sonuç alamadık.Bağlayıp gidiyorlar,başında kimse beklemiyor.Sağlıklı bir sonuç alınana kadar herhalde gece yarısına kadar burda tutacaklar.Karnım sertleşti ve açım birakmiyorlar da.Doktor illa sonucu göreceğim demiş.Yan odadaki kadincagizin bağrışları da cabasi...Ben çok kötüyüm ya kurtarın beni diye bagirasim var

Ankarada yaşayan arkadaşlar sizler hangi hastaneye gidiyordunuz?yanı acil bişey olduğunda hemen yakinmi oturduğunuz yere

birkadin inan sağlık sorunları bakımından hastene bakımından, doğum öncesi hisler bakımımdan tamamen aynısını şeyleri hissediyorum ve yasıyorum sen Dr una güvenip o hastanede yapmaya karar vermişsin ben de sgk iptali yüzünden hastane ve Dr değiştirdim Dr a güveniyormuşum bilmiyorum ama en azında artık Bebek yoğun bakımından eminim e bu da en önemli şey bu aşamada. Karnım taş yatsan olmaz kalksan zaten kalkamazsın uyumak filan hak getire şimdi daha yeni bir de ayaklarım şişmeye başladı olmuşum 68 kilo belim sırtım kaburgalarım ağrıyor geceleri resmen ağlıyorum eşimde çaresiz geçecek geçecek diye beni avutuyor yani hafta sayıyorum ama artık sancılarım ve bel ağrılarıma bakarsak fazla beklemieyeceğim bebeklerimi...

Uyuşukluk karıncalanma gibi hafif yanma hissi aynısını bende yaşıyorum ama okudum hepimizde varmış ben de evham yapıyordum plasentaya birşeyler mi oluyor diye ama öyle bir şey olsa hepimize olmazdı sanırım

Can'ım sabret aynılarını 26.haftadan bu yananyaşıyorum canım sık dişini artık sıka sıka dişimiz kalmadı ama bebeklerimiz sağlasın kilolarını takma önemli olan sağlıkları ama sen yine se balık ve protein ihmal etme muz tahin pekmez filan tüket omega 3 vermiştir Dr un bunların faydası olur ama yine de yapı meselesi minyon bebekler olacaklarıdır benim bir kuzenim 4/5 kilo doğurdu iki bebeğini diğer kuzenim 2-2,5 Vallahi büyüyorlar aralarında hiç fark yok anne bünyesi ile alakalı bir durum herhalde önemli olan sağlıklı olmamaları sen stres yapma

Bende ayni seyleri birebir yasiyorum ama dogum belirtisi degil dedi doktor. Siddetli agri belden girecekmis kasiklarda devam edecekmis. Daha once yasadigimiz hic bir agriya benzemeyecekmis dr oyle dedi. Allah hepimizi kurtarsin bu hafta biri surpiz yapacakmi bakalim :)

Canim stres yapma ades haftalar oncesinden yasadi sanirim senin sıkıntilarini.İnsallah guzel haberlerle cikarsin. Ankara uniye giden senmiydin yoksa umutlumuydu

Ankarada yaşayan arkadaşlar sizler hangi hastaneye gidiyordunuz?yanı acil bişey olduğunda hemen yakinmi oturduğunuz yere
Canim ben turgut ozala gidiyorum ama acil durumlarda zekai tahire gidiyorum hep. Aksam veya hafta sonu en iyi kadin dogum acili orasi. Su son hastane sıkıntısındb sonra doguma nereye gidcegimden korkuyorum ((

Hepimizin Allah yardimcisi olsun sabedicez cok cok az kaldi. Sen benden daha uzun suredir bu stresi yasiyorsun masallah bugunlere geldin. Ben de artik geceleri agliyoum. Geceleri artik la havle cekiyorum. Demin de sinilerim bozuldu cok agladim annemde uzuldu ama insaniz iste ayaklar dersen bu hafta balon oldu. Aksam akadaslar geldi onun da oyleydi dogumun ertesi gunu bir daha sismedi dedi. Sen daha tecrubelisin insallah hpsi gEcEcek

birkadin canım ben üniversite.hastanesine gidiyorum.zekai tahiri duymuştum ama hiç gitmedim oraya.iyi doktorlar varmış ama. Bendeki sancılar doğum sancıları değil o zaman çünkü belim hiç ağrimiyo sadece adet sancısı gibi ağrı giriyor arada..hayırlısıyla 36.yı da bitirsek çok mutlu olcam.bu arada benimde ayaklarım şiş..üstelik üst kısmı acıyo da..@Ades___ sen 68 mi oldun.ben en son 80 dim bacaklarım artık taşımıyor kasıklarimdaki kemikler acıyo..seninde mi göğüs altında karıncalanma uyuşukluk var bende de aynısı işte.böyle bişey ısırıyo sanki yaniyo birden.özellikle yatinca oluyo benim.yarın bi doktora sorayim bakalim

Ben en son gittigimde vaginal muayene oldum. Cok garip ve zordu. İcerde beek oluna insan korkuyor. Dr parmaklarini baya bi soktu rahim agzin tamamen kapali daha doguma var dedi. Cumaya kontrol dedi ama ben cok yoruldum kizlar

Bende ayniyim günler çabuk geçsin istiyorum hiç keyfim yok..ayy alttan mi muayene etti bende korkuyorum inş.bakmaz

B Babygirl23 canim nerelerdesin ses ver
Geldim canımm. Okadar yoruldum kiii gözlerimden uyku akıyo, bedenim 81 kiloyu taşımıyo. Heryerim ödem bacaklar ayaklar davul gbi. Doktorum idrar kan tahlili istedi sonra vücudumdaki kaşınma izlerini görünce heryerim çizik içinde, safra asitimve karaciğer enzimlerine bakmak istedi. Gebelik koleastazı olabilir tehlikelidir dedi ama sonuç 2 güne çıkacak ve yüksek çıkarsa direkt doğuma alacakmış. Normalse gelecek haftayı beklicez kısmetse. Durumlar böyle. Okdr uykusuz ve perişanım kii ama bugünümüze bin şükür kızlar çok dua edelim kendimize bebeklerimize ve birbirimize

B Babygirl23 canım benimde kaşintilarim geçmedi 2 kere test yaptırdım kolestaz için normal çıktı.sadece karaciğer enzimlerine bakıldı ama.safra asidi testi gittiğim hastanede yapılmıyormuş..olsaydı karaciğerde de çıkardı demi ama? Sen kaç haftaliktin canım? Allah hepimizin yardımcısı olsun emeklerimizi boşa çıkartmasin.

Mrb kızlar cvplarım çok geç oluyor kusura bakmayın öyle bir koşturmaca içindeyimki durup düşünmeye vaktim yok ne olduğunu anlamış değilim hala :) şikayetlerinizi okurken o ağrılarım aklıma geldi içim ürperdi şimdi de ameliyat yerim daha iyileşmedi ama çok daha iyiyim sarkan göbeğim ve çatlaklarım dışında :) bebeklerim dogumdan sinra cok kilo verdi kizlar oyuzden prematüre kiyafetleri iyi oldu biri 2 digeri 2300 hala giyiyoruz. Ayrica kilolari muayenedeki ölçümlerden düşüktü. Ama cabuk toparliycaz galiba bir haftada 300 gram almışlardı kontrollerinde. Doğduklarında evede gelince bizaman sonra hersey düzene giriyor hanımlar biraz daha sabredin.

Kızlar bana dua edin.Hastaneye gelmeden evvel ne ağrım vardı ne kasılma ne bisey..Nts yüzünden karnıma bastirmadiklari mi kaldı,4 saat sırt ustu yatmaktan bebeklerin toplaşmalari mi,açlık bir yandan,bebeklerden birinin yeriNi tespit edemedikleri için saatlerce uğraşmaları ve çektiğim acılar mi..Ve malesef durup durmadik yerde suyum boşaldı Su an ağlıyorum,30+3 deyim.Apar topar ciğer geliştirici yaptılar.24 saatte etkisini gösteriyormuş,24 saat geciktirecekler.Ama geri dönüşü yok,bebekler alınacak.Zoruma giden bugün yapilan müdahalelerin yüzünden bu hale gelmem . Dua edin arkadaşlar..Bebekler yasasın

Canım benim karaciğer enzimlerim birazcık artmış ama o tek başına gösterge değilmiş. Dediğin gibi safra asitleri için başka lab a gönderildi, onun sonucu en az 2 güne çıkuyor. Heycan ve stresle bekliyorm artk sonucu inşallah çıkmaz bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…