2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Canım çok geçmiş olsun rahim ağzın iyi durumda bizim de seninle aynı zaten. Bundan sonra yapacağımız şey bol bol dinlenmek. İğneni olduğun da iyi olmuş hiçbir sıkıntı çıkmıycak inşallah. Hepimiz güzel haberler vericez birbirimize Allahın izniyle :)

Canim benimcçok geçmiş olsun ana sonu iyi olacak ikizler annesinin dinlenmesini istemiş demekki sen artık dinlenmrme bak içini ferah tut bize verdiğin moral içinde çok teşekkürler Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun

canım emzikleri içleri açılıyo mu? nette böyle bişi görüm emzik yerlerine birer lokum koymuşlardı çok güzeldi

evet bende bu markadan almaya karar verdim canım ama biraz daha bekleyip deneyimli annelere sorayım diyorum

canım ya kıyamam bu haldeyken bile bizleri düşünüp moral vermişsin :KK15: hiç üzme kendini Allahın izniyle bebişler zamanında gelecek anneleri ben inanıyorum senin incelmiş rahim ağzın benim baştan beri olan ölçüm yani kafan takılmasın sakın ona, raporu ayarlamasıda iyi olmuş doktorunun yatıp dinlen bol bol sakın kendini zorlama hiç bişi için, bizlere bilgi ver sürekli merak ederiz, kendine ve bebişlerine çok çoook iyi bak canım :KK15:

Merhaba hanımlar benimde korkularım boşa değilmiş dün gece kasilma şikayetleriyle hastaneye geldim yatışım yapildi dun karnım cok sertti daha önceki agrilarimda kasılmaymış ama ayırt edemedim ben buyuyor bebeklerim ondan agirlastim diyordum dun agri kesici igneler fitil magnezyum düsük tehlikesi icin igne fitil ve adalat kullaniyordum zaten ikiye cikti belli araliklar bunlari veriyorlar. Nstye baglaniyorum devamli akciğer gelistirici igne yapılacak bugün iki uc doz yapilacak sanirim. Wcye bile kalkmadan yatmami istiyor doktorum bundan sonra hedefimiz 32. Haftayi gormek dedi. İnşallah su bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklıla kucagimiza alsak. Size tavsiyem stres yapmayin tabi ama çokta ihmal etmeyin kasilma sertlesme hissederseniz acile gidin bu muayene olun artik zorlu haftalardayız Ades___ Ades___ sanada çok geçmiş olsun canım aynı durumdayız anlaşılan ben daha hastanede yatıcam galiba ayrıntılı ultrasona girdim tekrar buarada. Napalım artık şikayet etmeden sabredip yatıcaz bebişler için ☺️
Kızlar eve çıktık ama zorla sancılarımı sıfırlayamadık Dr um sadece yemek ve tuvalet için kalkmam şartıyla izin verdi çünkü oğlumu çok özledim o da bensiz yapamıyor bende ilaçlarımı aldım eve geldim ancak duş bile 5dk ılık suyla cumartesi sabah yeniden gidip nst ye bağlanacağım eğer tablo değişmezse yeniden yatış yazacakmış Dr um aynen Asmin0002 Asmin0002 d dediği gibi 32. Hafta için odaklandık o zamana kadar ne gerekiyorsa yapıcam dedi.şimdi burdan size tek söyleyeceğim lütfen dikkat edin artık yürümek alışveriş filan yok sertleşmeye sancı eşlik ediyorsa aman dikkat edin ikizlerin sevmediği haftalara girdik yatmak bebekleri ve rahmi dinlendirmek en iyisi bir de şu iğneyi mutlaka yaptırın derim şimdilik bu kadar yatıp dinlenecek ve dua edeceğim kendim ve hepimiz inin Allah ım hiçbirimizi bu yolda eksik koymasın❤️❤️

Merhaba hanımlar benimde korkularım boşa değilmiş dün gece kasilma şikayetleriyle hastaneye geldim yatışım yapildi dun karnım cok sertti daha önceki agrilarimda kasılmaymış ama ayırt edemedim ben buyuyor bebeklerim ondan agirlastim diyordum dun agri kesici igneler fitil magnezyum düsük tehlikesi icin igne fitil ve adalat kullaniyordum zaten ikiye cikti belli araliklar bunlari veriyorlar. Nstye baglaniyorum devamli akciğer gelistirici igne yapılacak bugün iki uc doz yapilacak sanirim. Wcye bile kalkmadan yatmami istiyor doktorum bundan sonra hedefimiz 32. Haftayi gormek dedi. İnşallah su bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklıla kucagimiza alsak. Size tavsiyem stres yapmayin tabi ama çokta ihmal etmeyin kasilma sertlesme hissederseniz acile gidin bu muayene olun artik zorlu haftalardayız Ades___ Ades___ sanada çok geçmiş olsun canım aynı durumdayız anlaşılan ben daha hastanede yatıcam galiba ayrıntılı ultrasona girdim tekrar buarada. Napalım artık şikayet etmeden sabredip yatıcaz bebişler için ☺️

Canım çok geçmiş olsun emin ellerde hastahanede sin inşallh hiç bi sorun olmiycak ve bebisler 32. Haftayİda gecicek sen rahat olmaya çalış dualarimiz sizinle

Ben de masa basinda surekli oturuyorum. Ama o da iyi degil ogleden sonralari karnim tas oluyordu. Ben de dunden beri kizlari duyunca izin aldim bugun. Pazartesi de insallah rapor istiycem doktordan artik gitmek istemiyorum ise
Dinlenmek en iyi ilaç canım dinlen bol bol

Kızlar eve çıktık ama zorla sancılarımı sıfırlayamadık Dr um sadece yemek ve tuvalet için kalkmam şartıyla izin verdi çünkü oğlumu çok özledim o da bensiz yapamıyor bende ilaçlarımı aldım eve geldim ancak duş bile 5dk ılık suyla cumartesi sabah yeniden gidip nst ye bağlanacağım eğer tablo değişmezse yeniden yatış yazacakmış Dr um aynen Asmin0002 Asmin0002 d dediği gibi 32. Hafta için odaklandık o zamana kadar ne gerekiyorsa yapıcam dedi.şimdi burdan size tek söyleyeceğim lütfen dikkat edin artık yürümek alışveriş filan yok sertleşmeye sancı eşlik ediyorsa aman dikkat edin ikizlerin sevmediği haftalara girdik yatmak bebekleri ve rahmi dinlendirmek en iyisi bir de şu iğneyi mutlaka yaptırın derim şimdilik bu kadar yatıp dinlenecek ve dua edeceğim kendim ve hepimiz inin Allah ım hiçbirimizi bu yolda eksik koymasın❤️❤️

Canım bundan sonrası sende dikkat edicek sin bol bol allahın izniyle inşallh zamanları geldiği zaman gelicek bebisler

Merhaba kızlar ben gruba yeni katıldım şu an 25.haftadayim (24+5)
ikizlerim bir kız bir erkek
36.hafta 30 ocak 2016
37.hafta 6 Şubat 2016 da geliyor dogum ne zaman olur bilmiyorum
Aklımda bin tane sorular ve kaygilar var umarim bu platform da birbirimize yardimci oluruz.

Can'ım ciğer geliştirici iğne vurdular mı sana?bü de acayip bol su içi ama baya bol kasılmaları durdurmanın en etkili yoluymuş ikimize de geçmiş olsun alıcaz bebeklerimizi sapa sağlam Allah'ın izniyle ❤️❤️

36.hafta 30 ocak 2016
Aklımda bin tane sorular ve kaygilar var umarim bu platform da birbirimize yardimci oluruz.

Hosgeldin cnm aramıza

Hayırlı zamanda gelsin inşallh bebisler suan hepimizin önceliği 32. Haftayi devirmek sonrasına bebişlerin durumu karar vericek

Benimki de suda eriyenden ve bende unutuyorum çok içmeyi ictigin zaman kasik agrilarim hafifliyor baya ihmal etmemek lazım aslında

Kızlar bide gyno ferro demir ilacı verdi doktor ama sabah aç karnına iç dedi sabahları çok midem bulanıyor icemiyorum acaba gece yatarken icsem olurmu
Olur canim bende kullaniyorum gece yatarkeniciyodum ama kansiz cikinca sabah aksam icmeye basladim. Sadece bir saat oncesinde ve sonrasinda sut ve sut urunleri tuketme etkisini azaltiyomus
canim cok cok gecmis olsun dualarimiz sizlerle insallah zamaninda hayirlisiyla alirsiniz bebisleri kucaklariniza hic kalkma sakin uzme kendini bol bol dua et ve konus onlarla beklesinler lutfen ❤

Can'ım aslında anlamadım Regl sancısı gibi birşeyler hissettim ve karnım sertleşerek beni sıkmaya başladı bir gecede oldu böyle bütün akşam da nasılmış bu sancı diye anlamaya çalıştım ama inanırmışım hala bilmiyorum çünkü karnım ağrır gibiyken nst de bir şey çıkmıyo bazen de rahatken ufak ufak sancılar çıkmıyo ben de tanımıyorum yani sancıları
Bir de sen tecrubelisin degil mi :) biz nasil anliycaz of of

Benimki de suda eriyenden ve bende unutuyorum çok içmeyi ictigin zaman kasik agrilarim hafifliyor baya ihmal etmemek lazım aslında

Kızlar bide gyno ferro demir ilacı verdi doktor ama sabah aç karnına iç dedi sabahları çok midem bulanıyor icemiyorum acaba gece yatarken icsem olurmu
Olur canim ama ac olman lazim mesela 7 gibi yemek yedikten sonra sonra bisey yemezsen 11 gibi icer yatarsin. Ben cok ictim demir ilaci o zaman doktor oyle onermisti. İstah acar gece icersen daha az istahin acilir demisti ben de yatarken iciyordum ama simdi sabah iciyorum

İgne dedigin ciger gelistirici mi

36.hafta 30 ocak 2016
Masallah canim hosgeldin. Evet dogru yerdesin tam kaygilarin dorugundayiz bizde :KK19:

Asmin0002 Asmin0002 Amin inşallah canım eve gidince uzanıp dinlenmeye çalışıyorum yemekte yapmam lazım tabi ama 2 gündür böyle şeyler okudum ya etkilendim heralde yemek bile yapmak istemiyorum ayakta kalmaya korkar oldum yatıp dinleniyorum anneme gidiyoruz yemek yemeye napalım.
peki o toplanma ne sıklıkla olurdu yani karnın bayaa yamuluyomuydu canım benim genelde her akşam oluyo sanki popişlerini dikiyo gibi oluyolar bi de popişlerinin olduğu yerlerde olunca ben öyle sanıyorum yani ama çok öyle kalmıyo 2-3 sn sonra normale dönüyo
Benimde oluyor öyle karnımın bitarafı şişiyor azönce öyleydim nstye bağlıydım zaten doktorm bu hareketlerinden dolayı dedi uzun sürer ve ağrılı sert olursa kasılma dedi.

Benimde sertlesmeler oluyor ama ben hangi hareket hangisinin diye bile ayirt edemiyorum ki kolunun bacagini poposunu anlayayim :) siz nasil ayirt edebiliyosunuz
Valla dedim ya canım ayırt edemiyorum ama dün kesik ağrısı gibi bi ağrım olunca geldim panik yapma ayaklarını üşütme dinlen ve dinlenince gecmiyor mu diye sordu doktorum dün telde yürümekte bile zorlanıyordum

36.hafta 30 ocak 2016
Sen biraz gecikmişsin aramıza girmeye ama olsun :) biz beraber geçirdik haftaları günleri beraber saydık ama sen yaklaşmışsın doğuma hadi bakalım hayırlısıyla gelsin bebişler isim düşündün mü benimde bir kız bir erkek

Valla dedim ya canım ayırt edemiyorum ama dün kesik ağrısı gibi bi ağrım olunca geldim panik yapma ayaklarını üşütme dinlen ve dinlenince gecmiyor mu diye sordu doktorum dün telde yürümekte bile zorlanıyordum
Simdi nasilsin canim hala hastanede misin

X