- 30 Temmuz 2015
- 390
- 387
Canım çok geçmiş olsun rahim ağzın iyi durumda bizim de seninle aynı zaten. Bundan sonra yapacağımız şey bol bol dinlenmek. İğneni olduğun da iyi olmuş hiçbir sıkıntı çıkmıycak inşallah. Hepimiz güzel haberler vericez birbirimize Allahın izniyle :)
Canim benimcçok geçmiş olsun ana sonu iyi olacak ikizler annesinin dinlenmesini istemiş demekki sen artık dinlenmrme bak içini ferah tut bize verdiğin moral içinde çok teşekkürler Rabbim hepimizi ve bebeklerimizi korusun
canım emzikleri içleri açılıyo mu? nette böyle bişi görüm emzik yerlerine birer lokum koymuşlardı çok güzeldi
evet bende bu markadan almaya karar verdim canım ama biraz daha bekleyip deneyimli annelere sorayım diyorum
canım ya kıyamam bu haldeyken bile bizleri düşünüp moral vermişsin hiç üzme kendini Allahın izniyle bebişler zamanında gelecek anneleri ben inanıyorum senin incelmiş rahim ağzın benim baştan beri olan ölçüm yani kafan takılmasın sakın ona, raporu ayarlamasıda iyi olmuş doktorunun yatıp dinlen bol bol sakın kendini zorlama hiç bişi için, bizlere bilgi ver sürekli merak ederiz, kendine ve bebişlerine çok çoook iyi bak canım
Kızlar eve çıktık ama zorla sancılarımı sıfırlayamadık Dr um sadece yemek ve tuvalet için kalkmam şartıyla izin verdi çünkü oğlumu çok özledim o da bensiz yapamıyor bende ilaçlarımı aldım eve geldim ancak duş bile 5dk ılık suyla cumartesi sabah yeniden gidip nst ye bağlanacağım eğer tablo değişmezse yeniden yatış yazacakmış Dr um aynen Asmin0002 d dediği gibi 32. Hafta için odaklandık o zamana kadar ne gerekiyorsa yapıcam dedi.şimdi burdan size tek söyleyeceğim lütfen dikkat edin artık yürümek alışveriş filan yok sertleşmeye sancı eşlik ediyorsa aman dikkat edin ikizlerin sevmediği haftalara girdik yatmak bebekleri ve rahmi dinlendirmek en iyisi bir de şu iğneyi mutlaka yaptırın derim şimdilik bu kadar yatıp dinlenecek ve dua edeceğim kendim ve hepimiz inin Allah ım hiçbirimizi bu yolda eksik koymasınMerhaba hanımlar benimde korkularım boşa değilmiş dün gece kasilma şikayetleriyle hastaneye geldim yatışım yapildi dun karnım cok sertti daha önceki agrilarimda kasılmaymış ama ayırt edemedim ben buyuyor bebeklerim ondan agirlastim diyordum dun agri kesici igneler fitil magnezyum düsük tehlikesi icin igne fitil ve adalat kullaniyordum zaten ikiye cikti belli araliklar bunlari veriyorlar. Nstye baglaniyorum devamli akciğer gelistirici igne yapılacak bugün iki uc doz yapilacak sanirim. Wcye bile kalkmadan yatmami istiyor doktorum bundan sonra hedefimiz 32. Haftayi gormek dedi. İnşallah su bebeklerimizi hayırlısıyla sağlıklıla kucagimiza alsak. Size tavsiyem stres yapmayin tabi ama çokta ihmal etmeyin kasilma sertlesme hissederseniz acile gidin bu muayene olun artik zorlu haftalardayız Ades___ sanada çok geçmiş olsun canım aynı durumdayız anlaşılan ben daha hastanede yatıcam galiba ayrıntılı ultrasona girdim tekrar buarada. Napalım artık şikayet etmeden sabredip yatıcaz bebişler için