Gecmis olsun canim insallah gecici biseydir. Bende gecen ay epilasyona gittigimde guzellik uzmani soyledi hamilelikte agda yaptirma vaginal varis olur diye acikcasi ilk defa duymustum oyle bisey. Belirtileri neler insallah gecici biseydirKızlar dün benim de randevum vardıbirkadin in dediği gibi ölçülen tüm rakamlar iyiydi bebekler olsun rahim ağzı olsun herşey şahaneydi ama akşam kaç zamandır vag. Da ağrı oluyordu acaba kıldönmesi gibi birşey mi var dedim aman yarabbi Kocaman bir vaginal varis oluşmuş hiç duymamıştım böyle bir şey korktum sabahtan beri internette bakıyorum çok kişinin başına geliyormuş aman dikkat.başına böyle bir durum gelen var mı.çok şükür bebeklere bir zararı yok ama sonrasında tedavi gerektiren bir meletmiş kendisi evet evet moralimi bozmayacağım bozmayacağım hayır herşey yolundaaaa
Canim insallah gecmistir ben de bugun cok yordum kendimi sabahtan bu saate kadar bebek magazasi gezdim ve simdi agrim var. Bir daha tovbe. Herseyi internetten alicam. Sen de belki benjm gibi yorduysan kendini ondan olmustur. Bir de ben banyodan cok korkuyorum. Ben baslarda cok hastanede yattim o zaman bana banyoda cok kalma sakin sicak soguk su olmasin ilik suyla ayakta 5 dakka dus al demislerdi hala da oyle yapiyorumKızlar Merhaba umarım herkes iyidir.
Benim dün gece akşam 7 de kasigima bir ağrı girdi çığlık cigliga kaldım duş aldım uzandım ama geçmedi bıçak gibi bir batma sağ tarafta. Dr aradık hastaneye çağırdı nst ye bağladı çok şükür sancım çıkmadı bebeklerde iyiydi idrar tahlili de temiz çıktı
eve geldim ama hala bişey batıyor hoc böyle bişey yaşayan var mı ? Bu bıçak ağrısı da nedir
FairyTale61 papyonkilikli ikinize de gecmis olsun kizcelerin anneleri insallah biseycik olmayacak beslenmenize moralinize dikkat edin. Ben griptin pek giremiyorum ama simdi uyandim surekli biseyler yiyorum :) yumurta bebegin gelisimini cok etkiliyormus bol bol yumurta yedin yegenlerime iyi bakin emi
Kızlar Merhaba umarım herkes iyidir.
Benim dün gece akşam 7 de kasigima bir ağrı girdi çığlık cigliga kaldım duş aldım uzandım ama geçmedi bıçak gibi bir batma sağ tarafta. Dr aradık hastaneye çağırdı nst ye bağladı çok şükür sancım çıkmadı bebeklerde iyiydi idrar tahlili de temiz çıktı
eve geldim ama hala bişey batıyor hoc böyle bişey yaşayan var mı ? Bu bıçak ağrısı da nedir
canımmm şubat tüp bebek topiğine gel bi ara mucizemiz var maşalllaahhh suphanalllaahhh...FairyTale61 papyonkilikli ikinize de gecmis olsun kizcelerin anneleri insallah biseycik olmayacak beslenmenize moralinize dikkat edin. Ben griptin pek giremiyorum ama simdi uyandim surekli biseyler yiyorum :) yumurta bebegin gelisimini cok etkiliyormus bol bol yumurta yedin yegenlerime iyi bakin emi
Hayırdır canım?? Ne mucizesiymiş merak ettimcanımmm şubat tüp bebek topiğine gel bi ara mucizemiz var maşalllaahhh suphanalllaahhh...
Asında hiç bir belirtisi yok benim bacaklarımda bile yoktu öncesinde ama bildiğin o büyük damarları çkmış görünüm oluşuyor vulva da.biz hızla kilo aldık ve progesteron kullanıyoruz ya onlar büyük oranda sebep oluyormuş yani artan gebelik hormonu ve hızlı kilo ... fazla ayakta kalmamaya dikkat edin kızlar ilk sebep bu bol bol ayaklar havaya dinlenin hamileliğin trimester kısmında görülüyormuş.bazıları geçiyor bazıları kalıcı oluyormuş inşallah benim ki geçer çünkü benim durumuma geldiğinde yani kocaman olduğunda ağrı yapıyor yürüyemiyorum zaten iğneler ilaçlar vitaminler derken şimdi bir de bunun için ilaç kullanıcam neyse;annelikte böyle durumlarda kendi canını-acını pek takmıyorsun bebeklerim iyi çok şükür...Gecmis olsun canim insallah gecici biseydir. Bende gecen ay epilasyona gittigimde guzellik uzmani soyledi hamilelikte agda yaptirma vaginal varis olur diye acikcasi ilk defa duymustum oyle bisey. Belirtileri neler insallah gecici biseydir
Canim insallah gecmistir ben de bugun cok yordum kendimi sabahtan bu saate kadar bebek magazasi gezdim ve simdi agrim var. Bir daha tovbe. Herseyi internetten alicam. Sen de belki benjm gibi yorduysan kendini ondan olmustur. Bir de ben banyodan cok korkuyorum. Ben baslarda cok hastanede yattim o zaman bana banyoda cok kalma sakin sicak soguk su olmasin ilik suyla ayakta 5 dakka dus al demislerdi hala da oyle yapiyorum
Geçmiş olsun cnm henüz öyle bişeyle karşılaşmadım ama usutmus olabilirmisin ayaklarını karnını sıcak tut kendine dikkat et
Cok sevindim gercekten mucize. Bence ikinci mucize de gelecek bence ikiz degeri cok yuksek :)canımmm şubat tüp bebek topiğine gel bi ara mucizemiz var maşalllaahhh suphanalllaahhh...
Tamamen meraktan soruyorum :) ben gobek deligimi goremiyorum ya o kisimlarda varis olduysa da ruhum duymaz :)))Asında hiç bir belirtisi yok benim bacaklarımda bile yoktu öncesinde ama bildiğin o büyük damarları çkmış görünüm oluşuyor vulva da.biz hızla kilo aldık ve progesteron kullanıyoruz ya onlar büyük oranda sebep oluyormuş yani artan gebelik hormonu ve hızlı kilo ... fazla ayakta kalmamaya dikkat edin kızlar ilk sebep bu bol bol ayaklar havaya dinlenin hamileliğin trimester kısmında görülüyormuş.bazıları geçiyor bazıları kalıcı oluyormuş inşallah benim ki geçer çünkü benim durumuma geldiğinde yani kocaman olduğunda ağrı yapıyor yürüyemiyorum zaten iğneler ilaçlar vitaminler derken şimdi bir de bunun için ilaç kullanıcam neyse;annelikte böyle durumlarda kendi canını-acını pek takmıyorsun bebeklerim iyi çok şükür...
:)) benim de zaten epeydir yürüdüğümde ayakta kaldığımda filan ağrıyordu görmediğimden anlamıyordum ha bire elimle çamaşır hizasını yokluyordum hafif şişliği kıl dönmesi filan vardır diye ona bağlıyordum uzun Zaman sürünce bi bakayım dedim ayna ile zaten elime gelen şişlikleri güzümle görünce şok oldum insanların bacaklarındaki o ufak kılcal damarlardan bahsetmiyorum baya baya dışarı çıkmış bir damar görünümünden bahsediyorum. Yoksa ayna ile bakmasam hala anlamıyacağım zaten dediğin gibi göbek deliğimi zar zor görüyorumTamamen meraktan soruyorum :) ben gobek deligimi goremiyorum ya o kisimlarda varis olduysa da ruhum duymaz :)))
Bu arada mesajını yeni görüyorum canım kendi derdime düşünce ancak yazabiliyorum ben bir hafta önce yazdım sanırım aynı şey oldu bana da ama benim sadece 1 saat sürdü bıçak gibi kasıklarıma sancı saplandı bacaklarımı çektim kendime öylece kaldım gaz sancısı demişti Dr um bir de ayaklarını ve karnını sıcak tut bu Zaman'dan sonra bu tarz Ağrı'lar olabilir ama önemli olan nst de birşey çıkmaması tabi insanın Ağrı'sı nerdeyse canı orda...umarım çoktan geçmiştir ayaklarını sıcak tutmayı unutmaKızlar Merhaba umarım herkes iyidir.
Gecmis olsun canim insallah kalici olmaz:)) benim de zaten epeydir yürüdüğümde ayakta kaldığımda filan ağrıyordu görmediğimden anlamıyordum ha bire elimle çamaşır hizasını yokluyordum hafif şişliği kıl dönmesi filan vardır diye ona bağlıyordum uzun Zaman sürünce bi bakayım dedim ayna ile zaten elime gelen şişlikleri güzümle görünce şok oldum insanların bacaklarındaki o ufak kılcal damarlardan bahsetmiyorum baya baya dışarı çıkmış bir damar görünümünden bahsediyorum. Yoksa ayna ile bakmasam hala anlamıyacağım zaten dediğin gibi göbek deliğimi zar zor görüyorum
Ben de garip garip sekillerde hissediyorum ama daha cok kalp atisi gibi karnjmin hep farkli yerlerinde hissediyorum. Bana da yatakta egilince sanki icerde bi sopa var da bukulmus gibi agrili bisey oluyo o zaman cok korkuyorum :))Kızlar iyi olduğunuza sevindim çok şükür hepimiz öyle yada böyle büyütüyoruz bebişleri 20 li haftaları aştık 30 a doğru merdiven dayadık. Allah hepimizi ve yavrularımızı sağ salim kurtarsın inşallah. Merak ettiğim daha doğrusu tedirgin olduğum şey bebeklerin hareketini sizin nasıl hissettiğiniz:) ben oturunca yda karnım sıkışık oturunca aşağıda sanki elektrik çarpması gbi boğum boğum bi hareket hissediorum. Bi de saat gibi sanki böyle sürekli bi duran bi atan bi hareket. Öyle olunca korkuyorm ayağa kalkıyorum. Sürekli bi hareket hisseden var mı böyle kalp atışı gibi başlayınca belli bi süre süren. Ayy kafayı yiyorm galiba
Demekki kaygılarımız hep aynı canım:) evet en çok kalp atışı gibi haklısın. İyi olsunlar da kuzucuklar inşallah:)Ben de garip garip sekillerde hissediyorum ama daha cok kalp atisi gibi karnjmin hep farkli yerlerinde hissediyorum. Bana da yatakta egilince sanki icerde bi sopa var da bukulmus gibi agrili bisey oluyo o zaman cok korkuyorum :))
canım çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun şükür daha iyiyim napalım biz özel anneleriz çekicez demekki :) onlar iyi olsunlardaBu arada mesajını yeni görüyorum canım kendi derdime düşünce ancak yazabiliyorum ben bir hafta önce yazdım sanırım aynı şey oldu bana da ama benim sadece 1 saat sürdü bıçak gibi kasıklarıma sancı saplandı bacaklarımı çektim kendime öylece kaldım gaz sancısı demişti Dr um bir de ayaklarını ve karnını sıcak tut bu Zaman'dan sonra bu tarz Ağrı'lar olabilir ama önemli olan nst de birşey çıkmaması tabi insanın Ağrı'sı nerdeyse canı orda...umarım çoktan geçmiştir ayaklarını sıcak tutmayı unutma
Kızlar iyi olduğunuza sevindim çok şükür hepimiz öyle yada böyle büyütüyoruz bebişleri 20 li haftaları aştık 30 a doğru merdiven dayadık. Allah hepimizi ve yavrularımızı sağ salim kurtarsın inşallah. Merak ettiğim daha doğrusu tedirgin olduğum şey bebeklerin hareketini sizin nasıl hissettiğiniz:) ben oturunca yda karnım sıkışık oturunca aşağıda sanki elektrik çarpması gbi boğum boğum bi hareket hissediorum. Bi de saat gibi sanki böyle sürekli bi duran bi atan bi hareket. Öyle olunca korkuyorm ayağa kalkıyorum. Sürekli bi hareket hisseden var mı böyle kalp atışı gibi başlayınca belli bi süre süren. Ayy kafayı yiyorm galiba