- 28 Kasım 2014
- 2.156
- 2.315
Canım içini ferah tut hiçbirşey yoktur benim karnımda kimi gün daha büyük kimi gün daha küçük kimi gün sağda kimi gün solda bi aşağıda bi göğsümün altında sürekli şekil değiştiriyor karnım mesela geçen hafta karnım kocamandı şimdi ise iki hafta önceki haline döndü kasık ve karın Ağrılarım ise her gün mütemadiyen oluyor ben kanıksadım artık hiç merak etmeGunaydin kizlar.dun gogus altimda gerilme ve kasiklarimda batma oldu biraz.gobegimde biraz asagiya dogru indi gibi geldi.aksam esim gelince ona da sordum sanki biraz diyince koptum tabi agladim sonra doktorumu aradimkanama ve durduramicak kadar agri olmadigi surece korkulcak bisi olmuyo ama yarin gel kontrol edeyim hem alttan rahim agzina bakalim seninde icin rahatlasin dedi bugun 2 de gidicem bbakalim. Sabah aile hekiminden rapor aldim bu hafta icin dinleneyim diye
Gunaydin kizlar.dun gogus altimda gerilme ve kasiklarimda batma oldu biraz.gobegimde biraz asagiya dogru indi gibi geldi.aksam esim gelince ona da sordum sanki biraz diyince koptum tabi agladim sonra doktorumu aradimkanama ve durduramicak kadar agri olmadigi surece korkulcak bisi olmuyo ama yarin gel kontrol edeyim hem alttan rahim agzina bakalim seninde icin rahatlasin dedi bugun 2 de gidicem bbakalim. Sabah aile hekiminden rapor aldim bu hafta icin dinleneyim diye
Aynen yaaa Dr um artık gülüyo bana diyor ki ;bak iki misli hızla büyüyo Rahmin bağırsakların,kara ciğerin,böbreklerin,hatta kaburgaların dahi ağrır ama sen yine bana sor ama panik de yapma diyo ama ne mümkün her gün bir acaba yaşıyorum mutlakacanım benim hepimiz tedirginiz aslında çoğu normalmiş ama gel bize anlat bidebenimde kasıklarımda agrı ve karnımda şişlik oldu artık alış diyor doktor ama doğana kadar ne mümkün
Canım bana hiç bir şey yapmadı :) ikincinin günü geldi seçimden sonra olacağım inşallah. Geçmiş olsun sana daMerhaba ikiz anneleri Nasılsıniz
Bugün tetonoz aşımı oldum benimle aynı olup olanlar varmı şimdilik bi sıkıntım yok ama ağrı ve şişlik yapıyormuş aranızda yaşayan varmı
Canım gripten kafamı kaldıramıyorum ben, önce okuyabiliyordum şimdi okuyamıyorum da :)Kızlar günaydııın :) paylaşımlar azaldıı heycanla giriyorum hergün yazan yok. Nasılsınızz?? Nasıl gidiyor günler güzel anneler
3. trimesterda bu defa annneler bu tür korkular yaşarmış. Niye hareket etmiyor, aşağıda hissediyorum acaba aşağıya mı indi, bu gelen akıntı bebeğin suyu muydu gibi korkular başlarmış. Bende aynı duyguları yaşıyorum canım ama kalbini ferah tut kendini kaygılandırma bebişler hissederGunaydin kizlar.dun gogus altimda gerilme ve kasiklarimda batma oldu biraz.gobegimde biraz asagiya dogru indi gibi geldi.aksam esim gelince ona da sordum sanki biraz diyince koptum tabi agladim sonra doktorumu aradimkanama ve durduramicak kadar agri olmadigi surece korkulcak bisi olmuyo ama yarin gel kontrol edeyim hem alttan rahim agzina bakalim seninde icin rahatlasin dedi bugun 2 de gidicem bbakalim. Sabah aile hekiminden rapor aldim bu hafta icin dinleneyim diye
Ben cuma günü çekine çekine sordum doktora benim bebekler baş aşağı duruyor ya bişey olmaz değil mi diye :) Ama hep korkuyordum içten içe niye benimkiler başaşağı duruyorlar diye. O da ilk defa bunun için endişelenen gebe gördüm dedi. Bi ker öyle baş aşağı durmazlar döner durur onlar tam baş aşağı değil öyle olsa bile sorun değil dedi. Suyun içinde havasız nasıl duruyorlar diye hiç endişelenmiyormusun aslında o daha garip bir durum dedi :) yok dedim onu hiç kafaya takmadım dedim :) Açıkçası kaygılanacak yer arıyoruz bi rahat olamıyoruz :)Aynen yaaa Dr um artık gülüyo bana diyor ki ;bak iki misli hızla büyüyo Rahmin bağırsakların,kara ciğerin,böbreklerin,hatta kaburgaların dahi ağrır ama sen yine bana sor ama panik de yapma diyo ama ne mümkün her gün bir acaba yaşıyorum mutlaka
Geçmiş olsun canım dikkat et kndine. Benim de eşim grip oldu evde uzak durmaya çalışıorz ama kısmet inşallah bana bulaşmaz diorum. Doktor ne dedi ilaç alıyormusun? Benim gribim çok şiddetli olur 40 derece atesim hiç düşmez inşallah bu dönem olmam :/ senin son adet tarihin kaç canım? Bnm 7mayısCanım gripten kafamı kaldıramıyorum ben, önce okuyabiliyordum şimdi okuyamıyorum da :)
sen nasılsın
Benim 11 mayıs, sağol canım ayakta atlatmaya çalışıyorum ama zor oluyor. İyi ki tatil oldu yarın da izin aldım yatıcam evde. Doktorum göğüs hastalarına yönlendirdi. Onların doktoru da iltihaplı bi durum olmadığı için antibiyotik vermedi ama öyle bir durum olursada acil gitmek gerekiyormuş hamilelikte çok tehlikeliymiş. Gargara, pastil ve burun spreyi verdi ama üçünü de lüzum halinde kullan 3 5 günden fazla kesinlikle kullanma dedi. Bol bol sıvı tüket dedi her şeye dedikleri gibi :) Taze zencefilli limonlu ballı karabiberli çay süt vs ile atlatmaya çalışıyorum. Anlıycanız ilaçsız geçirmenin yollarına bakmak lazım.Geçmiş olsun canım dikkat et kndine. Benim de eşim grip oldu evde uzak durmaya çalışıorz ama kısmet inşallah bana bulaşmaz diorum. Doktor ne dedi ilaç alıyormusun? Benim gribim çok şiddetli olur 40 derece atesim hiç düşmez inşallah bu dönem olmam :/ senin son adet tarihin kaç canım? Bnm 7mayıs
Selamlar bebekteki kistler kayboluyor canım hiç korkmaMerhaba kızlar
Bugün renkli ultrasyon randevum vardı sabah cektirdim çok şükür bebekkerimin bütün organları normal görünümde bi tane kızimda hiç bi problem gozukmezken diğerinin kafasında 7 mm kist göründü doktor kist için önemli değil bi hafta içinde kaybolur dedi ama ben tedirgin oldum aynı zamanda kordonu tek umbilikal arter çıktı normalde iki tane olması gerekiyor mus galiba başına böyle bişey gelen varmı yarın doktor Kontrolüm inşallh genetik bi problem yoktur
Selamlar bebekteki kistler kayboluyor canım hiç korkma
Kuzenimde bebisde 9 ay göründü doğduğunda sapasağlam di bebis
Kist falan yoktu
Onun bilimsel bir açıklaması da var canım kist görünmesinin
Sıkma hiç canını
(Evet kızlar sizi burdada takip ediyorumtecrübe tecrübedir)
Canim benim onu hiç duymadım ama allaha emanet bebislerCnm doktorda öyle söyledi bi ay içinde küçülür kaybolur diye ama kordonunun tek olmasi canımı. Sıktı geldigimden beri internette araştırıyorum erken doğumdan bebekte gelişim geriligine kromozom bozukluğuna kadar etki ediyor mus rabbim korusun inşallh
Aynen canim cok sukur. Dedigin gibi tepkiler hep garip aaa bi de ikiz mi garip garip bakmalar sen nasil tasican azcik ye yeee demeler :) bosver herkes her seye bisi buluyo mutlakaharme gözün aydın bak maşallah yüzlerini bile görmüşsün yine...ben de yarın gidiyorum kontrole bakalım ne alemde kuzucuklarım valla bana sorarsanız karnın küçüldü filan;hareketlerini hissediyorum ama puslu, muhtelemen yine popolarını döndüler tam yüzlerini görme zamanı yaklaşınca sıpalar hep böyle yapıyorlar. nazım geçen Dr a gidince sırtlarını gösteriyorlar ama ayrıntılı ultrasona gittim ohh sere serpe yatmışlardı ama ben yüzlerine vakalım diyene kadar Dr bitirdi kontrolü.sen de benim gibi zayıf gidiyorsun benimki sipsivri karın sadece ama her gören de moral bozuyo aaa ne kadar zayıfsın bi de ikiz çık çıklar hep duyduğum laflar bir gün bi Kızacağım birine ama az kaldı
canim gecmis olsun insallah onemli bisey degildir.Merhaba kızlar
Bugün renkli ultrasyon randevum vardı sabah cektirdim çok şükür bebekkerimin bütün organları normal görünümde bi tane kızimda hiç bi problem gozukmezken diğerinin kafasında 7 mm kist göründü doktor kist için önemli değil bi hafta içinde kaybolur dedi ama ben tedirgin oldum aynı zamanda kordonu tek umbilikal arter çıktı normalde iki tane olması gerekiyor mus galiba başına böyle bişey gelen varmı yarın doktor Kontrolüm inşallh genetik bi problem yoktur
Bosverin takmayin herkes bi yorum yapiyor yok kucukmus yok buyukmus diye. Ben de birden sistim ama hiiic sallamiyorum artik :) saglikla dogsunlar gerisi hikayeharme gözün aydın bak maşallah yüzlerini bile görmüşsün yine...ben de yarın gidiyorum kontrole bakalım ne alemde kuzucuklarım valla bana sorarsanız karnın küçüldü filan;hareketlerini hissediyorum ama puslu, muhtelemen yine popolarını döndüler tam yüzlerini görme zamanı yaklaşınca sıpalar hep böyle yapıyorlar. nazım geçen Dr a gidince sırtlarını gösteriyorlar ama ayrıntılı ultrasona gittim ohh sere serpe yatmışlardı ama ben yüzlerine vakalım diyene kadar Dr bitirdi kontrolü.sen de benim gibi zayıf gidiyorsun benimki sipsivri karın sadece ama her gören de moral bozuyo aaa ne kadar zayıfsın bi de ikiz çık çıklar hep duyduğum laflar bir gün bi Kızacağım birine ama az kaldı