2016 Ocak Şubat İkiz Anneleri

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• Kız - Kız

OY: 19 31,7%
  • Erkek - Erkek

OY: 21 35,0%
  • Kız - Erkek

OY: 20 33,3%

• Ankete Katılan
    60
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım, bende cuma yaptırdım normal çıktı. Ama ben bebişleri öğrendiğimden beri tatlıdan tiksinmiştim pek şekerle aram yoktu. Sen diyetine uy inşallah diyetle atlatırsın. Belki sizde denk gelmişsinizdir fox haberde bi süredir şeker ölçüm cihazlarının birbirlerinden çok alakasız sonuçlar verdiğini gösteriyor. Cihazının sağlıklı ölçüm yapıp yapmadığından emin ol bence

Doktoruna arayıp sor mutlaka canım. Ararsan o da kesin gel der bi kontrol ol istersen. Ağrı herkeste oluyor ama doktorların söylediği şiddetli ise kesin geleceksiniz diyorlar

Kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı 159 çıktı. Haftaya 100gr istedi doktor. Sizce nasıl ki nedir bu yüklemenin mantığı zararı çok mu üzüldm açıkcası
Geçmiş olsun canım. 50gr yüklemeden sonra 140 ve üzerinde çıkarsa o zaman şeker olup olmadığını ölçüyorlar. İnşallah diğer testlerin normal çıkar canım

Çok sağol şeker, doğru söylüyorsun artık dikkat etmek lazım çoraba patiğe. Ben hamilelikte ateşli bi hatun oldum çıktım cam kapı açık çıplak ayakla gezince grip oldum kaç gündür daha yeni biraz kendime geldim

çok teşekkür ederim saolun ben muşta yaşıyorum da burda testler maalesef güvenli değil ama ilgiçtir dediğiniz gibi aldığım şeker aletide güvenli değil peş peşe ölçmeme rağmen farklı sonuçlar çıkarıyo eğer zararı olmazsa tekrar şeker yüklemesi yapmayı düşünüyorum çünkü bebeklerimin beslenememesi beni çok korkutuyor hayırlısı bakalım.

ŞEker yükleme aletleri bakanlık onaylılarda bile yanlış ölçüm çokmuş. Hastanelerin acillerinde hemen ölçüyorlar olmadı öyle yap, hatta bi gün cihazınla acile git ordaki ölçümle kendi cihazınınkini karşılaştır farklıysa hiç kullanma. Önemli olan tabiki doktorun verdiği diyete ve önerilere uymak. Geçmiş olsun canım tekrar

Günaydın kızzzlllaar, hayırlı haftalar diliyorum geçmişi henüz okumadım hemen yazmak istedim şimdi okucam.
Dün oda takımı baktık bebişlerimize içimize sinen oldu kart aldık henüz erken daha sonra gelicez dedik, sonra ne zaman alsak filan diye konuşuyoduk daha erken korkuyorum filan diyodum, aslında deneyimli birilerine sormam daha iyi olur filan dedim,neyse öyle konu kaapandı. Bu sabah iş yerine geldim bir işlem için bir çift geldi çok tatlı işlemleri yaparken 2 erkek bebişleri olduğunu fark ettim doğum tarihlerine baktım aynı gün dedim ikiz mi oğullarınız gözüm parladı hemen evet dediler dedim bende ikiz erkek bekliyorum ordan ordan konu açıldı onların çift yumurtaymış ama 3 kardeşinde ikizi olmuş biri tek yumurtaymış o güzel sonuçlanmamış, korkmayın ama her şeye her türlü zorluğa alıştırın kendinizi dedi, ve ordan ordan derken benim doğum yapacağım hastanede doğum yaptıklarını öğrendim, ordaki başhemşire akrabalarıymış isim verdiler yardımcı olur dediler, ikizlerle ilgili sorun olursa çapatıpta o konuda tek uzman var diyip ismini verdiler, sürekli bilgi verdi kadın otur desem sabaha kadar anlatırdı o kadar tatlı o kadar güler yüzlü bir çiftti, sabah sabah bi garip oldum Rabbim karşıma çıkardı heralde dedim onlardan çok iyi bilgiler aldım, telefonunu alsammmı diye geçirdim ayıp olur diye soramadım, bende naptııım faceden buldum kadını mesaj attım dedim rahatsız ettiysem kusura bakmayın burdan eklesem sizi, hiç karşılaşmadığım bir şey olursa tecrübelerinizden yararlanmak isterim bakalım geri dönüş yaparsa eklicem kadını :) öyle işte kızlar :)
Sizler ne düşünüyosunuz bu alışveriş konusunda özellikle yatak olarak hemen mi alcaksınız yoksa en sonlarda mı?

Ben de senin gibi yolda bulduğum ikiz anne babasını çeviriyorum hepsinden farklı bir tecrübe bilgi ediniyorum güzel oluyor :) şimdiye kadar bi tane suratsız kadına denk geldim ama onunda eşi sağolsun uzun uzun bebek arabalarını anlatmıştı :) genelde ikiz çocuğu olanlar çok samimi tek tek anlatıyorlar. İnşallah biz de öyle oluruz :)

inşallah :) valla sağ salim bebişlerimi kucağıma alayım da edindiğim bütün bilgi birikimi tecrübe ne varsa anlatırım valla soranlara, çünkü insanın gerçkten ihtiyacı var :)

Odayı yaptıracaksan bir ay daha bekle ve al derim çünkü oda geldikten sonra bir süre Çekmece'lerin dolapların filan havalanması gerekiyor epey boya kokuyor oğlumda öyle yapmıştım ben.benim gibi hazır yatağa yöneleceksen bu minnaklarım için yeterli dolap Çekmece'm var dolayısıyla sadece yatak alacağım ve hazır mobilya alacağım 30.haftada filan alırım diye düşünüyorum ben zaten daha önce de yazmıştım tek yatak alacağım yaza kadar ikisini yan yana yatıracağım çünkü yerim yok Sonra ev mi değiştiririmoda mı bilmiyorum;şimdilik bi sağ salim evimize gelsinler sonrasını da yaşayıp deneyerek çözeceğim

Merhaba ikiz anneleri Nasılsıniz
Bugün tetonoz aşımı oldum benimle aynı olup olanlar varmı şimdilik bi sıkıntım yok ama ağrı ve şişlik yapıyormuş aranızda yaşayan varmı

Merhaba ikiz anneleri Nasılsıniz
Bugün tetonoz aşımı oldum benimle aynı olup olanlar varmı şimdilik bi sıkıntım yok ama ağrı ve şişlik yapıyormuş aranızda yaşayan varmı
bende 14 ekimde oldum canım ağrı ve şişlik hiç olmadı, sadece vurulan yerde 2 gün boyunca kolumu hareket ettirirken hatırlatan bi his vardı o kadar sorunsuz atlattım çok şükür inşallah seninde öyle olur

Ben de iki hafta önce oldum çok az ağrım oldu şişlik falan olmadı pek

Sağolun kızlar cvb verdiğiniz için suan bende de bişey yok olursa bol kolonya ile peçete koy dedi

Kızlar günaydııın :) paylaşımlar azaldıı heycanla giriyorum hergün yazan yok. Nasılsınızz?? Nasıl gidiyor günler güzel anneler

Gunaydin kizlar.dun gogus altimda gerilme ve kasiklarimda batma oldu biraz.gobegimde biraz asagiya dogru indi gibi geldi.aksam esim gelince ona da sordum sanki biraz diyince koptum tabi agladim sonra doktorumu aradimkanama ve durduramicak kadar agri olmadigi surece korkulcak bisi olmuyo ama yarin gel kontrol edeyim hem alttan rahim agzina bakalim seninde icin rahatlasin dedi bugun 2 de gidicem bbakalim. Sabah aile hekiminden rapor aldim bu hafta icin dinleneyim diye

Canım bnce gereksz yere telaş yapmışsın yer değiştirmişlerdir bazen yukarda duruyolar bnm de bazen aşağıda toplanıolar sanki. Ağrın sürekliyse git tabi ama geçici kasık ağrıları normal diye biliorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…