Günaydın kızzzlllaar, hayırlı haftalar diliyorum
geçmişi henüz okumadım hemen yazmak istedim şimdi okucam.
Dün oda takımı baktık bebişlerimize içimize sinen oldu kart aldık henüz erken daha sonra gelicez dedik, sonra ne zaman alsak filan diye konuşuyoduk daha erken korkuyorum filan diyodum, aslında deneyimli birilerine sormam daha iyi olur filan dedim,neyse öyle konu kaapandı. Bu sabah iş yerine geldim bir işlem için bir çift geldi çok tatlı işlemleri yaparken 2 erkek bebişleri olduğunu fark ettim doğum tarihlerine baktım aynı gün
dedim ikiz mi oğullarınız gözüm parladı hemen
evet dediler dedim bende ikiz erkek bekliyorum ordan ordan konu açıldı onların çift yumurtaymış ama 3 kardeşinde ikizi olmuş biri tek yumurtaymış o güzel sonuçlanmamış, korkmayın ama her şeye her türlü zorluğa alıştırın kendinizi dedi, ve ordan ordan derken benim doğum yapacağım hastanede doğum yaptıklarını öğrendim, ordaki başhemşire akrabalarıymış isim verdiler yardımcı olur dediler, ikizlerle ilgili sorun olursa çapatıpta o konuda tek uzman var diyip ismini verdiler, sürekli bilgi verdi kadın otur desem sabaha kadar anlatırdı o kadar tatlı o kadar güler yüzlü bir çiftti, sabah sabah bi garip oldum Rabbim karşıma çıkardı heralde dedim onlardan çok iyi bilgiler aldım, telefonunu alsammmı diye geçirdim ayıp olur diye soramadım, bende naptııım faceden buldum kadını
mesaj attım dedim rahatsız ettiysem kusura bakmayın burdan eklesem sizi, hiç karşılaşmadığım bir şey olursa tecrübelerinizden yararlanmak isterim bakalım geri dönüş yaparsa eklicem kadını :) öyle işte kızlar :)
Sizler ne düşünüyosunuz bu alışveriş konusunda özellikle yatak olarak hemen mi alcaksınız yoksa en sonlarda mı?