- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
ben sürekli susuyorum ve su içiyorum dolayısıyla bol bol wc ye gidiyorum.göğüslerde ve karında şişlik ve ağrı var.yorgunluk ve uyku hali var.bazen burnuma yiyecek birşeyler kokuyor ve canım yemek istiyor. ayrıca iştahım da birden bire inanılmaz açıldı,doymak bilmiyorum.iyi almışsın burda 25 tl bende diğer test yaptım gaza geldim negatif çıktı ama daha son adet günüme 6 gün var...hayırlısı...birde ben bu ay kasık ve bel ağrım çok oldu ama şu an kasık ağrım azaldı bayağı...agız tadımda bir değişiklik var ama gögüserde hassasiyet falan yok...gerçi ilk gebeliğimde de göğüs ağrısı olmamoştı...sizde belirtiler neler acaba
burda 25 tl...ben normal test aldım bugün bir hevesle baktım negatif çıktı ama daha son adet günüme altı gün var...hayırlısı
geçmiş olsun.allah sağlık ve sağlıklı evlatlar versin inşallahBebek için çalışmalara başladık
*kasık ağrım oldu bebek yerlesmesidir dedim apandisit çıktı ameliyat oldum
*sonraki ay yumurta göremedi doktor ne de olsa bebek olmaz dedim meğerse yumurta varmış mucize gerçekleşti bebiş ben geliyorum dedi sonra düşük yaptım
*sonraki ay ovulasyonu şans eseri yakaladım kasık ağrısına bebek yerlesmesi dedim bu seferde catlayan yumurtanın etrafında kan birikmiş büzüşmüş ondan olmuş
*bir sonraki aya ne olacak hic bilmiyorum ama Rabbim bir sonraki aya hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah
umudunuzu kaybetmeyin,normal gebelik testleri adet gecikmesi olmadan sonucu göstermiyorlar,BAT'a üç gün kala bu sabah yine test yaptım. Tabii her zaman olduğu gibi yine koca bir tek çizgi. Belkide ikinci bir evlat nasibimde yoktur. Bir seneyi aşkın olmayınca insan böyle düşünmekten kendini alamıyor. Hayırlısı olsun. Belkide kocaman bir mucize olur ocak ayının sonundan sizin aranıza katılırım. Ne dersinizYeterki nasipte olsun. Gerisi ayrıntı
Kadinlarin yaradilisi olsa gerek :)) ünlü ünsüz zengin fakir manken sisman kismina bakmio olay :)) icimizden gelio dogurmak
umudunuzu kaybetmeyin,normal gebelik testleri adet gecikmesi olmadan sonucu göstermiyorlar,
Bebek için çalışmalara başladık
*sonraki ay yumurta göremedi doktor ne de olsa bebek olmaz dedim meğerse yumurta varmış mucize gerçekleşti bebiş ben geliyorum dedi sonra düşük yaptım
*sonraki ay ovulasyonu şans eseri yakaladım kasık ağrısına bebek yerlesmesi dedim bu seferde catlayan yumurtanın etrafında kan birikmiş büzüşmüş ondan olmuş
*bir sonraki aya ne olacak hic bilmiyorum ama Rabbim bir sonraki aya hayırlı ve sağlıklı evlatlar verir inşallah
Saol canim hayirlusiysa aminn bende kac aydir her ay annelarine yaziyorum ama bu ayda basta belurti hissettim ama hepsi kayboldu bu aydabfos gibi ama yarin sabah test yapacam hayirlusi...hepimiz icinDi mi neyse seninki inşallah pozitif olur
Hayrlisi olsun cnm..Kızlar benim transferim 5 mayısta olucak.14 mayıs test tarihim inşallah tutarsa 23 ocaktan yetişicem size
Amin cnm ins..Bebek için çalışmalara başladık
Yarin bata kac gun kalms olacak senn? Bnm 7 gun kalmis olcak yapsam test daha cikmaz dimi :/Saol canim hayirlusiysa aminn bende kac aydir her ay annelarine yaziyorum ama bu ayda basta belurti hissettim ama hepsi kayboldu bu aydabfos gibi ama yarin sabah test yapacam hayirlusi...hepimiz icin
O testleri bende yeni ogrendim bu ay olmazsam almayi dusunuyorum belirtiler kayboldu gibi bende amben sürekli susuyorum ve su içiyorum dolayısıyla bol bol wc ye gidiyorum.göğüslerde ve karında şişlik ve ağrı var.yorgunluk ve uyku hali var.bazen burnuma yiyecek birşeyler kokuyor ve canım yemek istiyor. ayrıca iştahım da birden bire inanılmaz açıldı,doymak bilmiyorum.
bu arada gebelik testleri internette daha uygun fiyatlı satılıyor.
Bence cikmaz bende vazgectim bugun yapacaktim ama pazar gunune erteledim p.tesi yapmistim cikmadi. artık dananin kuyrugu pazar gunu kopacak varsa cikar zaten ondan sonrada adet olurum yoksa bugun kendimi hazir hissetmedim..negatifse 3 gun daha moralimi bozamam bekledik bu kadar birkac gun daha sabredelim sat 1 nisan bat 26-28 nisanYarin bata kac gun kalms olacak senn? Bnm 7 gun kalmis olcak yapsam test daha cikmaz dimi :/
valla bende dayanamdim yaptim testi :)) ama hcbisey yoktu :/ isigada tuttum en aydinlik yerde de baktim mikroskopla baksam bile yoktu yani :)) beklemeye dewam yani. Bu kez regl gunu gecmeden yapmicam test. Bole karar aldim.. benmde 30u buyuk gun olacakO testleri bende yeni ogrendim bu ay olmazsam almayi dusunuyorum belirtiler kayboldu gibi bende am
Bence cikmaz bende vazgectim bugun yapacaktim ama pazar gunune erteledim p.tesi yapmistim cikmadi. artık dananin kuyrugu pazar gunu kopacak varsa cikar zaten ondan sonrada adet olurum yoksa bugun kendimi hazir hissetmedim..negatifse 3 gun daha moralimi bozamam bekledik bu kadar birkac gun daha sabredelim sat 1 nisan bat 26-28 nisan
nasip artık olmicak oldumu olmaz. Allah bilir benim amca kızı 42 yaşında 6 aylık hamile oldumu oluyo nasip onunda 16 yıl aradan sonra oldu hayırlısı artıkSenin yaşın daha iyi. Ben
Canım senin yaşın daha genç. Ben 38 yaşındayım. Kendime bir sene daha zaman tanıyorum. Oldu oldu, olmadı bu sayfayı tamamen kapatırım heralde
Başka bir test yapsanaBu da bugün yaptığım testim bence negatif gibi ama bi umut işte adet olmazsam cumartesi kanda baktiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?