Aryazin sima hayirlisi olsun Allah anali babali saglik ve mutlulukla buyutmeyi nasip etsin.
Bende 2.cocugu dusunmeye basladim hazir bilgi ve tecrubeler tazeyken ikiside birlikte buyurler diyorum ama hala veremedigim 10 kilom var
Bu arada herkese merhaba kizlar. Epeydir gercekten bakamadim foruma surekli sehir degistiriyoruz. Anneanne nereye biz oraya durumu. Bizim ufaklikla ilgili gelismelerdende bahsedeyim sizede tecrube olsun.
1 yasina kadar hersey guzeldi. Inek sutu geceleri icirmeye baslamistim. Yogurt mayaliyordum ve haftada 2 kavanoz yogurt tuketiyorduk dilimi essek arisi soksun herkesede ballandiratak bahsediyordum. 1 yas asilarini olduk once huylari degisti tamamen daha agresif sanki sinirli gibi sonra kasintilar kizarikliklar... doktora kaptim goturdum en sonunda alerji olabilir dedi test yapildi ve cok yuksek oranda sut alerjisi cikti. Doktor hemen beni cagirdi hastaneye hemen herseyi kes dedi. Ne yogurt ne labne peyniri ne inek sutu ne normal sut ne dana eti ve urunleri. Hersey yasak. Rapor cikartti doktor bize aptamil kutu devam sutu gibi bir sey. Normalde 1 kutusu 140 liraymis. Raporla ucret odemeden aliyoruz tabi. Keci sutunu dene once oda alerji yaparsa bu kutuyu kullan dedi. Yani anlayacaginiz elim kolum baglandim cocuga ne zamandir yogurt yediremiyorum. Gecen gun paket sutten anneannesi muhallebi gibi birsey yapti oda alerjil reaksiyona sebep oldu
Cok vaktinizi aldik bu arada 15 ayin icindeyiz ve hala siralama, emekleme, bazrn tutunmadan ayakta durma, merdiven cikma disinda hala yurumuyor cok uzulmeye basladim
ortopedik ayakkabilar aldim, koltuk altindan tulbentle yurutturmeye calistim falan filan. Simdi cuma namazindan sonra cami onunfr cocugun ayaklarini iple baglayip adamlara makadla ip kestiriyorum son durum bu