2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    180
Gündüzse normal geceyse de doymamış olabilir ya da alışmıştır biraz uykusuz bırakabilirsin
gece se aynı gündü de. yatağa bırakınca uyanıyor mesela kucakfa uyumayı seviyor 3. aydan sonra oldu bu. bir de gece uyursam süt oluyor emiyor baya ondan sonra yine uyanıyor . açlığı da elemiş oluyorum. ya bi de kundaksız deniyorum ama ellermi gözüne ağzına götürüp uyandırdı kendini kumdağı nasıl bıraktın sen süreç nasıldı

gece se aynı gündü de. yatağa bırakınca uyanıyor mesela kucakfa uyumayı seviyor 3. aydan sonra oldu bu. bir de gece uyursam süt oluyor emiyor baya ondan sonra yine uyanıyor . açlığı da elemiş oluyorum. ya bi de kundaksız deniyorum ama ellermi gözüne ağzına götürüp uyandırdı kendini kumdağı nasıl bıraktın sen süreç nasıldı
Ya o eliyle kendini uyandırma işi hep var ki. Çocuk kendini uykuya döndürüyo ya da yanındaysam popişe pış pış yapıyorum. İlla elini yüzüne gözüne götürür. Yanına yat pıt pıt yap bekle yanında

Ya o eliyle kendini uyandırma işi hep var ki. Çocuk kendini uykuya döndürüyo ya da yanındaysam popişe pış pış yapıyorum. İlla elini yüzüne gözüne götürür. Yanına yat pıt pıt yap bekle yanında
gündüz uykularında denemelere başlıcam canım teşekkür ederim

Kızlar selam nasılsınız? İşe dönüş yapan var mı aranızda, süreç nasıl geçiyor? 2 hafta sonra döneceğim oğlum tam 4 aylık olacak kayınvalidem bakacak ama biraz tedirgin hissediyorum 🥹

Kizlar selam keyifler yerinde mi hepinizin bebisler nasil. 4.5 aylik olduk biz ve anam agladi desem yeri. Benimki hic durmuyor hep kucak istiyor yerde yatiriyorum oynasin diye o da yok 7 24 kucaktayiz eklemlerim yamuldu artik sizinde oyle mi ya soklardayim

Güncelleme yap. Merak ederim.
Şuan düzen falan kalmadı 4 ay aşılarını oldu. Abov ya bu nedir mahvoldum 2 gündür. Dün sabah 7de uattım
biz de bugün gidicez hastalanmıştı diye ertelendi, büyüdükçe daha farkında oluyorlar nasıl ağlıcK kim nilir diye şimdiden üzülmeye başladım :KK43: şifa olsun çocuklarımıza yan etkilerden korkuyorum

Kizlar selam keyifler yerinde mi hepinizin bebisler nasil. 4.5 aylik olduk biz ve anam agladi desem yeri. Benimki hic durmuyor hep kucak istiyor yerde yatiriyorum oynasin diye o da yok 7 24 kucaktayiz eklemlerim yamuldu artik sizinde oyle mi ya soklardayim
evet bol kucak bol gezme :) az uyku şeklinde hayata tutunmaya çalışıyoruz 😅 uyku eğitmine sardım bu ara inşallah 5.5 aylıkken almak niyetindeyim

Aynı durumdayız gerçekten çok yoruldum yere indirmeye kalksam kıyamet kopuyor lavaboya bile çoğu zaman gidemiyorum

Aynı durumdayız gerçekten çok yoruldum yere indirmeye kalksam kıyamet kopuyor lavaboya bile çoğu zaman gidemiyorum
Yani bu aylarda boyle diyecegim ama degil ilk kizim asla boyle degildi koydugum yerde oyalanirdi kucakta gezmezdi bebek arabasinda fln uyurdu. Ama bu farkli ya yerde durmaz kucakta kipir kipir arabada uyumaz ay Allah saglik versinde cok yoruldum ama

Yani bu aylarda boyle diyecegim ama degil ilk kizim asla boyle degildi koydugum yerde oyalanirdi kucakta gezmezdi bebek arabasinda fln uyurdu. Ama bu farkli ya yerde durmaz kucakta kipir kipir arabada uyumaz ay Allah saglik versinde cok yoruldum ama
Ayy aynısı yemin ederim aynısı. Allah sağlık versin . İnşallah bu günler de çabuk gecer

Kızlar selam nasılsınız? İşe dönüş yapan var mı aranızda, süreç nasıl geçiyor? 2 hafta sonra döneceğim oğlum tam 4 aylık olacak kayınvalidem bakacak ama biraz tedirgin hissediyorum 🥹
Ben ücretsiz izne ayrılacağım. Bebeğim şu an 5 aylık ama bakımı zor. Kucak istiyor, işe başlayacağım zaman kayınvalidem bakacak.

deYani bu aylarda boyle diyecegim ama degil ilk kizim asla boyle degildi koydugum yerde oyalanirdi kucakta gezmezdi bebek arabasinda fln uyurdu. Ama bu farkli ya yerde durmaz kucakta kipir kipir arabada uyumaz ay Allah saglik versinde cok yoruldum ama
Benim oğlm da aynı sizin ki gibi, üstüne ablalardan dolayı sürekli hasta. Hasta olunca hiç düzen olmuyor. Gecem gündüzüm birbirine girdi.

Benim bakacak kimse olmayınca ücretsiz izine ayrıldım
Krediler olmasa ben de ayrılırdım 🥹
Ben ücretsiz izne ayrılacağım. Bebeğim şu an 5 aylık ama bakımı zor. Kucak istiyor, işe başlayacağım zaman kayınvalidem bakacak.
Valla benimki de kucak delisi ama kayınvalidem torun torun yap ben bakarım diyordu bakacak artık 😅😅

Evet 4. Gecemiz aşıdan sonra mışıl mışıl uyudu ama saat 1de. 3 gece sürüyor azalarak bitiyor
eğitim alayım diyorum da her aşı sonrası böyle şeyler olacaksa diş ağrısı vs nasıl olacak ki. ben artık 2 yaşjna kadar uyuyan bebek be uyumayan bebek var buna inanmaya başladım ya. uyuyan her türlü uyuyor uyumayan da ne yapsan nafile. doktorumjz mizacı değiştirebiliriz dedi ama benim inancım kalmadı

X