- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- Konu Sahibi agresifportakal
- #72.421
Test yapildiginda doktor cok yuksek dedi hatta doktoru o kdr normalde vurdumduymaz bi tiptirki degerler yuksek cikti diye beni cagirdigini duyunca aglamis apar topar gitmistim. Bir anda reaksiyon vermeye basladi. Ozelliklr gogsunde isilik gibi kizarikliklar benek benek kirmiziliklar oluyot ve devamli kasiniyordu. Cocugun o donem agresif olmasida sanirim rahatsizligindandi simdi daha sakin ve cok mutlu takiliyor. Kilosu boyuda normal gidiyor. 1 ay once 10.5 kilo boyuda 77 cmdi. Doktoru inek ve keci sutu ve urunleri, labne peyniri, dana eti ve urunlerinde alerji oldugunu soyledi. Dana yerine kuzu eti ver dedi. Sut yerine aptamil kutu sutu verdi igrenc bir kokusu var ama iciyor allaha sukur alisti. Simdi kahvaltisina aptamil normal paket sut katmaya basladim yavas yavas. Keci peyniri veriyorum onda da bir sorun yasamiyoruz suanda. Ben kesinlikle bu durumun 1 yas asilarinla ilgisi oldugunu dusunuyorum. Bu asilarin arka arkaya olmasi cocugum butun degerlerini bozdu bence. Hic birsey yokken bir anda boyle olmasinin baska hicbir aciklamasi yok benim kafamda. O yuzdrn menenjit asinisida yaptirmadim ve hala tereddutteyim doktorda yuklenmeyelim dedi ama kurbandan once getir yapalim diyor.
Canim doktor keci sutunede olabilit bir dene dedi. Hemen denedim ne migros kaldi ne madosu kaldi. He deyincede bulunmuyor. 1 tane paket sut buldumda once yogurdu mayaladim supsulu oldu. Sutunu icirdim oda kasindirdi. Suan tek uzuldugim yogurt yiyememesi ve hala yurumuyor olmasi. Kemik gelistirici damlalar varmis kayinvalidemde soyler dururdu al eczaneden diye. Dedigine gelicem sanirim ama doktoruna sorucam bakalim bu hafta onuda. Doktoru eger 15. Aya kadar yurumezsr bana mutlaka soyle dedi. Ne demek istedi anlayamadim
Sakli cennet keci yogurdunu nerden aliyorsun cnm? Seninkinde bir reaksiyon oldumu? Hazir yogurt degil mi bu?
Anlıyorum canım biz 1 senenin sonunda denedik yogurdu ve şükür keçi yogurdu yiyor mamayada 7 aylıkken veriyorum ben ne bileyi. Seni korkutmak falan degil amacım alerjide tepkiler esas olan ama degeriniz yüksekse dogru düzgün bir alerji doktoruna git verdiğin yogurt yarar olacagına zarar olmasın derim yürümesine gelince 18 aya kadar normal diye biliyorum 19 nisan dogumluyuz ve daha yeni yeni tam yürüyor dışarıda falan kemik geliştirici damla dediği d vitaminidir bıngıldagı bu konuda sizd fikir verir geçmiş olsun