2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Umarım sağlıklı sıhhatli bebişlerinizi alırsınız kucağınıza 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bol bol istirahat edin

Yani normal yetiskin yastigi. Ya benimki oksuruyor ve yastik koydum hayir femedi daha rahat etti sanirim
Evet büyük yetişkin yastığı küçük kesmedi başlarda bizde hastayken akıntı arkaya gitmesin rahat nefes alsın diye yatırdık sonra çektik ama baktık bizim yastıklarda yatmaya başladı bende ona engin yumuşak olandan koydum artık yastıksız yatmaz oldu artık

Arkadaşlar, bizim oda 21-22 bandında oluyor hep ama soğuk havalarda ısı kaybı oluyor daha da düşebiliyor. Ben 1 tog tulumda yatırıyorum, içine kısa kollu zıbınla. Serin olduğu için vücudu tedirgin oldum 1.6 tog aldım lcwdan. Şimdi ben bunu direkt mi giydireyim? Ben hala bu tog mevzusunu çok anlayamadım.

Yani normal yetiskin yastigi. Ya benimki oksuruyor ve yastik koydum hayir femedi daha rahat etti sanirim
Kuzum dedikleri gibi 2 yas altına önerilmiyor ama öksürük için düşünüyorsan alacaksan koyun yünü yastık al. Öksürüğe cok iyi geliyor diyorlar. Trendyolda falan da var koyun yünü bebek yastığı diye arat, cıkıyor. Bir ona da bak istersen yorumlarına falan

Arkadaşlar, bizim oda 21-22 bandında oluyor hep ama soğuk havalarda ısı kaybı oluyor daha da düşebiliyor. Ben 1 tog tulumda yatırıyorum, içine kısa kollu zıbınla. Serin olduğu için vücudu tedirgin oldum 1.6 tog aldım lcwdan. Şimdi ben bunu direkt mi giydireyim? Ben hala bu tog mevzusunu çok anlayamadım.
Uzun kollu zıbınla yatırabilirsin canım 1 togda ya da 1.6 yı kısa kollu zıbınla giydirebilirsin direk tene olmaz gibi geliyor bana

Lütfenn Kızlar şuan 31+ 4haftalık ikizlere hamileyim 6 gün önce vajinada 3 - 4santimlik açıklık suyun az az gelmesi sonucu erken doğum için hastaneye yatırdılar herşey aynı gittiği sürece doğumu geciktiriyorlar doğum kendiliğinden başlamadığı sürece yada bebekler riske girmediği sürece doğumu bekletiyorlar baba her anda olabilir bi kaç gün sonrada olur diyorlar bunu yaşayan varmı böyle olup bebeği yaşayan küveyze gitmeyen varmı
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla güzellikle kucağınıza alırsınız. İçini mümkün olduğunca rahat tutmaya çalış lütfen

Canım bizim oda 23 derece hep ben 1 tog aldım içine zıbın üstü ince uzun kollu pijama takımı gidiliyorum. Belki sabaha karşı üşür diye. (Ama o da hep 23)

Kuzum dedikleri gibi 2 yas altına önerilmiyor ama öksürük için düşünüyorsan alacaksan koyun yünü yastık al. Öksürüğe cok iyi geliyor diyorlar. Trendyolda falan da var koyun yünü bebek yastığı diye arat, cıkıyor. Bir ona da bak istersen yorumlarına falan
Aaaa koyun yününü ben kendime kullanıyordum. Yorgancıdan almıştım iki pamuk kesenin içine koydum. Öksürük olunca üzerine bir kaç damla lavanta ya da kekik yağı damlatıp göğsüme ve sırtıma bir tane koyup uyuyorum. (Yağlar tene temas etmiyor ekstra keseye koyuyorum) hoooopppp sabaha öksürük kalmamıııışşş

Canım benim yatak odasıda 21 max 22 oluyor 1.6 tog lcw tulumu içine uzun kol zıbın giydiriyorum o kadar

Aa koyun yünü minder almistim onu gogsune koysam ama aksamlari ates cikiyor hala

Back