B buharkazani ya hem yardım etmiyorlar hemde kalkalım dediğimde sinirleniyorlar çok degil 10 dk her biri ilgilense bende yorulmam demi yok ama herkes kendi keyfinde amann Allah hepimize yardım etsin
agresifportakal canım beni hatırlarmısın bilmem şiddete kadar gitti daha geçen gün kavga ettik millette sıkıldı alıp basımı kaçasım var da kızım az daha büyüsün simdi onlar benim burnumdan getiyolar ozamanda ben onlara gösterecem sabırrr
Forumda 3 5 kişi kaldık ama kızlar ögünlerinizi bana yazarmısınız ölçüleriyle beraber rica etsem
Bizimki
Sabah alerji mamasıyla yulaflı kaşık maması 120 cc onu yiyor 1 saat sonra 120 cc yogurt 1 saat sonra 90 cc su öglen uykusuna geçiyor uyanınca etli sebze yemegi 120 cc içerse su 2 saat sonra muhallebi 1 çay bardagından az 1 saat sonra 120 cc mama 2 ssat sonra öglenki sebze yemegi aynı miktar ve gece uykuya dalmadan 120 cc mama alerji oldugu için hep tekrara düşüyorum ama yavaş yavaş açıyoruz mesela meyve yemeye baslıyor bu hfta bu ögünler nasıl su ben zorlarsam içiyor