- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- Konu Sahibi agresifportakal
- #71.461
Zor gercekten canim Allah kolaylik versin.hemde bazen tükenmiş hissediyorum. ben çalışıyorum .. çocuğa zamanda ayırmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zor gercekten canim Allah kolaylik versin.hemde bazen tükenmiş hissediyorum. ben çalışıyorum .. çocuğa zamanda ayırmak istiyorum
Canım avokadoyu nasıl veriyosun? Yediremedim ben bi türlü, öğürüyorBiz de muayeneden cok korkuyoruz doktorlarin hoyrat tavirlari yuzunden. Bir de saglik ocagindaki hemsire degisti. Zart zart korkuttu hem eli agir cocugum artik agliyor heryerde. Heleki kan alimi tam bir faciaydi zor dayandim. Ev haricinde biryerde sirt ustu asla yatiramiyorum artio. Altini almak icin bile kesinlikle yatmiyor siki siki sarilip agliyor yavrum
Avokada oneririm sana denemediysen. Hem cok besleyici ve iyi yaglar barindiriyor. Haftada bir yediriyorum. Ogun sayisindan ziyade ogun arasindaki saat onemli diyor doktorlar. Yani surekli ard arda bisiler tikistirmak dogru degil. Azar azar kombiyotik yogurta da alistirabilirsin.
Doğuda bi ilçe deyim ben . Avakado çok sordum malesef yok sagol yorum için . Öğün aralari belli asLinda. Sabah 9 öğle 13.00 aksam 17.00 birde yatmadan 20.00 gibi. Nasıl iyi mi sence .. aralarda da keyif ce emerBiz de muayeneden cok korkuyoruz doktorlarin hoyrat tavirlari yuzunden. Bir de saglik ocagindaki hemsire degisti. Zart zart korkuttu hem eli agir cocugum artik agliyor heryerde. Heleki kan alimi tam bir faciaydi zor dayandim. Ev haricinde biryerde sirt ustu asla yatiramiyorum artio. Altini almak icin bile kesinlikle yatmiyor siki siki sarilip agliyor yavrum
Avokada oneririm sana denemediysen. Hem cok besleyici ve iyi yaglar barindiriyor. Haftada bir yediriyorum. Ogun sayisindan ziyade ogun arasindaki saat onemli diyor doktorlar. Yani surekli ard arda bisiler tikistirmak dogru degil. Azar azar kombiyotik yogurta da alistirabilirsin.
Doktorunuz hangisini önerdi ?Arkadaşlar 10 gün kadar önce sağlık ocağının verdiği d vitaminini değiştirdik, yetersiz görmüştü doktor başka önerdi, uykuda baş terlemesi ciddi oranda azaldı. Ki ben monoviti hergün düzenli veriyordum ve hemen hemen hergün dışarı çıkıyoruz. Bendede babasındada küçükken baş terlemesi varmış diye genetik denmişti önceleri ama belki bizdede d vitamini eksikliği vardı diyorum artık.. aklınızda bulunsun yani, baş terlemesi şikayeti çok oluyo bebeklerde. Umarım tümüyle geçer bizimki
Bi-bac d3, probiyotik takviyeliymişDoktorunuz hangisini önerdi ?
Bazen yogurda katip veriyorum, az da yulaf atiyorum. Ama genelde direk yediriyorum. Tamamen yumusamis olmasi lazim. Yoksa buruk bir tadi oluyor. Bir de birkac tarif var internette bebek mamasi olarak bak istersenCanım avokadoyu nasıl veriyosun? Yediremedim ben bi türlü, öğürüyor
Bence gayet guzel canim. Bebegini tabiki en iyi sen bilirsin.Doğuda bi ilçe deyim ben . Avakado çok sordum malesef yok sagol yorum için . Öğün aralari belli asLinda. Sabah 9 öğle 13.00 aksam 17.00 birde yatmadan 20.00 gibi. Nasıl iyi mi sence .. aralarda da keyif ce emer
Cok gecmis olsun canim ihmal etme hemen git. Bizi de haberdar etKızlar çok kötüyüm idrarımdan kan geliyor agrım var korkuyorum doktora gidecegim ama çok korkuyorum bildiğiniz kan geliyor
Baktım tarifler, denedimde ama sevmedi. Bende yiyemedim gerçi yağlı ağır bi tadı geldi. Olmazsa meyvesine azar azar katarım artık, tadını bozmazsaBazen yogurda katip veriyorum, az da yulaf atiyorum. Ama genelde direk yediriyorum. Tamamen yumusamis olmasi lazim. Yoksa buruk bir tadi oluyor. Bir de birkac tarif var internette bebek mamasi olarak bak istersen
Ben aldım canım, sevibebeninkini aldım. Rahat oldu, sevdim ben. Evdede kullanıyorum, dışarıdadaKizlar bebekleri yurutmek icin koltuk altindan takilan yurutme yardimcilari varya onlardan alan oldumu hic?
Disarida cok dusuyor tek elimle tutmasi ve egilmesi zor oluyor onlardan alacagim
Resmini atabilirmisin rica etsem. Birsuru cesit gordum kafam karistiBen aldım canım, sevibebeninkini aldım. Rahat oldu, sevdim ben. Evdede kullanıyorum, dışarıdada
Canım aile ziyareti dolayısıyla bikaç gün şehir dışındayız, evde bıraktım onuda. Ama sevibebe yürüme yardımcısı diye yazınca google da tek çeşit var.Resmini atabilirmisin rica etsem. Birsuru cesit gordum kafam karisti
Şu köpek tasması gibi olandansa alma derim,cok sacma geliyor cocuga da aynı muamele yapilıyormuş gibi.cok uzun yürüyeceksem ben olsam kanguru ya da baston araba alırdım yanıma.azcık düşşúnler alışırlar yakındaKizlar bebekleri yurutmek icin koltuk altindan takilan yurutme yardimcilari varya onlardan alan oldumu hic?
Disarida cok dusuyor tek elimle tutmasi ve egilmesi zor oluyor onlardan alacagim
Nasıl bi benzetme bu böyle? Hiç hoş değildi yaniŞu köpek tasması gibi olandansa alma derim,cok sacma geliyor cocuga da aynı muamele yapilıyormuş gibi.cok uzun yürüyeceksem ben olsam kanguru ya da baston araba alırdım yanıma.azcık düşşúnler alışırlar yakında
Sagol canım allah razı olsun durum vahimCok gecmis olsun canim ihmal etme hemen git. Bizi de haberdar et
Canim tesekkurler fikir icin ama ben bu benzetmeyi cok hos bulmuyorum. O kemerler cocuk guvenligi icin takiliyor ve fkullanisli olacaksa takarim tabiki. Bugun dizlerinin ustune dustu morardi dizleriŞu köpek tasması gibi olandansa alma derim,cok sacma geliyor cocuga da aynı muamele yapilıyormuş gibi.cok uzun yürüyeceksem ben olsam kanguru ya da baston araba alırdım yanıma.azcık düşşúnler alışırlar yakında