• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
arkadaşlar mide bulantilarim hafifledi artik.ben de hafifledim.hamile oldugumu unutuyorum.gerci her sabah yine duzenli olarak lavabodayim.
midem kaziniyor saat basi az da olsa bişeyler yiyorum. sizler ne durumdasiniz.bu arada bursada iyi bir doktor arıyorum. bilgisi olan var mi

Merhaba ben de bursaliyim bir doktora başladım ama çok emin değilim osmangazi tipa gidiyorum medicalparki da düşünüyorum aslında ama doktorun biraz ilgili olmasi lazim bilmiyorum nasıl yapsam bulantı tavan durumda bende ya ama yeni basladi

Kızlar allaha sükür bende duydum kalp atisini ve bebisimi gördüm saglikliymis 8.51 cm miş :KK66:) allah hepimize elimize almayı nasip etsin inşallah :KK66:)
Masaallah baya buyuk ne tatli yaa,,kac haftalik ciktin peki canim?kesen ne kadardi yani ?merak ediyorum kese ne kadarken bebis gozukuyordiye

İnsallah canim birdahaki muaynenen nezaman benm icin sorsana kist kac cm ve gecmisni duruyormu benm daha 15 gun var kontrole
Canım senin attığın mesajların ekran görüntüsünü attım doktorum Özlem Gültekin. Whatsapp sesli mesajla cevaplamış. Aynen söylediklerini yazıyorum.
'Aşılama oncesinde yumurtalarini buyultmek icin gordugun tedaviden dolayi yumurtaliklar buyuyup kiste donusmustur. Kist 8cm de olsa 10cm de olsa 12 haftaya kadar geriliyor. Patlama riski yok mu? Var. Ben ihtimal vermiyorum ama bebeğe hicbir zarari olmadan belden uyusturmayla,kucuk bir narkozla,bebege etki etmeden kist temizleniyor. Bunu cok nadir goruyoruz endiselenmesin. Patlamaması icin agir hareketler yapmayacak ve cinsel iliski yok kist kaybolana kadar' dedi. Ay elim koptu. Korkma canım, Özlem'e güvenebilirsin. Dikkat et sen kendune birsey olmaz insallah

Canım senin attığın mesajların ekran görüntüsünü attım doktorum Özlem Gültekin. Whatsapp sesli mesajla cevaplamış. Aynen söylediklerini yazıyorum.
'Aşılama oncesinde yumurtalarini buyultmek icin gordugun tedaviden dolayi yumurtaliklar buyuyup kiste donusmustur. Kist 8cm de olsa 10cm de olsa 12 haftaya kadar geriliyor. Patlama riski yok mu? Var. Ben ihtimal vermiyorum ama bebeğe hicbir zarari olmadan belden uyusturmayla,kucuk bir narkozla,bebege etki etmeden kist temizleniyor. Bunu cok nadir goruyoruz endiselenmesin. Patlamaması icin agir hareketler yapmayacak ve cinsel iliski yok kist kaybolana kadar' dedi. Ay elim koptu. Korkma canım, Özlem'e güvenebilirsin. Dikkat et sen kendune birsey olmaz insallah
Ay canim cok sagolasin icimi rahatlattin ya allah razi olsn peki canm patlarsa yumurtaliklarima zarari olurmuki onuda sorabilirsn cok sevinirim

Benim kontrolüm salı günü fakat doktorum aynı zamanda arkadaşım. Tam olarak yazarsan senin durumunu soralım. Benimkine normal 2,5 ayda geçicek dedi zaten. Sen sormak istediğini yaz ben whatsapp tan bilgi alırım. Seve seve cevaplar :KK66:
Sagol canim ilgin icin yazdigin cevabi gordum. kist patlamasindan dolayi yada normal sekilde ameliyatla alinirsa yunurtaligimn zarar gorme ihtimali varmi onuda sorsan sana zahmet allah razi olsun

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım dikkat et antibiyotik içmek iyi değil gebelikte..

Canım bende doktor yapalım diyince hemen yatırmadım araştırdım bebeğe bişey olursa falan diye, doktor bana hamileyken grip olunca bebeğe bişey oluyor mu dedi aynı şey dedi zararı yokmuş.. Araştırdıktan sonra yaptırdım gebelikte hasta olupta antibiyotik içmek istemiyorum..
Bendr gecen yil olmustum buyilda olacaktim olmadim bende olayim ozman canm sagol

Kizlar oksurmekden bir hal oldum. 2 gundur vardi ama cok hafifdi. Bugun kasiklarima agri yapiyor artik. Ilac almak istemiyorum. Napsam sizce ne iyi gelir

Masaallah baya buyuk ne tatli yaa,,kac haftalik ciktin peki canim?kesen ne kadardi yani ?merak ediyorum kese ne kadarken bebis gozukuyordiye

Çok sağol Cnm 6+6 günlükmüş kesemin ne kadar oldugunu hesaplamadi bebek gorunene kadar kesenin gelisimini bebek gorundukten sonrada bebegim gelisimini izliyolarmış bende heycandan sormadim hic .. bi onceki konttolde kese 10.8 mm di ama cok hazlı buyuyolar :)) bayramdan once gitmistim kontrole ....

Çok sağol Cnm 6+6 günlükmüş kesemin ne kadar oldugunu hesaplamadi bebek gorunene kadar kesenin gelisimini bebek gorundukten sonrada bebegim gelisimini izliyolarmış bende heycandan sormadim hic .. bi onceki konttolde kese 10.8 mm di ama cok hazlı buyuyolar :)) bayramdan once gitmistim kontrole ....
Masallah :) benimde 5+3te 10.7×6mm di haftaya gozukur o zaman tahminen.dimi insallah varsa:KK19:cok heycanlandimm

Canım grip aşısının gebeliğin ilk 3 ayı dışında yapılması gerektiğini söyleyen onlarca makale var

Böyle konularda burada yorum yapmak Birçok kişiyi yanlış yönlendirmeye sebep olabilir

Ki daha öncede konuşmuştuk Benim doktorumda İlk üç ay yaptırmamami önermişti..

Bu konuda Herkesin kendi doktorunun soyleyecegi şekilde hareket etmesi en doğrusu...

Ben kendi doktorumun söylediğini söylüyorum zaten.. Ayrıca gebeliğin her hangi bi ayında yapılabileceğini söyleyen de onlarca makale var..Herkes kendi doktoruna sorup öyle yaptırsın ben illa gidip yaptırın demiyorum herkes kendi bilir...

Bi yemek kaşığı bala bi çay kaşığı toz zencefil karıştır sonra bi tatlı kaşığı sabah akşam al Üstüne de ılık su iç hemen kese canım öksürüğünü..

Masallah :) benimde 5+3te 10.7×6mm di haftaya gozukur o zaman tahminen.dimi insallah varsa:KK19:cok heycanlandimm
Gözükur cnm insallah bende cok heycanliydim bu gun kalp atisim cok yuksek cikti heycandan hersey cok iyi cikti cok sukur allah sanada hayirlisiyla nasip etsin :KK66:)

Kizlar bugun benimde randevum var tahlil sonuclarini gorecek doktor ve tabi bide bebise bakariz sol tarafimdada 4cm lik kistim vardi bebegimde biraz asagiya tutunmustu bakalim bu konularda gelisme var mi

Kizlar bugun benimde randevum var tahlil sonuclarini gorecek doktor ve tabi bide bebise bakariz sol tarafimdada 4cm lik kistim vardi bebegimde biraz asagiya tutunmustu bakalim bu konularda gelisme var mi

İnşallah güzel haberler alırız, her şey yolundadır.

Kızlar aile hekimliğine gebe takibi için kayıt yaptırdınız mı?
Hangi tahliller yapılıyor? Aç karna mı gitmek gerekiyor? Gidenler paylaşabilir mi?

Back